Διαψεύδουν τις πληροφορίες «αγανακτισμένων» Γερμανών στον Alpha

7
ΣΕ ΕΝΤΟΝΟ ΥΦΟΣ
Αργά το μεσημέρι διαβάσαμε σε ιστότοπο και σε ανυπόγραφο άρθρο, πως οι Γερμανοί στην Κάντζα είναι «ενοχλημένοι με την Ελένη Μενεγάκη και την παχυλή αμοιβή που λαμβάνει». Το TVNEA επικοινώνησε με γερμανικό στέλεχος του ψυχαγωγικού τομέα που διέψευσε σε κατηγορηματικό, σχεδόν εκνευρισμένο τόνο, όλο το ρεπορτάζ. Όταν μάλιστα αναφέραμε την πηγή της σελίδας, όπου διέρρευσε το ρεπορτάζ, ο ίδιος δήλωσε ξεκάθαρα: «Εκεί δεν ήταν που έλεγαν ψευδώς ότι το RTL εγκαταλείπει τις επιχειρηματικές δράσεις στην Ελλάδα?».
Σε ερώτηση μας, αν έχει γίνει μείωση μισθού στην Ελένη Μενεγάκη, ο ίδιος δήλωσε: «Οι εποχές είναι δύσκολες και κυρίως στην Ελλάδα. Πολιτική του ομίλου μας είναι να διασφαλίζουμε την απόλυτη εχεμύθεια των οικονομικών στοιχείων όλων των εργαζομένων μας». Μάλιστα δήλωσε πως η συνεργασία με όλα τα πρόσωπα του Alpha ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι άψογη. 

Διαβάστε το ρεπορτάζ που εκνεύρισε τους Γερμανούς 

 

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΤΣΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Bad publicity is a good publicity, ωστόσο τέτοιου είδους δημοσιεύματα (όπως και εκείνα για την νέα πρωινή παρέα του ΑΝΤ1, αλλά και εκείνα για συγχωνεύσεις καναλιών -χωρίς γνωστό κ επικυρωμένο νομικό πλαίσιο) δημιουργούν ανασφάλεια και καχυποψία. Και σε περιόδους που ιδιοκτήτες προσπαθούν να κρατήσουν ισορροπίες είναι μάλλον άστοχα. Θα είχε πάντως ενδιαφέρον να δούμε ΠΟΙΟΣ ή ΠΟΙΑ υπογράφει το συγκεκριμένο άρθρο, αλλά βλέπετε μόνο στα Blogs πρέπει να υπάρχει άρση ανωνυμίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΤΒ ΝΕΑ/ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΙΑΡΡΕΟΝΤΑΣ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. RE PAIDIA DEM PERNEI TOSO ELEOS....K PRWTA APO OLA TIS MA SNOIAZEI..AN TO KANALI TIS EXEI AS TIS DWSEI TA AXIZEI EDW P T ALEME ALLA EIMAI SIGOUROS OTI DEXETE MEIWSI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θυμαστε που λεγανε οτι εχει ξενοδοχειο στην μυκονο και βιλες??ε λοιπον μετα,οι ιδιοι τα αμφισβητησαν,τι περιμενεις και το σαιτ απο το σταρ το πηρε.Ειναι φανερο θελουν να την σβησουν απο το τηλεοπτικο χαρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παιδια βλεπω οτι ξεκινησατε πολυ δυναμικα!ΜΠΡΑΒΟ!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!
    Mr sandmam σε παω με 1000,καποιος επιτελους θα πρεπει να κανει ρεπορταζ και εσεις εδω το κανετε!Σας βγαζω το καπελο!!!

    Υ.Γ.
    Παρολ'αυτα το σταρ αποψε επαιξε και παλι τις μπαρουφες του!Δεν ειδε αραγε την αναρτηση σας??
    Υ.Γ.2
    Και ελεος με το θεμα Μπουλε εκεισ το σταρ,γραψτε και ακτι γι'αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ MR SANDAMN ΜΠΡΑΒΟ TV NEA!!!
    ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΙΕΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΠΛΟΓΚ!ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΝΟΥΜΕΡΟ 1!
    ΤΟ ΣΤΑΡ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΟΙΝΟΜΕΝΑ ΣΑΙΤ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΛΕ!
    ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΙΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΣ ΕΝΩ Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΥΠΗΡΧΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 18.20!!!
    ΕΠΙΣΗΣ ΚΡΑΖΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΠΟΥ ΠΑΟΡΥΣΙΑΖΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ!ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ...
    ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΙΝΟΙ!!!!!!!!ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !