Τα...απόκρυφα του Caseres φόρα παρτίδα!

Χρηστος Γ
3
Οι συμπαίκτες του Martin Caceres (διάσημου Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή) πανηγύριζαν στα αποδυτήρια την κατάκτηση του Copa America και η κάμερα τραβούσα τόσο τα στιγμιότυπα, όσο και τον ίδιο… γυμνό. Μάλλον δεν θα αισθάνεται και πολύ άνετα ο Ουρουγουανός άσος μετά από αυτό. Οι φωτογράφοι και οι εικονολήπτες «κυνηγούσαν» τον πρωταγωνιστή του τελικού, Diego Forlan για μια εικόνα και ένα πλάνο και κάποια στιγμή χωρίς και οι ίδιοι να το αντιληφθούν είδαν στο σκηνικό και τον Caceres… γυμνό. Η φωτογραφία που διέρρευσε στο διαδίκτυο εμφανίζει τον Caceres να στέλνει από το κινητό του ένα μήνυμα μέσα από τα αποδυτήρια της Ουρουγουάης στο «Monumental», όπως τον… γέννησε η μαμά του.

(Gossip-tv)

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αρχική ›

    Η Έλλη Στάη κέρδισε το δικαστήριο με τον ΑΝΤ1
    Δημοσιεύθηκε: 26.07.11 17:27

    Ήταν Οκτώβριος του 2005, όταν η Έλλη Στάη δεν παρουσιάστηκε στον ΑΝΤ1 και έστειλε εξώδικο στο κανάλι με το οποίο ζητούσε την άμεση διακοπή της επαγγελματικής της σχέσης επικαλούμενη την άνιση μεταχείριση της μετά την έλευση του Νίκου Ευαγγελάτου. Το κανάλι χαρακτήρισε «ανυπόστατους, ανύπαρκτους και προσχηματικούς» τους λόγους που επικαλέστηκε η Ελλη Στάη για τη διακοπή της συνεργασίας, υποστηρίζοντας ότι αποβλέπει «κατά τρόπο άκομψο και σπασμωδικό, απλώς και μόνο στην ανώδυνη και άνευ δυσμενών συνεπειών απεμπλοκή σας από τις συμβατικές σας δεσμεύσεις». Στο εξώδικό του ο ΑΝΤ1 επισήμαινε επίσης ότι «ουδείς συμβατικός όρος εμπόδιζε την εταιρεία μας να προσλάβει και έτερο παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, με την ιδιότητα του συμπαρουσιαστή, εφόσον έκρινε ότι με τον τρόπο αυτό θα βελτίωνε τη θεαματικότητα και εμπορικότητα του δελτίου».
    Και ακόμη, καταλόγιζε ευθύνες στην Ελλη Στάη για τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στο δελτίο ειδήσεων, υποστηρίζοντας ότι «είναι περισσότερο απότοκα της δυσαρμονίας που με δική σας ευθύνη δημιουργήθηκε με τον συμπαρουσιαστή σας κ. Ευαγγελάτο, παρά προϊόν άνισης μεταχείρισης, όπως αβάσιμα ισχυρίζεσθε».
    Το δικαστήριο σύμφωνα με το newpost έκρινε ότι ο ΑΝΤ1 οφείλει να καταβάλλει στην Έλλη Στάη το ποσό του 1,2 εκατ. ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 5:52 μ.μ.
    lol kai xarikes esu twra giati to efage o ant1 na upothesw e? lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να μην υποθεσεις τιποτα λολ
    απλα επαθα,(αν ειναι αληθεια) το ποσο,ειναι εξωφρενικο,λολ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !