Συμβαίνει τώρα: Βρέθηκε νεκρή η Amy Winehouse

7
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ STARS ΣΤΟ TWITTER!   
19:46 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας The Sun, η 27χρονη τραγουδίστρια Amy Winehouse βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Λονδίνο. Η τραγουδίστρια αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα εξάρτησης αλκοόλ και ναρκωτικών.   Η είδηση επιβεβαιώθηκε πια και από δημοσιογραφικά πρακτορεία που αναφέρουν ως κεντρική πηγή δηλώσεις εκπροσώπων της γνωστής τραγουδίστριας.   

20:03 Στο σκανδαλοθηρικό TMZ.com διαβάζουμε πως η  τοπική αστυνομία εξέδωσε νωρίτερα το απόγευμα ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία βρέθηκε πτώμα 27χρονης στο διαμέρισμα της. Στο αμερικανικό E!Online υποστηρίζεται πως η αστυνομία δέχθηκε τηλεφωνήματα και απέστειλε δύο ασθενοφόρα στην περιοχή όπου διέμενε η τραγουδίστρια. Λίγα λεπτά μετά το τηλεφώνημα, το ένα ασθενοφόρο έλαβε σήμα να επιστρέψει στο νοσοκομείο της Μετροπόλεως, καθώς είχε επιβεβαιωθεί πια ο θάνατος της 27χρονης.

20:37  Νεκροψία του πτώματος ανακοινώθηκε για αύριο το μεσημέρι. Τραγική φιγούρα της ιστορίας, ο πατέρας της τραγουδίστριας. Όπως αναφέρουν αμερικανικά Μέσα, ο ίδιος δεν έχει ενημερωθεί για τον θάνατο της, καθώς βρίσκεται σε πτήση προς την Νέα Υόρκη. Τηλεοπτικά δίκτυα σκανδαλοθηρικών τηλεοπτικών εκπομπών μεταδίδουν μάλιστα και ζωντανές εικόνες από το αεροδρόμιο του JFK.  

Η Amy Winehouse έγινε γνωστή το 2006 σε παγκόσμιο επίπεδο με τον δίσκο Back to Black. Το κομμάτι της Rehab γνώρισε τεράστια εμπορική απήχηση. Στο ενεργητικό της είχε πέντε βραβεία Grammy από έναν μόνο δίσκο. Τελευταία απασχόλησε τα Μέσα με την εμφανή εξάρτηση της σε αλκοόλ και ναρκωτικά. Η προγραμματισμένη ευρωπαϊκή περιοδεία είχε ακυρωθεί μάλιστα, μετά από μία τραγική εμφάνιση στο Βελιγράδι. Στα πλαίσια της περιοδείας η Amy Winehouse θα εμφανιζόταν και στην Αθήνα.

Στο twitter η είδηση για τον θάνατο της Winehouse αιφνιδίασε τους χρήστες. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το όνομα της έγινε παγκόσμιο trendig-topic, καταλαμβάνοντας μάλιστα και τις δέκα πρώτες θέσεις στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Τι έγραψαν οι Έλληνες stars?
 Α ρε πλάσμα...κι ήμουν περήφανη που η φωνη σου ήταν στις μέρες μου...! (Κατερίνα Ζαρίφη)
Νεκρή βρέθηκε στο διαμέρισμα της η Αmy Winehouse. Ενα ακόμη τεράστιο ταλέντο που έφυγε νωρίς! (Δήμητρα Αιγινίτη)
 Πεθανε η Amy??? Νεκροι στη Νορβηγια;;; Κατι δεν κανουμε καλα... (Νάντια Μπουλέ)
 so unique, so talented and soooooo young.... Rest in peace Amy (Τάμτα)
 Τραγικό 27 Club addition. (Λυδία Παπαϊωάννου) 
Αντίο στην μεγάλη Amy winehouse!! (Ζέτα Δούκα) 
Rest in peace Amy Winehouse. I can't believe it. This is so sad. She was too young. (Καλομοίρα

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ayth tha erxotan kai sthn ellada kai akurwse thn sunalia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από την τελευταία της συναυλία στο Βελιγράδι φαίνονταν ότι είχε αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση,μέχρι τότε κάπως το διαχείριζονταν το θέμα του αλκοόλ και των ναρκωτικών εκεί ξέφυγε τελείως..κρίμα,πολύ κρίμα,μιλάμε για μία καταπληκτική φωνή αλλά ο εθισμός στα ναρκωτικά στο αλκοόλ και οι κακές παρέες την κατέστρεψαν..και ναι ήταν να έρθει και στην Ελλάδα αλλά λόγω του εθισμού της και της πολύς άσχημης κατάστασής της ακυρώθηκε η εμφάνισή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα. Ενα πολύ μεγάλο κρίμα. Χάθηκε ενα μεγάλο ταλέντο αλλά πάνω απο όλα χάθηκε ενας άνθρωπος.
    Μηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά κρίμα! Κρίμα γιατί όπως γράφει και ο Μηνάς, πάνω απο όλα χάθηκε ένας άνθρωπος. Κρίμα όμως και για το ταλέντο που είχε...ή μάλλον για το ταλέντο που έχει...Γιατί μπορεί να έφυγε, ωστόσο τα τραγούδια της θα μας κρατούν συντροφιά για χρόνια ακόμη. Μια εκπληκτική ερμηνευτρια, μια φανταστική συνθέτρια, μια μαγευτική φωνή...Ωστόσο ήταν ολοφάνερο, πως το τέλεος της θα έφτανε γρήγορα. Η εξάρτηση απο της ουσίας ήταν μεγάλη και όσες προσπάθειες και αν έκανες, δεν τα κατάφερνε...Τι να πει κανεις; Rest In Peace Amy...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικά κρίμα...

    https://www.youtube.com/watch?v=w1evzhSast8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΡΙΜΑ!!!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΟΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !