Κάτι ψήνεται:Κάθε εβδομάδα μία νέα μαγειρική αναμέτρηση (τρειλερ)

1
Το Κάτι ψήνεται, η εκπομπή που άλλαξε τις συνήθειες των τηλεθεατών στις 20:00, έρχεται για άλλη μια εβδομάδα στην τηλεόραση του Alpha και εισβάλλει στα σπίτια επίδοξων σεφ σε όλη την Ελλάδα. Τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσουν; Ποιοι θα τα καταφέρουν και ποιοι θα μείνουν με το κουτάλι στο χέρι;

Την εβδομάδα 10-14 Οκτωβρίου, το Κάτι Ψήνεται κάνει πρεμιέρα ταξιδεύοντας στα Χανιά με την Κατερίνα, τη Φρίντα, τον Μάνο, τη Μαριέττα και τον Μιχάλη.

Τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου τη μαγειρική αυλαία της εβδομάδας ανοίγει η Κατερίνα.
Μαγειρική αυλαία στα Χανιά ανοίγει η Κατερίνα, μια μητέρα λίγο πάνω από τα 30. Η Κατερίνα ζει στο πανέμορφο και καταπράσινο χωριό, Βάμος. Η πρώτη οικοδέσποινα δεν είναι μόνο τυχερή, αλλά και αυστηρή. Το απαιτεί το επάγγελμα: είναι υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας. Γενικά, έχει πείσμα η Κατερίνα, αλλά και κάτι μικροπροβλήματα με την κουζίνα που είχε, τώρα πια ανήκουν στο παρελθόν. Θα μπορεί να υπερηφανεύεται για το μενού που θα σερβίρει το βράδυ;
Κάτι ψήνεται στην κουζίνα… της Κατερίνας
Κάτι ψήνεται στα όμορφα Χανιά. Το πρώτο καλωσόρισες ακούγεται στην επαρχία Αποκορώνου, στον γραφικό Βάμο. Εδώ, ζει η Κατερίνα, που σήμερα αναλαμβάνει να στρώσει τραπέζι για πέντε άγνωστους καλεσμένους. Πώς θα κυλήσει το δείπνο γνωριμίας που οργανώνει η υπαξιωματικός; Θα σπάσει ο πάγος με μαντινάδες και χορό;

Την Τρίτη, 11 Οκτωβρίου το δεύτερο δείπνο της παρέας οργανώνει η Φρίντα....

Η οικοδέσποινα της Τρίτης είναι η Φρίντα! Η Φρίντα μπορεί να γεννήθηκε στην Κέρκυρα πριν 61 χρόνια και να έζησε τα περισσότερα από αυτά στο Λονδίνο, αλλά σκέφτεται σαν Κρητικιά. Μένει άλλωστε καιρό τώρα στα Χανιά. Η Φρίντα είναι γενναιόδωρη τόσο απέναντι στους άλλους όσο και απέναντι στον εαυτό της. Πόσο γενναιόδωροι θα είναι οι καλεσμένοι, όταν βαθμολογήσουν το δείπνο της;
Κάτι ψήνεται στην κουζίνα… της Φρίντα
H μούλτι-κούλτι Φρίντα ταξιδεύει την παρέα από την Κρήτη στην Αγγλία. Ποια χορταράκια γίνονται αριστοκρατικά; Ποιος είναι ο Δούκας των Χανίων; Τι σχέση έχει η Πάβλοβα με το Ξαμουδοχώρι;

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στην κουζίνα μπαίνει ο Μάνος.
Την Τετάρτη, φούρνο για πέντε ανάβει ένας ωραίος Σφακιανός! Ο 33χρονος Μάνος είναι ερωτευμένος με την Κρήτη και δεν αλλάζει με τίποτα το χωριό του. Σφακιά είναι το σπίτι του, ρακή είναι το ποτό του και φαγητό στο πιάτο του μόνο απ’ τον σύντεκνό του. Για το δείπνο της Τετάρτης φυσικά δεν υπάρχει αμφιβολία: το μενού έχει κρητική κουζίνα. Θα απολαύσει η παρέα τις παραδοσιακές γεύσεις του Μάνου;
Κάτι ψήνεται στην κουζίνα… του Μάνου
Ο Μάνος, που εκτός από το νησί του αγαπά και την ποδηλατάδα, θα ξεκινήσει τη μέρα του με ξενάγηση στο ενετικό λιμάνι της πόλης. Θα ψωνίσει αγνά προϊόντα της κρήσσας γης στη Δημοτική αγορά των Χανίων και θα μπει στην κουζίνα για να ετοιμάσει ένα παραδοσιακό μενού. Πόσο μπεσαλίδικα θα βρουν τα πιάτα του οι καλεσμένοι;

Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου τη μαγειρική κουτάλα πιάνει η Μαριέττα.
Την Πέμπτη, τραπέζι για πέντε στρώνει μια ευτυχισμένη Αθηναία, που ζει στην Αγία Μαρίνα. Είναι η μοναδική Μαριέττα, που ήρθε στην Κρήτη, γιατί της άρεσε ο ήλιος, η θάλασσα, οι ωραίοι ανθρώποι και η μουσική. Η ίδια δηλώνει πως τα καλύτερα γλυκά που έχει φτιάξει είναι τα παιδιά της, ο Σταμάτης κι ο Μανωλάκης. Αν εξαιρέσει κανείς τα δυο αγόρια της, άλλα γλυκά η Μαριέττα δεν έχει καταφέρει να φτιάξει στη ζωή της. Πώς θα τα βγάλει πέρα με τη ζαχαροπλαστική τη βραδιά του δείπνου της;
Κάτι ψήνεται στην κουζίνα… της Μαριέττας
Κάτι ψήνεται σε μια από τις εντυπωσιακές παραλίες της Κρήτης με έναν θηλυκό Ζορμπά, που ακούει στο όνομα Μαριέττα. Η Μαριέττα, αφού δαμάσει τα κύματα στη θάλασσα, θα δαμάσει λαυράκια και σουπιές στην κατσαρόλα. Θα καταπλήξει την παρέα με τη μαγειρική της;

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου μαγειρική αυλαία ρίχνει ο Μιχάλης.
Το τελευταίο πιάτο της εβδομάδας σερβίρεται την Παρασκευή στου Μιχάλη. Ο Μιχάλης είναι 34 ετών, φρεσκοπαντρεμένος και μαζί με την ευτυχή σύζυγο περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Επίσης, ο Μιχάλης περιμένει πολλά από τις λεμονιές που βρίσκονται στον κήπο του, αλλά και από την ομάδα του: την ΑΕΚ. Θα καταφέρει να κερδίσει με το μενού και την τελειομανία του το βραβείο του καλύτερου οικοδεσπότη;
Κάτι ψήνεται στην κουζίνα… του Μιχάλη
Την Παρασκευή, η μαγειρική αυλαία στα Χανιά κλείνει στο σπίτι του Μιχάλη. Ο νιόπαντρος οικοδεσπότης σκοπεύει να τρατάρει τους καλεσμένους του «μπουτάκια της φωτιάς» για ορεκτικό, «καταπιεσμένο μοσχάρι» για κυρίως και «μ’ αγαπά, δεν μ’ αγαπά» για επιδόρπιο. Θα λατρέψει το μενού του η παρέα;

Ποιος από τους πέντε θα αναδειχθεί νικητής και θα πάρει το έπαθλο των €1500;

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !