H Aννα Διαμαντοπούλου καλεσμένη στο MAD

Χρηστος Γ
2
Το ΜΑD, με αφορμή το νέο νόμο για την Ανώτατη Εκπαίδευση, θέλει να μάθει μαζί με τους mad viewers, όλα όσα θα αλλάξουν στα ΑΕΙ, σε μια ειδική εκπομπή YOUR VOICE, που παρουσιάζουν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Καλεσμένη τους στο studio η Υπουργός Παιδείας, Δια βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων, Άννα Διαμαντοπούλου. H εκπομπή YOUR VOICE θα προβληθεί τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, στις 19.00, και την Τρίτη 30 Αυγούστου, στις 22.30, σε επανάληψη.
Το κοινό είχε τη δυνατότητα για ένα χρονικό διάστημα 2 εβδομάδων, μέσω του ειδικού micro site http://www.mad.tv/madtv/yourvoice/ που δημιουργήθηκε από το MAD, να μοιραστεί την άποψή του σχετικά με τις επικείμενες αλλαγές στα ΑΕΙ, να απαντήσει σε σχετικό ερωτηματολόγιο, και να θέσει τις απορίες του προς την Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία απάντησε σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν στην εκπομπή YOUR VOICE, η οποία θα προβληθεί αποκλειστικά στο MAD TV.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. To καναλι MAD παντα επαιζε εναν αντιδραστικο ρολο και παντα ειχε σκοπο να αποχαυνωσει τη νεολαια και να την καταστησει απολιτικο και παθητικο καταναλωτη. Και αυτον τον βρωμικο ρολο του επιβεβαιωνει και τωρα φιλοξενωντας την πιο αντιδημοφιλη και αποτυχημενη υπουργο παιδειας, την μονη που ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ, διαπραττοντας εγκλημα εναντια στην προοπτικη αναπτυξης της χωρας. Για να μιλησει για εναν ανοητο νομο που αν και κατα τη γνωμη μου εχει αρκετα θετικα ειναι ατολμος και ανεπαρκεστατος και καταπιανεται με ανουσια ζητηματα αφηνοντας αθικτα τα πραγματικα προβληματα των πανεπιστημιων. Να το χαιρονται το ΜΑD τα ελαχιστοτατα καγκουρια που το παρακολουθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !