Domenica #16 - 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

32
Η στήλη «Domenica» έρχεται ανανεωμένη σύντομα κοντά σας http://tvnea.blogspot.com/


Προτελευταίο τεύχος του «Domenica» για φέτος και σας παρουσιάζουμε ένα πάρα πολύ μεγάλο αποκλειστικό θέμα. Στο MEGA έρχεται ένα «Κάτι Ψήνεται». Πως θα λέγεται, πότε θα παίζει και πιο το περιεχόμενο του. Ανοίγουμε τον μεγάλο φάκελο «Σερβία». Ποιος αμερικανικός κολοσσός έρχεται και πόσο πληρώνει για το 100% του TV AVALA? Δεν θα πιστεύεις το ποσό! Γιατί τα περισσότερα τηλεοπτικά ΜΜΕ ξεπουλήθηκαν στους ξένους? «Φυλακισμένε έχεις ταλέντο?», ένα απίστευτο κόνσεπτ εκπομπής ετοιμάζεται για τον φθινόπωρο στην γειτονική Τουρκία. Γιατί η κοινή γνώμη είναι χωρισμένη στα δύο? Πως θα στηθεί το πιο ιντριγκαδόρικο σόου ever? Ποιο τουρκικό σήριαλ έχει σειρά στον ΑΝΤ1. Μην βιαστείς, δεν είναι το Εζέλ! Όλα αυτά μπορείς να τα διαβάσεις στο σημερινό «Domenica», χωρίς μανταλάκι.

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 

ΝΕΑ ΞΕΝΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ
Σαν βόμβα έσκασε στα τηλεοπτικά πηγαδάκια της Σερβίας η είδηση ότι η πολυεθνική CME ετοιμάζει να αγοράσει το 100% του σερβικού TV Avala. Το κανάλι αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα τελευταία χρόνια, ενώ οι προσπάθειες του RTL Group να αποκτήσει την πλειοψηφία έπεσαν στο κενό, καθώς διαπιστώθηκαν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες για το νούμερο τρία της Σερβίας. Την λύση αναμένεται τώρα να φέρει ο αμερικανικός κολοσσός. Συγκεκριμένα ο όμιλος CME που εκτός από μεσιτικά γραφεία, εργοστάσια παραγωγής μετάλλων, πετρελαιοπηγές, ασφαλιστικές και τράπεζες, ελέγχει και δεκάδες τηλεοπτικά κανάλια στα Βαλκάνια. Η εξαγορά του καναλιού αναμένεται να κλείσει στα 10 εκατομμύρια Ευρώ, ενώ το συνολικό χρέος ξεπερνά τα 300 εκατομμύρια, σύμφωνα με τον σέρβικο τύπο. Η συμφωνία έρχεται λίγες μόλις μέρες μετά τις συναντήσεις που είχε η Κυβέρνηση της Σερβίας με το ΔΝΤ για άμεση δανειοδότηση και ήδη αρκετές σελίδες στο διαδίκτυο διατυπώνουν ανοιχτά την αντίθεση τους στις εξελίξεις των Media. Εκτός από τους Αμερικανούς στην Σερβία εγκαταστάθηκαν τηλεοπτικά Έλληνες (PRVA, B92), Γερμανοί (PINK) και Ρώσοι (Happy TV). Γεγονός που σημαίνει πως όλα τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια ελέγχονται από  ξένους. Το τελευταίο κανάλι που βρισκόταν σε σερβικά επιχειρηματικά χέρια ήταν το TV Avala. Σύμφωνα με πληροφορίες οι νέοι ιδιοκτήτες εκτός από την αλλαγή του ονόματος (σε nova) ετοιμάζουν ασφυκτικό πρόγραμμα οικονομίας και θέλουν να επιστρέψουν στην κερδοφορία μέχρι το 2016.

ΚΙΣΜΕΤ, ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ … και Φύλλα των δέντρων
Ποια σειρά έρχεται μετά το Κισμέτ και τα Ασημένια Φεγγάρια? Μα φυσικά το «Φύλλα στον άνεμο» (Yaprak Dökümü). Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο ΑΝΤ1 έχει ήδη προχωρήσει σε υποτιτλισμό της σειράς. Να τονίσουμε πως ο ΑΝΤ1 στην Σερβία έχει ανακοινώσει πως θα προχωρήσει στην μεταγλώττιση των νέων τουρκικών παραγωγών, σε μία προσπάθεια να ενισχύσει τα αποκτήματα του. Μάλιστα στις μεταγλωττίσεις συμμετέχουν μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Λέτε να δούμε κάτι αντίστοιχο και στην Ελλάδα?



ΚΑΤΙ ΨΗΝΟΥΝ ΣΤΟ MEGA
Το MEGA εξασφάλισε ένα «Κάτι Ψήνεται»! Όχι δεν είναι αστείο, αλλά αλήθεια. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι ιθύνοντες στην Μεσογείων εξασφάλισαν τα δικαιώματα εκπομπής για το «Τα πάντα με στιλ», ένα καθημερινό real life πρόγραμμα που είναι αρκετά κοντά στα χνάρια του «Κάτι Ψήνεται». Πέντε γυναίκες κάθε εβδομάδα συναντιούνται για πρώτη φορά και καλούνται να ψωνίσουν ρούχα για μία λαμπερή εκδήλωση ή ένα θέμα (λ.χ. βάφτιση). Όπως στο «Κάτι Ψήνεται» καθημερινά διαγωνίζεται μία υποψήφια.  Μία κάμερα ακολουθεί στις προετοιμασίες, στα ψώνια, στο κομμωτήριο, στο μανικιούρ. Οι υπόλοιπες τέσσερις κάνουν εικασίες, σχόλια και παρατηρήσεις.  Συνολικά χίλια Ευρώ και τέσσερις ώρες έχει κάθε γυναίκα στην διάθεση της για να λάμψει στην βραδινή στιγμή της κρίσης. Ο τηλεθεατής βλέπει το άγχος των γυναικών, τα παζάρια και τις διάφορες δοκιμές… αλλά δεν γνωρίζει ποια θα είναι η τελική της επιλογή. Στην βραδιά της κρίσης, ο τηλεθεατής βλέπει για πρώτη φορά το styl και το ρούχο που επέλεξε η συναγωνιζόμενη, ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις δίνουν βαθμούς, κριτικάροντας –ξεχωριστά και μακριά από τα βλέμματα των υπολοίπων- το γενικό ντύσιμο. Η βαθμολογία είναι από το ένα έως το δέκα και δίδεται μέσω ενός καθρέφτη στον οποίο γράφουν τον βαθμό με … κραγιόν! Την παραγωγή αναλαμβάνει η ATA Studios, ενώ για τον σχολιασμό συζητά η Βίκυ Σταυροπούλου. Το σόου θα βγει στον αέρα τον Οκτώβριο και θα παίζει στην θέση των «Μυστικών της Εδέμ». Εμπορικά η εκπομπή θα έχει αρκετή τοποθέτηση προϊόντων, διότι όπως μαθαίνουμε εκτός από μεγάλη εταιρία ενδυματολογίας και καταστήματα στα οποία θα ψωνίζουν οι υποψήφιες και γνωστή εταιρία μεϊκ-απ έχει ενδιαφερθεί να χρησιμοποιήσει την εκπομπή. Το νέο real life θα έχει και στυλιστικές προτάσεις γνωστού σχεδιαστή μόδας.

ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΕ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ?
Το τουρκικό δίκτυο Star ανακοίνωσε μεγάλα σχέδια για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ιδιαίτερη εντύπωση κάνει το «'Mahkum Star‎» (Αστέρι των Φυλακών). Η εκπομπή θα βρεθεί σε δεκατέσσερα σωφρονιστικά ιδρύματα της Τουρκίας, αναζητώντας το επόμενο ταλέντο. Το παιχνίδι έχει την στήριξη του Υπουργείου Εσωτερικών, αλλά και του Υπουργείο Δικαιοσύνης με στόχο να αναδείξει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κακοποιοί στην επανατοποθέτηση τους στην κοινωνία. Όπως αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος του Star: «Θέλουμε να δείξουμε ότι ο καθένας μπορεί να κάνει λάθος και δικαιούται μία δεύτερη ευκαιρία». Η κάμερα θα παρακολουθεί τις πρόβες στις φυλακές, ενώ οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν άδεια μίας ημέρας για να παραβρεθούν στα ζωντανά σόου της εκπομπής. Η νέα πρωτότυπη ιδέα έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Από την μία αρκετοί υποστηρίζουν πως δίνεται επιτέλους βήμα στους φυλακισμένους, ενώ άλλοι τονίζουν πως άνθρωποι που διέπραξαν εγκλήματα θα εκμεταλλεύονται ανελέητα για χάρη της τηλεθέασης, τέλος οι φωνές που ζητούν σεβασμό στα θύματα των κακοποιών είναι επίσης ιδιαίτερα έντονες. Το κανάλι δεν έχει διευκρινίσει εάν στο σόου θα συμμετέχουν δολοφόνοι και βιαστές ή μόνο πολιτικοί κρατούμενοι και ληστές μικρών εγκλημάτων.  Ως προς την κριτική επιτροπή, θα αποτελείται από τραγουδιστές και ηθοποιούς του Star.

Σε αυτό το τεύχος ισχύει: Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Πάλι μαζί την ερχόμενη Κυριακή για το τελευταίο «Domenica» για φέτος.

Δημοσίευση σχολίου

32Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ti teleia nea einai auta mprabo Mister Sandman

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για αλλη μια φορα τα σπαει η στηλη σου Mister Sandman ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. an vgei stin 8esi twn mistikwn , ti wra 8a pane ta mistika tis edem?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. BLEPW TO MEGA NA BAZEI TA 2 KATHIMEIRNA STHN PRIME TIME MIAS KAI EINAI TA MONO POU ESKIZA FETOS, ALLA OPWS DABASA H PATTY THA PAIZEI STIS 5 KAI OXI STIS 6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια για άλλη μια μια φορά Mister Sandman!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. logika tha to valoun stis 6 kai tin patty stis 5.endiaferon padws akougetai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. XAZOMARES, AN TO KANEI AUTO PAEI TO LEADIN PAEI TO DELTIO MHN SAS PW OTI O ANT1 THA BGALEI KATHIMERINO KAI META THA BLEPETE XOUKLH XATZINIKOLAOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σορρυ κιολας αλλα μου ακουγεται πολυ χαζομαρα! ειναι συνδιασμος απο το μην το πεις στη νυφη και κτι ψηνεται! αν περιμενουν οτι το δελτιο θα παρει καλο leda in ετσι νομιζω κανουν λαθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ti tha vgalei o ant1? kathimerino?as gelasw xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. plaka plaka to mega den nomziw na allaksei to 7-8 tha xasei to lead in kai 2 kati psinetai den ta blepw na epibionoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. mister sandman einai sigouro oti 8a paizei ka8hmerina stis 7? kai giati na valoun thn edem 6? einai ena apo ta dunata tous xartia kai profanws to xreiazontai gia to deltio eidhsewn! h patty an mpei stis 5 8a exei diplo epeisodio! mhpws telika vgei ton ianouario meta to telos ths edem?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 6:19 μ.μ.
    edw bgazei to mega xwris lefta, pantos o ant1 auto perimenei na bgalei teleiwsoun ta mustika gia na bgalei kathiemrinh seira

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. mallon thelei na kopsei thn fora sta tourkika kai thelei na to balei stis 7 ta mustika kai stis 8 thn nea ekpomph,e re klama h trelh an ginei auto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. FULLA STON ANEMO LEEI...XAXAXA TI TITLOS EIN AFTOS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. twra brike pou arxizie na kourazei to allo, xazepse mou fenetai to mega

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. PAIDIA ELEOS KAPOIO LA8OS 8A EKANE,SIGA MH BALEI TO MEGA AFTO STH 8ESH THS EDEM...TOSO MUALO 8ELEI?H'PRIN 8A PAIZEI,H'META TO GENARH!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αν γινει αυτο την εκατσε το mega

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αποκλείεται να βγάλουν την ΕΔΕΜ από τις 7 που τους δίνει ΤΟ LEAD IN 50άρια στο ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ και να βάλουν ένα χαζό-ριάλιτι που από τη περιγραφή του και μόνο καταλαβαίνεις αμέσως ότι θα πατώσει. Εξάλλου μετά την Εδέμ το MEGA θα βάλει στις 7 το νέο καθημερινό του Αρβανίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 6:35 μ.μ
    aauto em ton arbanith exei pagwsei edw kai toso kairo mono suzhthseis ginontai akoma den to blepw na proxwra fetos, mallon gi auto tha bgaloun authn thn xaozmara pou den tha tous kostisei kiolas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προχωράει κανονικά του Αρβανίτη. Επιμέλεια σεναρίου Άννα Ανδριανού, ενώ στην ομάδα τνω σεναριογράφων θα ναι και η Μαρία Γεωργιάδου. Σεπτέμβριο ξεκινάνε τα γυρίσματα. Ετοιμαζεται και το καστ. Είχε παγώσει πριν καιρό, εδώ και 3 εβδομάδες έχει πάρει το πράσινο φως η σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 6:41 μ.μ.
    nomziw pws pagwse h seira, opws kai na exei auto einai xaomara an to bgalei to mega

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. egw den mporw na katalavw pws to krinoun merikoi xazomara xwris kan na erxei arxisei.kai to kati psinetai ws adiaforo to ekrinan oi perissoteroi kai malista elegan oti den tha kanei tpt apenandi sta deltia.kai omws triti xronia kai skizei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. sumfwnw apoluta me ton 6:30! an mpei ton oltwvrh 8a paizei pio prin, logika stis 6, alliws ton ianouario meta to telos ths edem!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ego protimo na valoun tin seira tou arvaniti meta tin edem kai ohi afto!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. fantazomai oti to programma tou mega 8a einai kapws etsi:


    oktwvrios

    5-7 patty
    7-8 mustika ths edem
    8-9 eidhseis
    9-10 zwh ths allhs
    10-11 evdomadiaies seires
    11-12 junior master chef


    ianouarios

    5-6 consentidos(nea latin seira)
    6-7 ta panta me stil
    7-8 prwtova8mia e3iswsh
    8-9 eidhseis
    9-10 oi vasiliades
    10-11 evdomadiaies seires
    11-12 master chef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @TVmaster
    αν το κανουν ετσι, πιστευω οτι θα εχει επιτυχια.
    Παναγιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. nai logariaze esu xwris ta tourkika xwris tis oikegeneiakes istories

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. yaprak dokumu σημαινει πεσιμο των φυλλων.. ειναι εξαιρετικη σειρα με 15 βραβεια και 6 σεζον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλησπέρα! Η εκπομπή έχει σχεδιαστεί να παίζει πριν το δελτίο ειδήσεων και θα ξεκινήσει Οκτώβρη, εκτός απροόπτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Mister Sandman
    kai ta mustika ths edem?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 9:58 pou xeris oti tha vgalei afti tin latin seira to mega;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Opote kai na pezei 8a patosei.Perissotero tis nikokyres tou ant1 mou 8ymizei para kati psinete.I parelasi tou trash synexizete....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !