Οι Έλληνες σπάνε όλα τα ρεκόρ

0
Οι Ελληνες έχουν το... ρεκόρ υπομονής
Η παρουσιάση της εκπομπής Guiness World records show είναι καθαρά αντρική υπόθεση. Η τριανδρία των ρεκόρ Γκίνες, Κώστας Φραγκολιάς, Λορέντζο Καριέρε και Γιώργος Λιανός, μιλά για την εκπομπή και τα ευτράπελα στα γυρίσματα, γιατί οι Ελληνες σπάνε όλα τα ρεκόρ, δηλώνουν ότι δεν είναι ματαιόδοξοι
Οι Ελληνες έχουν το... ρεκόρ υπομονής -Τι φέρνει ο καθένας στην παρουσίαση; Στα γυρίσματα ποιος είναι ο πιο "επιμελής", ο πιο "χύμα", το "πειραχτήρι";
Λορέντζο Καριέρε: Και οι τρεις πάνω-κάτω τα ίδια κάναμε. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, τι μπορεί να γινόταν στα γυρίσματα. Χαμός... με την καλή έννοια.
Κώστας Φραγκολιάς: Δεν έχουμε μεγάλες διαφορές. Ο καθένας αλλά με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, βάζει ένα λιθαράκι σε όλα. Από το σοβαρό, από το αστείο, από το κραχτικό, από παντού. Ολοι μαζί. Δεν υπήρξε κάποιος που να ήταν "αδιάβαστος". Η ομάδα λειτούργησε πάρα πολύ καλά.
-Γίνατε φίλοι από την εκπομπή; Δέσατε μεταξύ σας;
Λ.Κ.: Περάσαμε πολύ καλά και δέσαμε αρκετά γρήγορα. Ο ένας συμπλήρωνε τον άλλον και εκεί είναι που έδεσε η κομπόστα.
Κ.Φ.: Ναι, ναι. Οι υποχρεώσεις δεν μας αφήνουν να κάνουμε τόσο πολλά, αλλά μια φορά στις δύο εβδομάδες θα πάμε μαζί για φαγητό. Δεν υπήρξαν ποτέ προστριβές, εντάσεις, γιατί και οι τρεις δεν είμαστε ιδιαίτερα ματαιόδοξοι. Δεν υπήρξε ανταγωνισμός μεταξύ μας.
Γιώργος Λιανός: Ναι αρκετά. Είμαστε αρκετά διαφορετικοί μεταξύ μας και αυτό είναι που το κάνει ενδιαφέρον.
-Αν σας δινόταν η ευκαιρία να συμμετάσχετε στο σόου, θα το κάνατε και αν ναι ποιο ταλέντο σας δεν ξέρουμε;
Κ.Φ.: Θα το έκανα αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι που θα είχε τόσο με το ταλέντο, όσο με τη σύλληψη της ιδέας. Δηλαδή θα προσπαθούσα να βρω κάτι πολύ έξυπνο. Και ίσως λίγο χαζό. Π.χ. πόσες καρφίτσες μπορώ σε ένα λεπτό να καρφώσω στο χέρι μου.
Γ.Λ.: Το ρεκόρ υπομονής.
-Η ελληνική tv ποιο ρεκόρ Γκίνες καταρρίπτει; Ποιο κερδίζει επάξια;
Λ.Κ.: Αυτό το γνωρίζουν άλλοι καλύτερα από εμένα.
Κ.Φ.: Δεν είναι τόσο άσχημη όσο θέλουμε να πιστεύουμε. Φτιάχνουμε πράγματα και αξιόλογα. Δεν ξέρω σε τι ρεκόρ...

Γ.Λ.: Της λείπει η τόλμη και η προσαρμοστικότητα στα νέα δεδομένα.
-Το ρεκόρ θα ήταν "χαζό" ως η τηλεόραση με τα περισσότερα ριάλιτι ή κάτι πιο ευρηματικό, πιο έξυπνο...
Κ.Φ.: Θα ήθελα να είναι κάτι πιο έξυπνο, πιο ευρηματικό. Ναι μεν έχουμε ριάλιτι, αλλά δεν νομίζω ότι έχουμε περισσότερα ριάλιτι από όσα έχουν στην Αμερική. Γι΄ αυτό είναι κάπου στη μέση, ούτε αρνητικά ούτε θετικά, η δική μας τηλεόραση.
-Οι Ελληνες ως λαός ποια ρεκόρ "σπάνε";
Λ.Κ.: Οι Ελληνες "σπάνε" ρεκόρ στα πάντα. Είμαστε αξιοζήλευτος λαός, παρόλο που περνάμε μια δύσκολη φάση οικονομικά. Δεν χάνουμε το χιούμορ μας ποτέ και συνεχίζουμε πάντα ακάθεκτοι. Είμαστε πολύ μπροστά!
Κ.Φ.: Είμαστε οι πιο... δεν ξέρω. Είμαστε το "όπου φίλε" που λένε. Ζούμε στο καλύτερο οικόπεδο του πλανήτη, έχουμε τέτοια ιστορία πίσω μας, και τα έχουμε κάνει τόσο σκατά που γι΄ αυτό και μόνο θα πρέπει να είμαστε στο ρεκόρ Γκίνες. Δηλαδή υπήρξαμε ίσως το καλύτερο έθνος που έχει υπάρξει ποτέ, αλλά πριν από 2.500 χρόνια. Και αντί αυτό το πράγμα να το εξελίξουμε και μαζί να παρασύρουμε όλο τον κόσμο, κοντεύουμε, με αυτά που ακούγονται, να παρασύρουμε όλο τον κόσμο στα Τάρταρα.
Γ.Λ.: Της υπομονής.

-Είπατε πριν ότι θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν έχουμε την καλύτερη τηλεόραση. Από τον δεύτερο χρόνο εμπειρίας στην ιταλική tv πώς είναι η σύγκριση;
Κ.Φ.: Οι Ιταλοί ναι μεν έχουν ακραίες καταστάσεις με ριάλιτι και πιο σκληρά, αλλά πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές, σέβονται το κοινό τους. Θέλουν να έχουνε ένα έξυπνο κοινό που σκέφτεται. Σε αντίθεση με μας. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει τόσο αυτό.
-Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων τι ευτράπελα αντιμετωπίσατε; Αληθεύει ότι κινδυνέψατε να βρεθείτε στη... φυλακή;
Λ.Κ.: Εγιναν διάφορα περίεργα στο Βατικανό και στο Κολοσσαίο, αλλά φυλακή δεν πήγαμε. Αφού είπαμε...τους Ελληνες δεν τους πιάνεις πουθενά!
-Επειδή είστε ο... παλιός της παρέας. Ποιον κύκλο ευχαριστηθήκατε περισσότερο;
Κ.Φ.: Ως αίσθηση τον δεύτερο. Αλλά ως δουλειά τον πρώτο. Δηλαδή στον δεύτερο κύκλο ήμουν πιο απελευθερωμένος, ήταν πιο ευχάριστο. Δηλαδή ευδοκιμούσαν και οι συγκυρίες. Ημουν μαζί με άλλα δύο παιδιά, με δύο αγόρια, πολλά κοινά μεταξύ μας, στην πλάκα και οι τρεις. Ενώ στον πρώτο ήμασταν στα αυστηρά πλαίσια ενός σόου. Ηταν πιο πολύ σχολείο. Αποκόμισα από κει πιο πολλά πράγματα.
-Γιατί η παρουσίαση έγινε καθαρά αντρική υπόθεση και κάνατε τέτοιο "κακό" στον αντρικό πληθυσμό, που... φάγατε τη Στικούδη...
Κ.Φ.: Ε, βέβαια έλειπε μια γυναικεία παρουσία. Εμένα μου φέρανε δύο ασχημομούρηδες, βάζελους, παντρεμένους, πού να δούμε προκοπή. Με την Κατερίνα ήταν πιο ωραία...
Λ.Κ.: Η επιλογή των παρουσιαστών αφορά το κανάλι. Ρωτήστε τους υπευθύνους, εμείς δεν "φάγαμε" κανέναν.
Γ.Λ.: Ούτε εγώ ξέρω. Μάλλον έπρεπε να πάρει χαρά και ο γυναικείος πληθυσμός...
-Οι τηλεοπτικές αντροπαρέες είναι της μοδός. Θα κάνετε μια χιουμοριστική - σατιρική εκπομπή τύπου "Ράδιο Αρβύλα" μαζί;
Λ.Κ.: Ετοιμάζουμε κάτι, αλλά δεν θα έχει καμία σχέση με "Ράδιο Αρβύλα".
Κ.Φ.: Μακάρι ναι. Αν υπήρχε ένα ανάλογο κόνσεπτ που να μπορούμε να το υποστηρίξουμε, θα το "θελα, ναι.
Γ.Λ.: Προτιμώ να κάνω κάτι με περισσότερη δράση. Αυτό που κάνουν οι Ράδιο Αρβύλα είναι αποδεκτό από πολύ κόσμο. Δεν θα ήθελα όμως να κάνω κάτι παρόμοιο.
-Τις κριτικές που χαρακτηρίζουν την εκπομπή "ανάλαφρη" τις λαμβάνετε υπόψη σας ή τις θεωρείτε άδικες; Εχει ανάγκη ο κόσμος και από τέτοιου είδους ψυχαγωγία;
Κ.Φ.: Τις λαμβάνω υπόψη. Αλλά θέλαμε να κάνουμε και μια εύθυμη εκπομπή. Για να πω την αλήθεια δεν έχω λάβει πολλές κριτικές. Ισως να κρύβουν μια δόση αλήθειας. Αλλά ο κόσμος βλέπει και κρίνει και νομίζω ότι ο κόσμος χρειάζεται κάτι αστείο ιδιαίτερα στις μέρες μας.
Γ.Λ.: Εννοείται πως έχει ανάγκη από τέτοια ψυχαγωγία! Αν δεις τα εισιτήρια που κόβουν ταινίες όπως το Hangover, το καταλαβαίνεις. Ολα τα άλλα είναι απλά κακόβουλα σχόλια. Χρειάζονται και διαλείμματα ανάμεσα στην ώρα του προβληματισμού.
-Σία Κοσιώνη ή Ελλη Στάη;
Κ.Φ.: Τη Σία τη Κοσιώνη. Δηλαδή αυτά που βλέπω κάθε απόγευμα είναι συγκεκριμένα. Δηλαδή βλέπω ειδήσεις στον Alpha, βλέπω όντως τις ειδήσεις στο Star και μετά βλέπω τις ειδήσεις του ΣΚΑΪ.
Γ.Λ.: Σία...
-Ελένη Μενεγάκη ή Φαίη Σκορδά;
Κ.Φ.: Ελένη Μενεγάκη. Για πολλούς λόγους. Αν και η Φαίη μου αρέσει πιο πολύ τώρα στο πρωινό, απ" ό,τι όταν ήταν στο Alter στο "Πολύ Μπλα Μπλα".
Γ.Λ.: Ελένη...Φαίη...Ελένη...Φαίη...κοινώς ζάπινγκ.
-Λάκη Λαζόπουλο ή Ράδιο Αρβύλα;
Κ.Φ.: Λαζόπουλο. Αν και δεν συμφωνώ σε πολλά από όσα λέει ο Λάκης, νομίζω όμως ότι θα μείνει στην Ιστορία. Κάνει μαθήματα Ιστορίας ο Λάκης.
Γ.Λ.: Ράδιο...
Λευτέρης Μπιντέλας για το tvεθνος

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !