Τα κανάλια τσεπώνουν και δίνουν στη Λουιζίδου ένα...χαρτζιλίκι

Χρηστος Γ
4
Για την αγάπη της για το θέατρο και την τηλεοπτική της πορεία μίλησε η επιτυχημένη ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου στο People.
Όταν ρωτήθηκε πως νιώθει όταν βλέπει τον εαυτό της στις επαναλήψεις των σήριαλ απαντά: «Λέω "πως πέρασαν τα χρόνια". Οι επαναλήψεις μας εκθέτουν πια. Θες να ξεχάσεις ότι μεγάλωσες και σου το θυμίζουν. Υπάρχουν πολλές δουλειές που πέρασα εξαιρετικά και τις θυμάμαι με νοσταλγία όπως το Καφέ της Χαράς». Ωστόσο αποκάλυψε πως τα χρήματα που παίρνει από τις επαναλήψεις των σήριαλ είναι ελάχιστες «Εδώ και δύο χρόνια τα κανάλια δε μας πληρώνουν. Από την άλλη τα χρήματα είναι πολύ λίγα. Είναι γύρω στα
δέκα ευρώ το επεισόδιο! Ελάτε να σας κεράσω... Δεν έχει καμία σχέση με το εξωτερικό όπου κάνεις μία επιτυχία και ζεις για όλη σου τη ζωή.»
Η ίδια δηλώνει πως δεν είναι στο χαρακτήρα της να κάνει lifestyle ζωή αφού δεν αντέχει να υπάρχουν γύρω της πολλοί φωτογράφοι. «Είμαι αγοραφοβική και υποφέρω όταν είναι να πάω κάπου που θα έχει πολύ κόσμο και φωτογράφους. Νιώθω φοβερά άβολα» απάντησε. Η δημοφιλής ηθοποιός δεν έκρυψε επίσης ότι η μεγάλη της αγάπη είναι το θέατρο και αν μπορούσε να συντηρηθεί οικονομικά μόνο από αυτό θα το έκανε.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μακάρι να μου έδιναν κι εμένα οι προηγούμενοι εργοδότες μου έστω αυτά τα 10 Ευρώ για κάθε φορά που χρησιμοποιούν κάποια παλιότερη εργασία μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρίς να διαφωνώ με το επιχείρημα ότι τα ελληνικά κανάλια είναι unbelievable στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές με τους ηθοποιούς, επιρρίπτω ευθύνες και στους ίδιους.

    Κοπελιά, όταν υπογράφεις για μια δουλειά γιατί δεν πας σε έναν δικηγόρο για να διασφαλίσεις το δικαίωμα των επαναλήψεων και των διανομών? Θες κύριε να με δείχνεις δέκα χρόνια? Σκάσε 100€ το επεισόδιο και ξαναμιλάμε.

    Αλλά όταν το μυαλό έχει βαρέσει διάλυση από τα πρωτοσέλιδα, τις αγκαλιές με τους θαυμαστές και τα φώτα της δημοσιότητας, τι τα θες τα παράπονα μετά.

    Το ίδιο ισχύει για όλους... φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχει βέβαια δίκαιο οτι το αντ1 το έχει ξεφτιλίσει με τις επαναλήψεις του ρώμα,αλλα 10 ευρω τ επεισόδιο μια χαρά μου ακούγεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η κυρια επαιρνε 230 ευρω το μηνα χωρις να κανει τιποτα και εχει και παραπονο? δλδ τι να πουν αλλοι που καθαριζουν σκαλες ολη μερα για τα ιδια λεφτα? δεν λεω κακως που ο αντ1 τα τσεπωνει αγρια εις βαρος τους,αλλα δεν ειναι και κριμα η κυρια λουιζιδου που τα τελευταια 20 χρονια εχει μονο επιτυχιες στην τηλεοραση και εχει φαει αρκετο ψωμακι απ αυτη...ας μν ειμαστε και αχαριστοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !