Η Έλενα Ακρίτα & τα ''Χτυποκάρδια στο....κρανίο''!

j.smurfy
0
Όπως έχουμε ενημερώσει και εμείς στο tvnea αλλά και γενικά έχει γίνει γνωστό ότι η Έλενα Ακρίτα, αφήνει την πένα της όσον αφορά το σεναριογραφικό της ταλέντο και αφοσιώνεται στα άλλα της ταλέντα, που είναι η δημοσιογραφία (αρθογραφία) αλλά και η συγγραφή βιβλίων, καθώς με την παρουσίαση εκπομπών έπαψε εδώ και χρόνια να ασχολείται. Κανείς δεν θα ξεχάσει την κυρία Ακρίτα να φωνάζει ''Είστε Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ, λυπαμαι πολύ!''.
Η κυρία Ακρίτα λοιπόν, δεν θα αφήσει ήσυχο το πληκτρολόγιο του υπολογιστή της καθώς αφού παρέδωσε εδώ και καιρό και τα τελευταία επεισόδια για ''ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ'' τα οποία και γυρίστηκαν, και τα οποία θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στο MEGA στα τέλη Οκτωβρίου, ασχολείται με την συγγραφή του νέου της βιβλίου, με τίτλο ''Χτυποκάρδια στο κρανίο''!
Ναι, έξυπνος τίτλος απο μια έξυπνη γυναίκα, πράγμα που έχει αποδείξει πολλάκις. Όσον αφορά το θέμα που θα πραγματεύεται το βιβλίο, θα είναι η καθημερινότητα μας και πιο συγκεκριμένα, θα είναι η προτροπή να διασκεδάσουμε με αυτήν και ταυτόχρονα να προβληματιστούμε. Εν αναμονή λοιπόν oι fans....διότι  προσωπικότητες σαν την 'Ελενα Ακρίτα δεν γίνεται να απουσιάζουν εύκολα απ την καθημερινότητα μας.
Προς το παρόν η πολυτάλαντη αυτή γυναίκα συνεχίζει να γράφει σε γνωστή εφημερίδα, στην στήλη της, τα πράγματα απ την δική της οπτική γωνία. Νεότερα για το νέο της βιβλίο θα έχουμε τον επόμενο μήνα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !