Τρίτος κύκλος GLEE: Πρεμιέρα στις 20 Σεπτέμβριου

5
Οι φανατικοί οπαδοί της σειράς θα τρέξουν να σημειώσουν την ημερομηνία στην ατζέντα τους. Το δίκτυο FOX ανακοίνωσε την ημερομηνία για την έναρξη του τρίτου κύκλου της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Glee». Παράλληλα η εταιρία παραγωγής ανακοίνωσε πως τα γυρίσματα της σειράς ξεκινούν αρχές Αυγούστου μετά την λήξη της παγκόσμιας περιοδείας του μιούζικαλ, στο οποίο συμμετέχουν οι πρωταγωνιστές της σειράς. Για τους περισσότερους χαρακτήρες θα είναι η τελευταία χρονιά, μία και για τους περισσότερους της σειράς θα είναι η χρονιά αποφοίτησης. Ο Ryan Murphy επιβεβαίωσε την Δευτέρα πως ο τρίτος κύκλος θα βγει χωρίς γκεστ εμφανίσεις, ενώ θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές ως προς την μιούζικαλ πινελιά.

Το δίκτυο FOX λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας για την λαμπερή του σειρά δημοσίευσε όλο το πρόγραμμα. Η σεζόν ξεκινά επισήμως την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου. Εκτός από το «Glee», την ίδια μέρα ξεκινά η νέα σειρά «New Girl» και ο νέος κύκλος του «Raising Hope». Την Τετάρτη θα ξεκινήσει ο πρώτος κύκλος του «X-Factor» με ένα τετραπλό επεισόδιο (δύο δίωρα) που θα μεταδοθεί Τετάρτη και Πέμπτη. Στις κουζίνες μπαίνει από την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου ο Γκόρντον Ράμσεη με το «Kitchen Nightmares», ενώ αμέσως μετά πρεμιέρα για τον νέο κύκλο «Fringe». Η πρώτη δόση των κινούμενων σχεδίων έρχεται από την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου με τις πρεμιέρες των «The Simpsons», «The Cleveland Show», «Family Guy» και «American Dad». Η νέα και πολυαναμενόμενη σειρά «Terra Nova» χτυπάει την πόρτα των τηλεθεατών από την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου με δίωρο επεισόδιο. Μία εβδομάδα μετά (3 Οκτωβρίου) ξεκινά και το «House». Στις 30 Οκτωβρίου ξεκινά η νέα σειρά «Allen Gregory». Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου έρχεται το «Bones», ενώ το «I hate my teenage daughter» στις 23 Νοεμβρίου.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. den elegan oti tha to kopsoun gia na min katantisei san tis sapounoperes??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ali8eia, pote to eipan auto? de nomizw omws, einai epitixhmeno! re paidia emeis giati menoume sthn ap'e3w? to glee arxise na provalletai hdh sth germania se idiwtiko kanali, th deutera pou mas perase to petuxa sto zapping, den 3erw an paizei ka8e deutera h ka8hmerina, pantws provalletai o 1os kuklos! emeis tipota? giati mono sth nova kai oxi se idiwtiko kanali? to star h o ant1 8a tou phgaine mia xara! einai adiko!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8.39..ap'oti katalavainw eisai polu megalos-i fan tis seiras..o 4.31 eimai.den kserw..etsi eixa akousei..eimai sxedon sigouros oti to eixe pei kai o senariografos i kapoios allos apo mesa..den kserw eilikrina..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11:22 μ.μ. ontws eimai polu megalos fan!!!! molis diavasa oti h 3h sezon 8a einai h teleutaia gia to cast, giati 8a apofoithsoun, ara h 4h 8a einai me kainourgio cast, oson afora ta paidia, oi megaloi mallon 8a einai oi idioi! oloi oi fan einai e3agriwmenoi me auto to gegonos! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλά κάνουν και αλλάζουν το cast,όπως είπε ο ίδιος ο Ryan Murphy δεν γίνεται να τους αφήσουμε στην ίδια τάξη αλλά ούτε να μιλάμε για μαθητές και αυτοί να είναι με καράφλα και ρυτίδες.
    Εξάλλου κάποια απο τα πρώτα ονόματα όπως Lea Michele,Chris Colfer σίγουρα θα τα ξαναδούμε σε κάποιο guest!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !