Θέλεις να απελαθείς; Πάρε μέρος σε ριάλιτι!

Artsitas Konstantinos
1

«Μακριά από την Ολλανδία» είναι ο τίτλος ενός ακόμη ριάλιτι που ξεκινάει στην Ολλανδία, προκαλώντας – και αυτό – καυστικά σχόλια από τον Τύπο και όχι μόνο.

Η ιδιαιτερότητα του ριάλιτι είναι ότι σε αυτό θα συμμετέχουν ως παίκτες άνθρωποι που έχουν ζητήσει άσυλο, δεν τους έχει χορηγηθεί και περιμένουν την απέλασή τους.  Ο παίκτης που θα κερδίσει, παίρνει 4.000 ευρώ, με την προϋπόθεση να τα… μαζέψει κυριολεκτικά και να φύγει για την χώρα του.

Πώς παίζεται; Σε ένα πλατό ο παρουσιαστής κάνει ερωτήσεις για την ιστορία, τους θεσμούς, την γλώσσα, την μοναρχία, τον πολιτισμό της Ολλανδίας. Ο νικητής κερδίζει 4.000 ευρώ, τα οποία θα πάρει μόνον αφότου επιστρέψει στην χώρα προέλευσής του, ώστε οι υπηρεσίες μετανάστευσης να μην κατασχέσουν τον ποσόν πριν από την απέλασή του.

Σημειώνεται ότι το ριάλιτι θα προβάλλεται από το κανάλι VPRO. Είναι το ίδιο δίκτυο που πριν από μερικά χρόνια προκάλεσε σάλο με άλλο πρόγραμμα με πρωταγωνίστρια μία ασθενή, που έπασχε από ανίατη ασθένεια και επέλεγε σε ποιον από τους υποψηφίους νεφροπαθείς θα έδινε το νεφρό της. (Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ)  

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο τίτλος είναι πέρα ως πέρα παραπλανητικός, διοτι στο συγκεκριμενο συμμετεχουν αλλοδαποι παικτες οι οποιοι γνωριζουν οτι θα απελαθουν και απλα παιρνουν ενα ποσο στα χερια τους που θα τους βοηθησει στη ζωη τους. Δε σου λεει κανεας οτι αν πας σε αυτο ριαλιτι δεν θα μπορεσεις να εξασφαλισεις στο μελλον την παραμονη σου στην χωρα. Σιγουρα δεν ειναι και πολυ καλογουστο, αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !