Μπακοδήμου - Μουτσινάς στο “Βράδυ”

1
Σήμερα στις 23:15 στον ΑΝΤ1  
Το βράδυ της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου, έχουμε ένα ακόμα τηλεοπτικό ραντεβού με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Τα πιο περιζήτητα πρόσωπα της Ελληνικής επικαιρότητας βγαίνουν “Βράδυ” και κυκλοφορούν στο πλατό της εκπομπής, κάνοντας μεγάλες αποκαλύψεις, καυτές εξομολογήσεις και επεισοδιακές δοκιμασίες με γερές δόσεις χιούμορ!
Πρώτη καλεσμένη, η Μαρία Μπακοδήμου κάθεται με τον Πέτρο, για να μας αποκαλύψει «τι τρέχει» με τον Σταύρο Αδαμίδη, ενώ μοιράζεται μαζί μας και το πιο πρωτότυπο φλερτ που της έχουν κάνει. Γιατί φορούσε την ιατρική ρόμπα και σύχναζε στα νοσοκομεία… ως φοιτήτρια; Τι απαντά για τη φημολογούμενη κόντρα της με την Κατερίνα Καινούργιου; Θα ήθελε να ντυθεί νύφη για 3η φορά, θα έκανε ένα παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο; Τι θα «πουν» τα χαρτιά που θα «ρίξει» στον Πέτρο; Όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμα θα «βγουν»… στον αέρα του ΑΝΤ1, το Βράδυ της Παρασκευής!
Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουτσινάς «παίρνει» τη σκυτάλη και οι...
μεγάλες αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη! Τι απαντάει σχετικά με τις δηλώσεις του για τους FAB5 και τον Ηλία Ψινάκη; Τι αποκαλύπτει για τον Νότη Χριστοδούλου; Γιατί δέχτηκε φέτος να πάει καλεσμένος στον Γιώργο Λιάγκα; Στη Μαρία Ηλιακή ή στην Κατερίνα Καινούργιου δίνει τον τίτλο της «πιο όμορφης»; Πώς «αναγκάζεται» τελικά, να αποκαλύψει τον λόγο που «κόπηκε» από τον «Πρωινό Καφέ» και τέλος, γιατί δεν θα έκανε ποτέ εκπομπή μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο;

Όλα όσα δεν φανταστήκατε πως θα μαθαίνατε για τους αγαπημένους σας celebrities, αποκαλύπτονται… αυτό το Βράδυ!

Συντονιστείτε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 23:15, το Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο είναι στον ΑΝΤ1 και «λέει»… να το δείτε!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Parolo poy ligo poly kai fetos fernei tous idious poy eferne kai perysi stin ekpompi tou, kanei endiaferouses synenteukseis poy to parapanw apotelei leptomereia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !