Το ζήσαμε κι αυτό:Στήριξη στην Ελένη από τον πρόεδρο τριτέκνων.

Χρηστος Γ
11
Θα ακολουθήσει η πρόεδρος ζωντοχήρων,ο κοινοτάρχης Αχλας και ο πρόεδρος 4τέκνων αν η Ελένη είναι έγκυος???
Ο Γεράσιμος Πουλάκης, πρόεδρος των συλλόγου τριτέκνων, έδωσε τη δική του απάντηση στον σάλο που προκλήθηκε μετά την μετά την αποκάλυψη πως η Ελένη λαμβάνει από το 2008 επίδομα 3τεκνης παρά την οικονομική της άνεση.

«Αυτό είναι συνταγματικό δικαίωμα της κάθε μητέρας που γεννά τρίτο παιδί, τέταρτο, πέμπτο και λοιπά κι αν δεν το διεκδικήσει παραμένει εκεί, δεν πάει κάπου αλλού. Αυτό δεν είναι της μητέρας, το επίδομα είναι του παιδιού και δόθηκε για να στηριχτεί το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας», είπε σε τηλεφωνική του συνομιλία στον τηλεοπτικό αέρα του «Πολύ Μπλα Μπλα».

Μάλιστα, στη συνέχεια έδωσε την απόλυτη
στήριξη του στην παρουσιάστρια, αφού πρώτα διευκρίνισε πως δεν την γνωρίζει προσωπικά: «Δεν τον θεωρώ σωστό αυτό τον σάλο, διότι αυτό το δικαίωμα είναι συνταγματικό της δικαίωμα, γιατί δεν κάνετε ένα ρεπορτάζ και για αυτούς στη Βουλή με τόσες καταθέσεις που παίρνουν επίδομα; Κι επειδή άκουσα πριν που λέγατε πως ενώ παίρνει τόσα χρήματα μπήκε σε πολύπλοκη γραφειοκρατία για να πάρει το επίδομα, να σας πω πως δεν χρειάζεται μια ιδιαίτερη γραφειοκρατική διαδικασία. Είναι μια πεντάλεπτη διαδικασία με την ταυτότητα σου και το πιστοποιητικό γέννησης των παιδιών».(Yupi)

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. καλα ειστε καλα? βεβαιως και δικαιουται η γυναικα....δεν παυει να ειναι υπαλληλος δεν ειναι εφοπλιστης...Αυριο μεθαυριο μπορει να μην εχει δουλεια...Ειναι και 40 χρονων. Ασχετο ειναι αν κερδιζει χρηματα καλα. Γιατι αυτα τα κερδιζει σημερα΄....αυριο τι θα γινει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eno to site tis Tatianas pou einai foul stin kratiki diafimisi den mas enoxlei, alla ekei den einai salos giati kai kala h selida ths einai emporiki. Asxetws an plirwnei me mplokaki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ma tis ma peirazei apo ti stigmi p einai nomimo,ayto den katalavainw egw>>.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια μικρή διευκρίνιση,αν και μας φαίνεται αστείο και που το κάνουμε για τη συγκεκριμένη ανάρτηση.Με αφορμή κάποια σχόλια:ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ 3ΤΕΚΝΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ(οπως και όσοι ψοφάνε για προβολή) + ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ 4ΤΕΚΝΩΝ (ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ).Φυσικά και είναι δικαίωμα της.Εμείς θεωρούσαμε λαικισμό ακόμα και τα σχόλια περί του ύψους του συμβολαίου της.Κάποιοι φίλοι ας μην υποτιμούν τους εαυτούς τους,ελληνικά γνωρίζουν φαντάζομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φυσικά και είναι δικαίωμα της.Αλλα.... θα την πω την κακια μου συμφωνωντας με την Πετρούτσου από την Ελευθεροτυπία στο:"Τελικά η γυναίκα είναι απίστευτος ευρωφονιάς! Δεν αφήνει ούτε λεπτό του ευρώ να πέσει κάτω... "
    ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ...ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εχω στειλει και αλλα,τιποτα δεν περνα.Δεν πειραζει, αληθεια το σταρ μια μας λεει 100.000 και την αλλη 80.000 αυτο δεν σας κανει εντυπωση???κανεις δεν ξερει ακριβως
    ποσα παιρνει.Παντως η ιδια ειπε οτι πρεπει να μπουν κριτηρια για το επιδομα τριτεκνων και οτι ειναι τοσο λιγο το επιδομα 180 το διμηνο που το αφηνει στον ταχυδρομο,υπαρχει βιντεο,αλλα σιγα μην το βρουν.Πως θα την διαλυσουν
    Η Πατιανα θα μπει απεναντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα!!είναι η μόνη πλούσια των βορείων προαστίων που πέρνει το επίδομα??είναι συνταγματικό της δικαίωμα να το πάρει,ο νόμος δεν κάνει διακρίσεις,έπρεπε να βάλουν εισοδηματικά κριτήρια για να μην το πάρει από τη στιγμή που το δικαιούτε καλά κάνει και το πέρνει..γιατί οι άλλοι πλούσιου το δίνουν στο κράτος???Αν αφαιρέσουμε το επίδομα από τη Μενεγάκη και έτσι σωθεί η χώρα τότε εντάξει μην της το δίνουν πια!!!Το ότι υπάρχουν αδικίες σε νόμους το ότι στις μέρες μας οι πλούσιου γίνονται πιο πλούσιοι και οι φτωχοί φτωχότεροι δεν σημαίνει ότι πρέπει να κόψουμε το επίδομα από τη Μενεγάκη γιατί έχει λεφτά,δεν πάμε σε πτώχευση γιατί η Μενεγάλκη πέρνει το επίδομα!..ας αλλάξει τα πράγματα η κυβέρνηση και έτσι να μην το παίρνει!! Έχει δίκιο αυτός που λέει για την Τατιάνα και το διαφημίσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πραγματικά γίνομαι έξαλλος με όσους την υποστηρίζουν !!! Απο όποια πλευρά και να το δείτε είναι φάουλ της, όσο τυφλά πορωμένοι και να είστε !!! Το οτι αυτό το επίδομα, όσο και να είναι το πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ, γιατί είναι ΔΗΜΟΣΙΟ επίδομα δεν περνάει απο κανενός το μυαλό ?? ¨οτι μας έχουν λιώσει στους φόρους ακριβώς για αυτά τα επιδόματα, δεν απασχολεί κανέναν ??? Εσας μπορεί να σας περισσεύουν, αλλά εγώ που δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα , ΟΧΙ δεν θέλω να παίρνει καμμιά χρυσοπληρωμένη κυρία κανένα απολύτως επίδομα απο την τσέπη μας, τέλος !!! Ναί, νομικά το δικαιούται, αλλά είναι τεράστια ντροπή και ξεφτίλα της και μόνο το ότι έκανε την αίτηση !!! Και το ότι δεν είναι η μόνη, τι είδους γελοίο επιχείρημα είναι ??? Ακριβώς αυτή η νοοτροπία μας έχει οδηγήσει σε αυτά τα χάλια, αυτό το "έλα μωρε" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑNTI NA EISTE AGANAKTISMENOI ME TOUS POLITIKOUS POU MAS KLEBOUN MPROSTA STI MOURI MAS, SAS PEIRAXE TO EPIDOMA TIS MENE. STO MPLA MPLA EIXE STEILEI KAPOIA MNM KAI EIXE PEI POS I ELENI ANEFERE DIMOSIOS POS PERNEI TO EPIDOMA,OSTOSO TO DINEI STON TAXUDROMO TIS. OPOS KAI O PLOUTARXOS POU PERNEI TO IDIO EPIDOMA KAI TO DINEI KA8E MINA SE DIAFORETIKI OIKOGENEIA...TETOIA EMONI ME TIN ELENI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ανωνυμε 2,28 συμφωνω απολυτα πεστα ανθρωπε μου επιτελους!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΡΕΕΕΕ!!!ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΖΟΡΙΑ Ε ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ!!!ΟΧΙ ΗΘΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΞΕΤΣΙΠΩΤΗ!!!!ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ;ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ!!!!ΑΝΙΔΕΟΙ!!!Και εσεις ξερολες εδω μεσα φωτεινοι παντογνωστες που την υπερασπιζεστε κιολας γιατι δεν εχετε προβλημα και ουτε ξερετε πως ειναι,που λετε σε ολα τα σαιτ που λενε την αληθεια για αυτην,οτι πληρωνει φορους ξερετε οτι δεν φοροδιαφευγει;ξερετε οτι τους φορους τους πληρωνουν μονο οσοι δεν εχουν;ΟΧΙ!!!Λοιπον στην Ελλαδα ζειτε ξερετε τι σημαινει; ΟΧΙ!!!Λοιπον κλειστε το στομα σας και μην πετατε μπαρουφες.ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ 100.000 ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΤΕ!!!!
    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !