Νέα ώρα για το «Αγιάζι»

3
Αλλάζει από την Δευτέρα η ώρα μετάδοσης της πολύπαθους τουρκικής σειράς «Αγιάζι του Έρωτα». Πιο αναλυτικά η σειρά θα προβάλλεται από την Δευτέρα καθημερινά στις 4 το απόγευμα. Όπως σας ενημερώσαμε πρώτοι την προηγούμενη Κυριακή,  η σειρά θα διαρκεί πλέον δύο ώρες. Στο πρόγραμμα προστίθεται η επανάληψη των «Οικογενειακών Ιστοριών»  στις έξι το απόγευμα. Το κανάλι αντιμετωπίζει τώρα, σοβαρό πρόβλημα με τις ξενόφερτες τηλεοπτικές του σειρές. Τόσο η «Μενεξέ», όσο και «Το Αγιάζι» δεν έχουν την υποστήριξη του κοινού, αφού οι δύο σειρές σημειώνουν χαμηλότερο συντελεστή του 15-44 από τον μέσο όρο του καναλιού, ενώ η βουλγαρική σειρά «Γυάλινος Κόσμος» εγκατέλειψε την μάχη μετά το ιστορικό αρνητικό ρεκόρ του 1,5%!  

 Οι δύο σειρές Μενεξέ και Αγιάζι πάντως, θα συνεχίσουν κανονικά το ταξίδι τους μέσα από τα τηλεπεριοδικά. Η σειρά «Το Αγιάζι του Έρωτα» θα ολοκληρωθεί λ.χ. μέσα από τον Τηλεθεατή κανονικά σε επτά περίπου 7 εβδομάδες από τώρα, ενώ η σειρά «Μενεξέ» στα μέσα του Αυγούστου. Τηλεοπτικά οι δύο σειρές θα ολοκληρωθούν στα τέλη Αυγούστου και πιο συγκεκριμένα στις 25 Αυγούστου, εκτός απροόπτου.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. μην ξεχνατε οτι η μενεξε παιζει απεναντι απο το εζελ και η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι κατι ιδιαιτερο και το αγιαζι μια το εκοβαν μια το εβαζαν.σχετικα μια χαρα τα πανε να ειναι και ευχαριστημενοι οι υπευθυνοι του αλφα γιατι δεν σεβαστηκαν καθολου το κοινο τους.τωρα αυτα να περιμενουν ειναι και καλοκαιρι δεν θα τα βλεπουμε καθε μερα και ανελιπως οποτε να λενε και ευχαριστουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο αντεννα ειναι πανεξυπνος το ''εχει'' στα τουρκικα τα βαζουμε νωριτερα τα τουρκικα παιδια πριν τα βαλει αλλο καναλι για να τα βλεπει ο κοσμος το εζελ αρχισε νωριτερα απ'ολα τα τουρκικα και φυσικα ο κοσμος θελει να βλεπει τη συνεχεια του εργου θα το αφησει στη μεση για να δει τη μενεξε που θυμηθηκαν να την βαλουν μαζι με το αγιαζι μεσα ιουνιου;να κατσουν να τα δουν αυτοι τωρα.....ο αντεννα δινει λογο εχει σιγουρη ωρα βολικη και ωραια εργα ο αλφα τωρα τελευταια εβαλε αρκετα καλα τουρκικα αλλα δεν σεβαστηκε το κοινο του τωρα αυτα να περιμενει...ας περιμενει να κανουν νουμερα τα χαμηλα επιπεδου μπικ μπραδερ χαζοπρωινα που εχει και το χαζοκουκους και το χαζοδεστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Min bazeis tora kai to Deste Tous sto idio kazani me to Big Brother... Einai teliws diaforetika pragmata...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !