Το ευχαριστώ της Φαίης στη Σάσα Σταμάτη!

9
Η Σάσα Σταμάτη ήταν χθες βράδυ καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδηγια να μιλήσει για την πρόσφατη απομάκρυνσή της από το ΠΡΩΙΝΟ MOU. Εκεί, είπε τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργος Λιάγκα και τη Φαιή Σκορδά και το πόσο τη στήριξαν μετά το γεγονός.Σήμερα λοιπόν, η Φαίη Σκορδά είπε ότι, αν και δεν είδε την εκπομπή του Θέμου, έμαθε ότι "ήταν καλεσμένη η δικιά μας η Σάσα. Θέλω να της στείλω την αγάπη μου, την αγάπη μας και τα φιλιά μας και την ευχαριστούμε πολύ". Η φράση της ολοκληρώθηκε και ακολούθησε μια μεγάλη -τεράστια- παύση αμηχανίας. Αν και βρισκόταν on air ολόκληρη η τηλεοπτική παρέα, κανείς δε σχολίαζε το παραμικρό και για αρκετά δευτερόλεπτα κυριάρχησε η... σιωπή. Τελικά, μίλησε ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδώρου, ο οποίος πέρασε άρον - άρον στο επόμενο θέμα.
Δείτε το Video...

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τελικά είναι πολύ υποκριτές και παλιοχαράκτήρες οι Λιαγκοσκορδαίοι. Χειρότεροι και από Τατιανοευαγγελάτους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ????
    ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΘΕΜΟΣ ΑΦΗΝΕ ΕΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΔΟΛΙΑΓΚΑ/ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΟΛΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟΙ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΣ ΙΝΤΡΙΚΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΝΣΕΠΤ ΕΦΕΡΕ ΠΡΩΤΙΑ /ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο δεν την πιστεύω, δε λέγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 6.04 πως να την πιστεψεις???εδω ειχε παει ως καλεσμενη σε γνωστη παρουσιαστρια,ειχε βγει στο μπλα-μπλα μιλησε ζωντανα στον αερα, κατι που δεν το εκανε αλλου ποτε, ουτε στο καναλι της,(η πασιγνωστη παρουσιστια)και οταν την ρωτησαν για πιο λογο δεν την καλεσε στο γαμο της περσι αυτη απαντησε:δεν την γνωριζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακομη λιγο και θα μας πεισεις Φαιουλα tous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. re paidia epitelous poia einai i Stamati kai tin exoume kanei tileoptiki iroida? i proti einai i i teleutaia pou exase ti douleia tis. Diladi ti egine? tosos kai tosos kosmos apolietai kathe mera, i Stamati einai to provlima pou exei stin teliki kai alli douleia (espresso) kai den tha meinei sto dromo? gia sovareuteite pou exoume kanei thema tora tin apolisi Stamati!!! An einai dinaton diladi na eimaste toso iperfialoi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. re xethavete kai ti eipe i skorda gia to gamo tis??? pate kala???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 11.15 δεν καταλαβα ο γαμος της ηταν περσι, δεν ηταν πριν 10 χρονια.Ακου ξεθαβουμε.Αυτα γραφουν δεν ξεχνιουνται,δεν το ξερουν ολοι,καποιοι να δουν ποσο υποκριτρια ειναι μπας και καταλαβουν τι παιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !