Έγιναν νουμερα ..... στο Greek Idol

26


Δείτε την απίστευτη σκηνή που έγινε πριν από λίγο στο πλέον αδιάφορο talent show Greek Idol. Η κριτική που δέχτηκε η Μαρία Θεοδότου στην πρώτη της εμφάνιση ήταν κακή και από τους τρεις κριτές, έτσι λοιπόν μετά τη δεύτερη ερμηνεία της πήρε στο χέρι της το μικρόφωνο και μίλησε αιχμηρά στους κριτές υποστηρίζοντας πως δέχεται πόλεμο. «Δέχομαι πόλεμο και δεν καταλαβαίνω το γιατί», είπε η Μαρία κι αμέσως η κριτική επιτροπή αντέδρασε. Τόσο η Κοκκίνου, όσο και ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο Κώστας Καπετανίδης ανταπάντησαν στην Μαρία λέγοντας της πως έχει άδικο. Ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν αυτός που αντέδρασε πιο έντονα από όλους μιλώντας άσχημα για την παίχτρια και αφήνοντας υπαινιγμούς για τον πατέρα της.
Δείτε το Video...

ώρα ανάρτησης 11:03μμ

Δημοσίευση σχολίου

26Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. pou akribos einai eidikos o kwstopoulos kai o kapetanidhs kuria kokkinou , plaka mas kanete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 11:11 μ.μ.
    χαχαχα η αληθεια ειναι πως ουτε εγω την ηξερα μεχρι πριν λιγο και κατατυχη ειδα τo Video απο site και την εβαλα.
    Για να δουμε θα κανει κανενα 20αρι "επιτέλους" μπας και ανασανει και ο καημενος ο Alpha με αυτο το show;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xaxaxa oi fatses tis kritikhs epitrophs htan gia gelia xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συνεχεια τα ιδια...ολο τετοια κανουν σε αυτο το αδιάφορο ταλεντ σοου!!!
    τραγικοι και οι κριτικοι επιτροποι αλλα και η κοπελιτσα!
    αλλα καλα εκανε η κοπελιτσα και τους τα ειπε γιατι εχουν παρει πολυ αερα και αυτοι!!!
    σουργελαααα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τραγικοι και η κριτική επιτροπή *

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελείως αδιάφορο realiy!Εκεί στο Mega μας θεωρούν ζώα;Τι μας βάλαν το "Just" από την αρχή;ΣΟΥΡΓΕΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. i maria arxika eixe adiko...dn xeroume omos ti ekanan oi krites kai an leei alitheia...meta omos pou o kostopoulos epiase sto stoma tou ton patera tis EXASAN OLO TO DIKIO TOUS....ego ama imoun sti thesi tous tha xa ormixei...dn pianeis POTE tin oikogeneia sto stoma sou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά τους τα 'χωσε η Μαρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ελα μωρε ,φαλτσαρει σε καθε live και δεν θελει να της το λενε .Αφου φαλτσαρεις αγαπη μου .Τι θες δηλαδη να βαλουμε ωτασπιδες ;το πρωτο τραγουδι ειδικα το σκοτωσε.Απλα την κρατα μεσα η Κυπρος .Τι επαρχιωτισμος και αυτος .Να ειναι δικος τους στον τελικο τραγουδαει δεν τραγουδαει .Σαν κατι χωριαταρους της εποχης του 50 κανουνε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O Γιωργος εφυγε .

    Και για να μην λετε οτι τα βγαζω απο το μυαλο μου αν μπειτε στην σελιδα του φεισμπουκ θα δειτε οτι υπαρχει τετοιο σχολιο .Να μεινει η Κυπρεα και ας μην τραγουδαει .Οτι να ναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν το βλεπω το show αλλα να μην μιλαει και ο κωστοπουλος που το παιζει εργασιομανης απο τον Βολο, μιλαει για τους πατεραδες των αλλων να μην αξιωσει ο θεος τα παιδια του να ακουσουν για τον μπαμαπ τους που αναρηχηθηκε μεσα παο κοματικη νεολαια και κατεληξε εκδοτης εργαζομενο νια το ε εργαζομενο νιατο μουαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. e oxi kai adiaforo to Greek Idol, mia xara reality einai!

    @11:58 to "Just" ti einai?

    epitelous efuge o giwrgos, h maria as fugei ston hmiteliko, kai nhkhtria ennoeitai h malou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τα είπε όλα ο προηγούμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εμένα μου κάνει περισσότερη εντύπωση η Ρούλα Κορομηλά! Παρότι δηλώνω θαυμαστής της, χρόνια τώρα, φέτος μου αρέσει λιγότερο από ποτέ! Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε παρουσιαστή τάλεντ σόου να μην στηρίζει τους παίκτες επειδή είναι κολλητός της ένα μέλος της κριτικής επιτροπής. Σε οτιδήποτε πει ο Κωστόπουλος, τον στηρίζει και μόνο που δεν βγάζει ένα μαστίγιο να τιμωρήσει τους διαγωνιζόμενους.

    Απαράδεκτη αυτή η συμπεριφορά, που δε την άλλαξε ούτε καν όταν μπήκε ο Κωστόπουλος στην διαδικασία να θίγει τους γονείς της κοπέλας.

    Μιλάει στους διαγωνιζόμενους για σύνεση, αλλά τι έπαρση είναι αυτή από την πλευρά της επιτροπής; Αυτοί δεν είναι που πετάγαν τις μπηχτές τους για την επιτροπή τη XFactor και υποτίθεται ότι θα εστίαζαν στους παίκτες! Ε...αυτό κάνουν, απλά όχι όπως το εννοούσαν. Ενώ στο XFactor βλέπαμε τους κριτές να τσακώνονται μεταξύ τους, εδώ τα βάζουν σχεδόν αποκλειστικά και μόνο με τους παίκτες...και με άγριο τρόπο!

    Άσχετο...που είναι η παλιά Ρούλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. eleos pia me ayth th Maria, den akougetai! Me to zori diladi na thn krataei h Kypros mesa????eleos!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. re file and isxyei afto pou les einai epidi den pisfizei genika polu kosmos..... gia afto kai oi psifoi tis lemesou prepei na pernoun tin Maria ,,,den einai da kai toso megali i tiletheasi sti kipro...kai eidika xtes triimero tou kataklismou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Απαράδεκτη, απίστευτα κομπλεξική σαν επαρχιώτισσα που δεν την παίζουν και άφωνη μπροστά σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά. Αντί να κάνει και τον σταυρό της που είναι ακόμα μέσα και μπορεί να βγει και νικήτρια με τις ψήφους της Κύπρου μιλάει κιόλας; Αν δεν ήταν στημένο για να ανέβουν τα νούμερα, είναι τουλάχιστον τραγική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αφου ειναι το πλεον αδιαφορο σοου γιατι ασχολεισε κυριε διαχιριστα???απορια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. δε νομιζω πως εγω προσωπικα ασχοληθηκα με το συγκεκριμενο show περα απο 3 κειμενα μου... αυτο η πρεμιερα και η επιλογη..
    Αλλωστε τι να γραψω τις παπαριες που λεει η κριτικη επιτροπη η την Ρουλα που ξεχασε πως ειναι να παρουσιαζεις εκπομπη...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ Η ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΗ ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, Ο ΤΣΑΚΑΛΑΚΟΣ ΕΣΦΑΞΕ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΤΟ HOTEL CALIFORNIA, ΚΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΕΝΩ ΚΑΙ Η ΜΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΚΕΛ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. egw k tous 4 pou eida x8es ligo, den exei kaneis idaitera wraia fwnh,metriotates, aplws h malou exei panw katw ayto pou leme paketo,mexri ekei..kai to hotel kalifornia sumfwnw me ton apo panw to skotwse

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το ότι είναι αδύναμη φωνητικά δεν σημαίνει οτι έχει ο ''κύριος'' (τρομάρα του) Κωστόπουλος έχει το δικαίωμα να προσβάλλει την οικογένεια της κοπέλας. Αν ήμουν στη θέση της θα του έφερνα το μικρόφωνο στο κεφάλι.
    Μηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !