Σε τρεις μέρες και συγκεκριμένα στις 16 Ιουνίου ανοίγει τις πόρτες του το πολυσυζητημένο «Botrini» στο Χαλάνδρι. Μην πάτε όμως ακόμα. Οι πρώτες 4-5 μέρες είναι δοκιμαστικές και το μενού θα δοκιμάσουν φίλοι και συνεργάτες του Έκτορα
Κατόπιν θα δέχεται κρατήσεις μέχρι να αναπτύξει πλήρως τις δυνάμεις του. Τα κρασιά είναι εμφιάλωση του Κτήματος Αντωνόπουλου από τα αποθέματα της Άδολης Γης (λευκό,ροζέ) και της ιδιωτικής συλλογής κόκκινο. Αν θέλετε να πιείτε άλλο κρασί, τη φιάλη που δικαιούστε θα την πέρνεται μαζί σας.
Κατόπιν θα δέχεται κρατήσεις μέχρι να αναπτύξει πλήρως τις δυνάμεις του. Τα κρασιά είναι εμφιάλωση του Κτήματος Αντωνόπουλου από τα αποθέματα της Άδολης Γης (λευκό,ροζέ) και της ιδιωτικής συλλογής κόκκινο. Αν θέλετε να πιείτε άλλο κρασί, τη φιάλη που δικαιούστε θα την πέρνεται μαζί σας.
ΠΗΓΗ : athinorama.gr
Προτιμώ τα κοψίδια και το τζατζίκι!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜηνάς.
hthela na hksera tha paei kaneis se auth th xazomara
ΑπάντησηΔιαγραφή