Α. Πρέκας:"H Μενεγάκη είναι ένα πρόσωπο με λάμψη!"

2
Ο γνωστός δημοσιογράφος Αντώνης Πρέκας, μιλάει στο περιοδικό People και βαθμολογεί τα πρώσοπα της Ελληνικής τηλεόρασης! Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ευγενία Μανωλίδου, τη Νάντια Μπουλέ, το Χρήστο Φερεντίνο, την Ελένη Μενεγάκη και την Τατιάνα Στεφανίδου.
Ευγενία Μανωλίδου
«Η Μανωλίδου ήταν ένα φαινόμενο σαν το Η1Ν1. Υπήρξε ένα προϊόν της τηλεοπτικής αναπαραγωγής. Τίποτα περισσότερο».
Νάντια Μπουλέ
«Είναι μία ωραία κοπέλα που έχει ταλέντο στο χορό αλλά...
και στο τραγούδι. Κατά την άποψη μου δεν έπρεπε να κάνει το καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1».

Χρήστος Φερεντίνος
«Είναι πολύ καλός. Θέλω να δω πως θα λειτουργήσει με τον Παπαδάκη, ο οποίος μπορεί να χειριστεί και να παρουσιάσει τα πάντα». 
Ελένη Μενεγάκη
«Η Ελένη Μενεγάκη... είναι άλλη κατηγορία. Είναι ένα πρόσωπο με λάμψη και ενδιαφέρον άσχετα αν η εκπομπή της είναι ένα αναμενόμενο και κουρασμένο χωρίς εκπλήξεις πρόγραμμα».
Τατιάνα Στεφανίδου
«Στη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν που πέρασε το πάλεψε πάρα πολύ σκληρά και τελικά δικαιώθηκε».

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. συμφωνω μεχρι εκει που λεει οτι δικαιωθηκε η τατιανα... εαν εννοει οτι παλεψε και πηρε τα.. τοτε ναι αλλιως α πα τη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευγενία Μανωλίδου:
    Δεν υπήρξε διόλου πρόσωπο τηλεοπτικής αναπαραγωγής, απλά έκανε λάθος επιλογές. Αν αντί τον δρόμο της ελαφριάς ψυχαγωγίας είχε κρατήσει το πρόσωπο της σκληρής ναζιάρας (Στιγμή της Αλήθειας, Ελλάδα έχεις ταλέντο) θα κεντούσε σε φορμάτ reality. Δυστυχώς δεν το ανέλυσε σωστά και μάλλον δεν υπήρξε κάποιος να την κατευθύνει επαγγελματικά. Αποτέλεσμα: θεωρείται λανθασμένη κοπέλα για όλες τις δουλειές. Της πάει γάντι το reality. Απλά δεν το έχει διαπιστώσει κανείς..., ίσως με τον καιρό.

    Νάντια Μπουλέ:
    Η Νάντια δεν είναι το πρόβλημα του πρωινού. Ο Πάτρας είναι.

    Χρήστος Φερεντίνος vs. Γιώργος Παπαδάκης:
    Ο πρώτος ταλεντάρα στην επικοινωνία με τον κόσμο της ψυχαγωγίας, ο δεύτερος με τον κόσμο της ενημέρωσης. Η συνύπαρξη των δύο κρίνεται από τις σωστές δόσεις και άρα από την αρχισυνταξία. Όχι από το πως θα λειτουργήσει ή πως θα συνυπάρξει κάποιος με κάποιον. Αυτές είναι αναλύσεις για τους... κίτρινους!

    Ελένη Μενεγάκη:
    Το κόνσεπτ του Καφέ ξεκινά στις 7 το πρωί και τελειώνει στις 6 το απόγευμα. Σαφέστατα θα θεωρηθεί κουρασμένο, κυρίως επειδή οι υπόλοιπες εξελίσσονται, εμπλουτίζονται. Το ερώτημα είναι τι μπορεί να διαφοροποιήσει ένα μαγκαζίνο? Ενημερωτικές πινελιές με ρεπορτάζ για το τι θα φορεθεί φέτος τον χειμώνα στα βουνά της Πίνδου? Γκόσιπ πινελιές με ολίγον από βαρβατίλα? Προσωπικές πινελιές με λίγο από τουίτερ και μονόλογο?

    Τατιάνα Στεφανίδου:
    Ο σύζυγος έδωσε στον κ. Πρέκα ολόκληρη διεύθυνση ιστοσελίδας. Τον καλό λόγο πάντα θα τον τρέφει για την κυρία Στεφανίδου. Ασχέτως αν δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το ξέσκισμα που έκανε ο ίδιος μέσω Έθνους στην Τατιάνα, όσο εκείνη ζητούσε από τους συντάκτες της να ψάχνουν στα σκουπίδια των επωνύμων ή να σκαρφαλώνουν για πλάνα στους δεκαόροφους φοίνικες. Από πλευράς τηλεθέασης από την Α' κατηγορία έπεσε στην ερασιτεχνική του Λυκείου Περιστερίου. Από περιεχόμενο εξαναγκάστηκε να κλέψει στοιχεία ενός ανταγωνιστικού πετυχημένου φορμάτ και ως δημοσιογράφος πήρε απλά ύφος θείας και Αγίας Τερέζας συγχρόνως για να δείξει πως με βίλα 1,5 εκατομμυρίων Ευρώ μπορεί να έχει πρόβλημα με την τιμή της μπάμιας στην λαϊκή αγορά Ταύρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !