Είδηση ΣΟΚ:Η Φωτοπουλου υπερασπιστηκε τη Μενεγακη

3
Η Πόπη Διαμαντάκου μέσα από την στήλη της στα "ΝΕΑ" επιτέθηκε και πάλι στην Ρούλα Κορομηλά και την Ελένη Μενεγάκη και η εκπομπή Summer Live ασχολήθηκε με το θέμα, προσπαθώντας να διευκρινίσουν αν η κυρία Διαμαντάκου έχει εμμονές και αν τα αρνητικά σχόλια της είχαν να κάνουν με το τηλεοπτικό προϊόν ή εάν ήταν προσωπική επίθεση απέναντι στις παρουσιάστριες... Εντύπωση μας προκάλεσε η υποστήριξη τις Φωτοπούλου προς την Μενεγάκη, που ως γνωστών δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.
Δείτε το Video..

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η κοπελια το εχει μαθει καλα το παιχνιδακι των μμε.Ιντριγκα,γλυκεια παρουσιαστρια,αιχμηρη πανελιστρια,λεει κακιουλες στις συνεντευξεις της, ενιοτε λεει και ψεμματακια.
    Ολα για τα νουμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υ.Γ η Ελενη τον πρωτο χρονο που εφυγε απο τον καφε,αναπολουσε τακτικα,τα υπεροχα βιντεακια αφιερωματα της φωτοπουλου.Στην Μελετη, μετα απο 2χρονια, εβγαλε τα απωθημενα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Φωτοπούλου ενδεχομένως είναι χαμένη στο διάστημα. Θα πρέπει να αποφασίσει, γιατί καταντάει από γελοία έως τραγελαφική.

    Η εκπομπή στήριξε την Ρούλα Κορομηλά, πως άλλωστε να μην, όταν όπως πολύ καλά προσέξατε κατάφεραν να της αποσπάσουν δηλώσεις. Αποδεικνύεται λοιπόν πως η Κορομηλά έχει ανάγκη να σηκώσει το τηλέφωνο προκειμένου να δώσει την έννοια του αποκλειστικού σε ένα μεσημεριανό δημοσίων σχέσεων.

    Η κ. Διαμαντάκου επιτέθηκε σφοδρά στην Ρούλα Κορομηλά και προσωπικά. Την Ελένη Μενεγάκη την κρίνει ως προϊόν. Είναι εντελώς λάθος η ανάλυση του πάνελ.

    Συμφωνώ με την Διαμαντάκου. Νομίζω πως η Ρούλα έχει χάσει το τρένο του τηλεοπτικού χρόνου και έχει κάνει ιδιαίτερα λάθος κινήσεις. Δεν θα έπρεπε να είναι στον χώρο της τηλεόρασης. Ως σύμβουλος αμφισβητώ πως μπορεί να έχει γνώσει των νέων προοπτικών και νέων φορμάτ και ως παρουσιάστρια έχει κάνει τόσα διαφορετικά πράγματα που δεν θα έβλαπτε να συνέχιζε τις διακοπές της.

    Αν δεν είχε τις τόσες πολλές υποστηρικτικές φωνές μέσα στο κανάλι αμφιβάλλω αν θα περνούσε κανείς στα σοβαρά ότι υπάρχει. Όπως συμβαίνει δηλαδή με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Παράλληλα ως σύμβουλος δεν νομίζω πως πέτυχε.

    Όσο για την Μενεγάκη και πάλι συμφωνώ στο ότι η εξέλιξη της Ελένης ως χαρακτήρα παρατηρεί μία κάμψη. Ως κόνσεπτ τώρα, το πρωινό δεν χωράει αλλαγές. Τι να αλλάξεις? Να βάλεις οικονομικά και να περνάς κατευθείαν στα ζώδια? Όχι μόνο μπορεί να χάσεις την εγκυρότητα σου, αλλά μπορεί να καταντήσεις ως ένας αχταρμάς από πράγματα, όπως είναι δηλαδή το δελτίο του Star. Που κατά τα ψέματα μόνο το ίδιο το κανάλι και το ΕΣΡ αναγνωρίζουν ως δελτίο ειδήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !