Το φιναλε του Super Star(video)

3
Η Χριστίνα Λαμπίρη και η εκπομπή «Super Star» αποχαιρέτησαν σήμερα για το καλοκαίρι τους τηλεθεατές.
Η παρουσιάστρια, ανανέωσε το ραντεβού με το κοινό για τον Σεπτέμβριο, αν και η ανησυχία για το μέλλον ήταν ολοφάνερη.
Σχόλιο: Άντε και του χρόνου με αλλαγές στο πάνελ γιατί φέτος ήταν ότι να 'ναι.
Δείτε το Video

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τι μου θυμίζεις τώρα…
    Αυλαίες today στο κανάλι της Κηφισιάς. Super star, Αξίζει να το ζεις, Φώτης & Μαρία άντε γεια. Την κάνανε! Αφασία πάντως στο βιντεάκι που κάναμε watch με συνεργάτες Τατιάνας να λένε ok ήταν δύσκολη χρονιά, αλλά εξαιρετική η presenter τους, η καλύτερη, μοναδική κτλ κτλ… Ε, τι θυμηθήκαμε; Κάντε hear! Ακολουθεί personal story!

    Αληθινή ιστορία
    Χρόνος: πέρυσι. Χώρος: στο Golden Hall, στο ισόγειο στα τραπεζάκια του Starbucks. Δίπλα μας, καθόταν παρέα, δύο γκόμενες και ένας τύπος. Γλώσσα δεν έβαλαν μέσα τους! Ανάσα; Δεν πήραν! Για τι πράγμα μιλούσαν; Σιχτίριζαν και ανέφεραν το όνομα της presenter για το πόσο είχαν γκανιάξει (όντας μέλη της ομάδας της) με συγκεκριμένα περιστατικά και δεν άντεχαν άλλο. Guys; Μιλάμε, την έθαψαν! Πάντως προσοχή, για να μην πάρουμε κόσμο στο λαιμό μας. Ήταν περίοδος επί Ant1!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sigoura diefere apo ton apoxairetismo allwn ekpompwn, apo ti stigmi pou ta karagkiozilikia tous akoma kai tote den eixan stamatisei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί να ακουστεί κακία, αλλά η Λαμπίρη φέτος δεν είχε καθόλου... ρεπορτάζ. Από ανακύκλωση σε ανακύκλωση, οπότε λίγο άκυρο αυτό που λέει για δημοσιογράφους που ήταν στην βροχή. Ευτυχώς υπήρξε και το δελτίο του Star για να έχει και κανένα θεματάκι ΣΟΥΠΕΡ, όπως το τιτλοφορούσε. Δεν ξεχνώ φυσικά τις δηλώσεις της στην αρχή της σεζόν περί στροφής και εμπλουτισμού της εκπομπής με τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Αντ' αυτού είδαμε σημαντικές αλλαγές στο σκηνικό. Η Λαμπίρη πάτησε σε ένα απαρχαιωμένο μοτίβο εκπομπής και ένα μεσημεριανάδικο που θυμίζει έντονα παιδικό σταθμό. Ίδιες ατάκες, ίδιο ύφος, ίδιοι καλεσμένοι. Για το καλό της και για το καλό όσων εργάζονται πίσω από τις κάμερες, μία στροφή θεματικά δεν θα έβλαπτε. Φοβάμαι πως αν και του χρόνου συνεχίσει στο μοτίβο αυτό, δεν θα ξεκολλάει από το ... μονοψήφιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !