Αποκλειστικό:Ποιοι ακούγονται για την παρουσίαση του Lifestyle;

5
Όπως όλοι ξέρουμε η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Δέσποινα Καμπούρη αποφάσισε να αποχωρήσει από το Alter και την εκπομπή Lifestyle,για να ρίξει όλο το βάρος της στο παιδάκι της.Μπορεί η εκπομπή να μην κάνει τα νούμερα που θέλουν στο κανάλι,ωστόσο η εκπομπή δίνει αρκετό υλικό στις άλλες εκπομπές του καναλιού(Πολύ μπλα μπλα,thats life,tvweekend),μέσα από τις αποκλειστικές συνεντεύξεις που προβάλλει.Έτσι το κανάλι του Μπουρναζίου αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως στην εκπομπή.Το θέμα τώρα είναι ποιος ή ποια θα αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής.Στους διαδρόμους του καναλιού ακούγονται 3 ονόματα.Τα οποία είναι τα εξής:
ο παλιός γνώριμος του Lifestyle,Νίκος Παπαδάκης,ο οποίος έμεινε μια ολόκληρη τηλεοπτική σεζόν εκτός και τώρα σίγουρα θέλει να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα.Ένα άλλο όνομα,που ακούγεται είναι η δημοσιογράφος Ελένη Φωτοπούλου,η οποία πέρασε τις εξετάσεις στην παρουσίαση στο Summer live και θα μπορούσε να παρουσιάσει με επιτυχία την εκπομπή και να αφήσει το πάνελ του Πολύ μπλα μπλα.Τέλος  ακούγεται το όνομα της Πένης Αγοραστού,το φρέσκο κορίτσι που βλέπουμε καθημερινά στο πάνελ της εκπομπής Summer live.Μέσα στις επόμενες μέρες θα γνωρίζουμε με σιγουριά ποιος θα παρουσιάσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν την εκπομπή Lifestyle στο Alter.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. To mono soi onomata apo ta parapanw einai ayto toy Nikou Papadaki...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η συγκεκριμένη εκπομπή θέλει λαμπερά πρόσωπα... Πέρα από τον Νίκο Παπαδάκη τα άλλα δύο κορίτσια είναι από παγερά αδιάφορα μέχρι εντελώς δευτεράντζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oraia tha itan kai i Stikoudi i kai i Kollida mazi me ton Papadaki i me ton Theochari Ioannidi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o pio normal einai o papadakis me kamia simparousiastria OXI omos me mia apo autes pou legontai... eidika auti i agorastou den kollaei katholou me to lifestyle!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !