Πως πήγε σε τηλεθέαση η πρεμιέρα Μπουλέ-Πάτρα?

Χρηστος Γ
23
Πρεμιέρα χθες για το καλοκαιρινό πρωινό Elatte,απέναντι στα 4 παραδοσιακά ενημερωτικά μαγκαζίνο που συνεχίζουν από το χειμώνα.Οι κριτικές που εισέπραξαν οι 2 παρουσιαστές ήταν στο σύνολό τους αρνητικές,με την οικοδέσποινα Νάντια να δέχεται τα...περισσότερα 'βέλη'.Οσο για τους τηλεθεατές,δεν τίμησαν ιδιαίτερα το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα,χαρίζοντας στο σύνολο το 16,7% και 19,5% στο νεανικό κοινό,παίρνοντας την θέση πίσω από Mega-Alter.Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν την πορεία της εκπομπής,καθώς τα 'βαριά χαρτιά' των καναλιών συνεχίζουν σε μια περίοδο σκληρής ενημερωτικής ατζέντας.Αυτό είναι και το στοίχημα της εκπομπής.Να σημειώσουμε,πως σε σχέση με την προκάτοχο Ράνια Θρασκιά,το πρωινό έκανε νούμερα σχεδόν
8 μονάδες χαμηλότερα στο σύνολο.Αλλά και στο νεανικό κοινό,η Θρασκιά είχε αγγίξει το 32,5%,εκεί που περιμέναμε σαφώς καλύτερη επίδοση από τους Μπουλέ-Πάτρα,από το 19,5%.Οι επίσημοι μ.ο θα ανακοινωθούν από την Agb.

Δημοσίευση σχολίου

23Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. πλάκα μας KANEIΣ?μια χαρά νούμερα έκαναν KAI με ανταγωνισμό τους βασικούς από TA AΛΛA κανάλια... και η θρασκιά όταν ήταν απέναντι τέτοια νούμερα είχε. κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. polu xamila noumera gia premiera.oti kai na lete.gia premiera ena 20% eprepe na to kanei sigoura sto MO kai sto nenaniko ekane polu ligotero apo ti meleti.kai simera p eida i ekpompi de leei kai polla.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την παράδοση που έχει η ροή του καναλιού να "κόβει" άκομψα τις ζωντανές εκπομπές, τη διατήρησε και στο elatte.

    Βέβαια, αυτή τη φορά καλεσμένος ήταν ο Κώστας Ζουράρις, ο οποίος δεν το άφησε ασχολίαστο. Να σημειωθεί πως δευτερόλεπτα πριν τη διακοπή, ο κ. Ζουράρις είχε πει: "Δεν μπορώ να είμαι υποψήφιος γιατί πρέπει να είμαι με άλλους 340 και να πληρώνω δισ. στα κανάλια σας και τους μεγαλομπακάληδες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι λέτε τώρα ρε παιδιά... με βασικούς παρουσιαστές είναι τα αλλά τα κανάλια και η εκπομπή μια χαρά είναι... λίγο αντικειμενικότητα ΔEN βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η θρασκιά πότε δεν έκανε νούμερα απέναντι στους βασικούς παρουσιαστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. akribos.ligi antikeimenikotita de blaptei.i ekpompi de blepetai.kalutera na ebazan epanalipseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το καλυτερο πρωινο το καλοκαιρι το ειχαν κανει οι καραμεροχαριτατοι! της μπουλε και του πατρα δεν μου αρεσει καθολου! ακομα και η εναρξη ηταν πολυ υπερβολικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσο και να θέλει κάποιος να τους υπερασπιστεί η ανεπάρκειά τους είναι ολοφάνερη.
    Ιδίως όταν έχεις καλεσμένο τον Ζουράρι (γράφεται με γιώτα και όχι με ήτα) αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ο αρχισυντάκτης δεν συμφωνεί με τα πρόσωπα που επελέγησαν για να παρουσιάσουν την εκπομπή. Ο νοών νοείτω...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ta noumera mia xara einai !!! Min ipervallete kapioi. Kai ekei sto super star as tous pei kapios na einai ligo pio antikimenikoi. Grafoune stous titlous '' Psixrolousia me ta xamila noumera tou ''elatte''. Diladi eleos. Tetoia noumera den ta vlepei to star se prwinadiko oute stin deftera parousia !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Tv nea molis sas anafere to super star sto thema tou prwinou tou ant1 kai tis kritikes pou dextike !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα νουμερα δεν ειναι καθολου ασχημα,μην ξεχναμε οτι ειναι η καλοκαιρινη εκπομπη .Αλλωστε Mega-Alter εχει ακομα τους κανονικους παρουσιαστες... Μαλλον αυτοι πρεπει να ειναι προ βληματισμενη που με τετοια επικαιροτητα ο κοσμος δεν καθησε στα τηλεπαραθυρα...αλλα σε κατι ψυχαγωκικο μιας και το Elatte δεν το λες και ενημερωτικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. prwto enai sta enanika re paidia, kai auth h ekpomph einai neanikh opws kai na to kanoume, an teleiwsei o autias nomizw pws h ekpomph tha kseskizei, an me tetoio antagwnismo kanei tetoia noumera ta kalokairina programma ta tou mega-alter tha einai makra piso.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Tv nea vasika eixane ena video sto super star me tis kritikes pou pire to elatte kai anafere kai to tvnea blogspot.com gia aftin tin anartisi tou darwin !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εμείς δε σχολιάσαμε το περιεχόμενο της εκπομπής,απλά παραθέσαμε τον απόηχο που είχε το δίδυμο.Για τους κριτικούς κρίθηκε ιδιαίτερα ανεπαρκής η Μπουλές.Εμείς θεωρούμε πως είναι καλύτερο να περάσουν κάποιες ημέρες,πριν σχηματίσουμε αποκρυσταλλωμένη άποψη.Οσο για τα νούμερα,σχολιάσαμε το νεανικό κοινό ειδικά,στο οποίο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ μπορούσαν να έχουν κάτι παραπάνω,αφού Alpha-Star σταμάτησαν.Ας περιμένουμε,όπως τονίσαμε είναι κρίσιμη περίοδος και το κοινό εμπιστεύεται τα ήδη υπάρχοντα δημοσιογραφικά ονόματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έλεος με τα μεσημεριανά...Καθόλου άσχημα δεν πήγαν τα παιδιά! Εγώ σήμερα παρακολούθησα λίγο την εκπομπή και μου φάνηκε μια χάρα. Η Νάντια πολύ καλή το ίδιο και ο Πάτρας αν και φαίνεται οτι η Νάντια φαίνεται περισσότερο!Οι μεσημεριανές Τσιμτσιλή και Λαμπίρη μπορουν να κοιτάξουν τα μονοψήφια τους και να πάψουν να κράζουν??? Λέω μήπως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. darwin,το πανω στην ωρα δν έχει τελειωσει..παντως σιγουρα αυτο τον μηνα τα νουμερα του θα ειναι καπου στο 12 οπως ηταν κ της θρασκια οταν ολοι ηταν απεναντι..
    tyler...ο ζουραρης γραφεται με ητα κ οχι γιωτα..ειναι γνωστο οτι ολες οι καταληξεις των ελληνικων επιθέτων γραφονται με ητα..γιατι να διαφοροποιηθει το επιθετο του..?ελεος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ξεκίνησε χθες η Ράνια Θρασκια με την εκπομπή «Elatte» στον Ant1. Τι νούμερα έκανε λοιπόν στην πρεμιέρα της; Στο γενικό σύνολο έκανε 24, 2% και έφθασε σε τέταρτο 25,3% και στις ηλικίες 15-44 σημείωσε 30,9% και έφθασε σε τέταρτο 35,3%. Άραγε θα συνεχίσει η εκπομπή «Elatte» να κάνει αυτά τα νούμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αδιαφιλονίκητη νικήτρια στον ανταγωνισμό της πρωινής ζώνης της Δευτέρας ήταν η Ράνια Θρασκιά, καθώς συνδύασε με πρωτιά την επιστροφή της στην μικρή οθόνη. Το «Elatte» κρατήθηκε σταθερά πάνω από τις αντίστοιχες εκπομπές του Mega, του Alter και των λοιπών καναλιών κερδίζοντας το «χρυσό μετάλλιο» στις τηλεθεάσεις της Δευτέρας. "



    Και μπορεί η εκπομπή να δέχτηκε αρνητική κριτική από δημοσιογράφους και τηλεκριτικούς, όχι τόσο για την παρουσίασή της αλλά για το κόνσεπτ και το περιεχόμενό της, ωστόσο οι τηλεθεατές είχαν άλλη γνώμη. Μια γνώμη που μένει όμως να επιβεβαιωθεί τις επόμενες μέρες και εβδομάδες για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, οπότε και θα ξέρουμε αν η Ράνια Θρασκιά θα κρατήσει τα υψηλά νούμερα ή αν αυτά οφείλονταν στην περιέργεια του κόσμου για την επιστροφή της.



    Την πρώτη ώρα της εκπομπής, από τις 7.00 ως τις 8.00 το πρωί δηλαδή, η Θρασκιά κάνει έναρξη με 23,9%. Την ίδια ώρα οι Καμπουράκης – Οικονομέας στο Mega σημειώνουν 20,1% ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα τους ξεπερνά ο Γιώργος Αυτιάς με 21,9%. Ωστόσο και ο παρουσιαστής του Alter βρίσκεται πίσω από τον ΑΝΤ1, χώρια που προέρχεται από ένα 30,3% που σημειώνει από τις 6.00 ως τις 7.00 το πρωί, ώρα που όμως ουσιαστικά παίζει μόνος του χωρίς ανταγωνισμό.



    Στο διάστημα από τις 8.00 το πρωί ως τις 9.00 η Θρασκιά διατηρεί την πρωτιά με ελαφριά πτώση στο 23,8% αν και στο πλατό εμφανίζεται ο Γιώργος Παπαδάκης. Εκείνη την ώρα άνοδο εμφανίζει το Mega χάρη στην παρουσία του Θόδωρου Πάγκαλου, ωστόσο φτάνει στο 22,6% και άρα κάτω από το «Elatte», ενώ ο Αυτιάς πέφτει στο 18,7%. Την τρίτη ώρα του ανταγωνισμού ο ΑΝΤ1 κινείται στο 23,2% ενώ το Mega υποχωρεί στο 19,4% και το Alter στο 13,8%. Κάπου εκεί ολοκληρώνονται οι άλλες ενημερωτικές εκπομπές, ωστόσο η Θρασκιά συνεχίζει για ακόμα μια ώρα ως τις 11.00 με σαφώς πιο lifestyle διάθεση και ποσοστά που ανεβαίνουν στο 25,3% για το ημίωρο 10.00-10.30 και στο 24,6% για το ημίωρο 10.30-11.00πμ.



    Φυσικά, πρωινές ενημερωτικές εκπομπές έχουν και ο Σκάι με τη ΝΕΤ, ωστόσο κινήθηκαν σε μονοψήφια νούμερα πέριξ του 6% με εξαίρεση το χρονικό διάστημα πριν τις 7.00 το πρωί, όταν όμως ως μόνο ανταγωνιστή έχουν εκείνη την ώρα τον Γ. Αυτιά.



    Μένει να δούμε πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση τις επόμενες μέρες, σε ένα περιβάλλον που θα εξακολουθήσει να είναι ρευστό, αφού οι ανακατατάξεις θα είναι συνεχείς με τους κεντρικούς παρουσιαστές των εκπομπών να φεύγουν με τη σειρά τους, μετά τον Γ. Παπαδάκη, για διακοπές και να αντικαθίστανται από άλλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 3.45 ήταν λάθος εκ παραδρομής,έχεις δίκο,αλλά δεν αλλάζει την ουσία της ανάρτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ηθελα πραγματικα να ηξερα γιατι μεικοι θεωρουν ηττα τα νουμερα, ξυπνατε ρεεεεεεεεε οχι απλα ικανοποιητικα ηταν , ηταν πολυ καλα απεναντι σε ανταγωνισμο και επικαιροτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όχι και πολύ καλά νούμερα. Μη λέμε και υπερβολές. Το συγκεκριμένο ποσοστό είναι πολύ χαμηλό, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς πως μιλάμε για πρεμιέρα εκπομπής. Και όλα αυτά τα επιχειρηματα περι ανταγωνισμού δεν αποδεικνύουν τίποτα. Η Ράνια Θρασκιά στην περσινή πρεμιέρα της πρωινής εκπομπής του σταθμού, με τους ίδιους αντιπάλους απέναντι εκανε πολύ υψηλότερα ποσοστά. Στο γενικό σύνολο έκανε 24,2%, ενώ στο δυναμικό κοινό 30,9%. Σαφώς και είναι ακόμη πολύ νωρίς για συμπεράσματα, μιας και δεν έχουμε δει τα σημερινά ποσοστά που μπορεί να έχουν ανέβει κατακόρυφα ή να έχουν πέσει κι΄άλλο. Νομίζω πως πρεπει να δώσουμε χρόνο τόσο στην εκπομπή όσο και στους 2 παρουσιαστές, έτσι ώστε να μπορούμε να βγάλουμε καλύτερα συμπεράσματα. Ωστόσο για πρεμιέρα και με τη Μελέτη να απουσιάζει απο τη μάχη του πρωινού, (προσωπικα)περιμενα πολύ μεγαλυτερα ποσοστα, ειδικα στο νεανικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. δεν συμφωνω Γιαννη... Μιλαμε για μια ζωνη που καλως η κακος ειναι θεμα συνηθεια...Τα νουμερα με τον ανταγωνισμο που εχει ηταν ικανοποιητικα, αλλωστε μιλαμε για μια καλοκαιρινη εκπομπη. Δεν ξερω τι εδειξαν στην πρεμιερα καθως δεν το ειδα οπως και σημερα ειδα παρα πολυ λίγο οποτε δεν μπορω να εκφερω και αποψη για την εκπομπή που ειναι καθαρα ψηχαγωγια και οχι τοσο ενημερωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !