Απειλούν με μηνύσεις την Τατιάνα Στεφανίδου

3
«Με απειλούν με μηνύσεις» αποκάλυψε στον καλεσμένο της Φώτη Σεργουλόπουλο, η Τατιάνα Στεφανίδου. Με αφορμή την εξιστόρηση του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε ο 47χρονος παρουσιαστής και την ανακούφισή του για το γεγονός ότι βρισκόταν σε μία γνώριμη χώρα όπου μιλούσε τη γλώσσα -τα γαλλικά- η 41χρονη παρουσιάστρια του αφηγήθηκε και την δική της «περιπέτεια».
«Τις προάλλες είχα πει στην εκπομπή, επειδή όλοι μιλάμε γαλλικά, να μη μαθαίνει ο κόσμος όλος γαλλικά, αλλά να μάθουν κινέζικα και ρώσικα που είναι οι νέες υπερδυνάμεις» είπε η Τατιάνα Στεφανίδου.
«Μου ήρθαν γράμματα από καθηγήτριες στο Γαλλικό Ινστιτούτο ότι θα μου κάνουν μηνύσεις, ότι θα τους αφήσω χωρίς δουλειά, ότι θα με πάνε στο ραδιοτηλεοπτικό…».

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν είναι δυνατόν... Δεν πάει καλά ο κόσμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα γαλλικά είναι μια νεκρή πλέον (σαν διεθνής) γλώσσα που δυστυχώς προσπαθούν να την νεκραναστήσουν με το ζόρι και στα σχολεία, εκτοπίζοντας γερμανικά, ισπανικά κλπ κάνοντας την υποχρεωτική δευτερη γλωσσα από του χρόνου στα περισσοτερα σχολεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΙΣΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΕΞΟΥΣΙΑ/ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΚΑΙ ΩΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΕΧΟΝΤΑΣ 4 ΣΑΙΤ ΑΛΛΟΤΕ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !