Ο πρόωρος αποχαιρετισμός του Σπύρου Χαριτάτου

10
Με αφορμή τις απεργίες των τεχνικών , ο Σπύρος Χαριτάτος δήλωσε τη συμπαράστασή του στους συναδέλφους του, αλλά και την αγωνία του για το δικό του τηλεοπτικό μέλλον. «Θέλουμε να σας πούμε πόσο σας αγαπάμε» είπε ο 38χρονος παρουσιαστής, διευκρινίζοντας πως «μιλάμε για τους τηλεθεατές και μόνο!». «Είναι τεράστια η συγκίνηση το πόσο σε στηρίζει ο κόσμος» και πρόσθεσε καταλήγοντας: «Νιώθουμε ότι κάθε μέρα είναι η τελευταία μέρα, το τελευταίο λεπτό και για να μην παρεξηγηθούμε το λέμε γιατί λόγω των απεργιών μπορεί να μην προλάβουμε να σας αποχαιρετήσουμε».

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΣΤΟΜΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΠΡΑΜΑ
    -ΦΑΡΜΑΚΟΓΛΩΣΣΑ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν το κανει αυτο φαρμακογλωσσα θα ειναι το χειροτερο λαθος τους κοινως η τηλεοπτικη του ταφοπλακα!Δεν αφορα κανενα και ας σκεφτει οτι φετος "καηκαν" σαν εκπομπη απο αυτα τα περιττα που λεγεαν δεξια και αριστερα για αλλους και αλλες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. exei ena taledo alla dystyxws exase tin bala...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ Η ΧΑΖΟΙ???? /ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΚΑΨΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΕΡΥΣΙΝΟΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΑΡΑΘΥΡΑΤΟΙ/ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ /ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΙ ΣΚΟΡΔΟΛΙΑΓΚΑ ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ/ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΕΤΡΕΦΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΙΤΑΤΟ ΚΑΡΑΜΕΡΟ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΜΕ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΕΣ//

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9.33 εχεις δικιο.Ειδατε οι κακιες κριτικες τι κανουν????Περσι ολοι τους χαιδευαν,τα παιδια,εργατες του αντ1 που ανακαλυψαν το ινφοτεινμεντ,και φετος για μια ατυχη δηλωση τους εφαγαν.Κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9:33 o xaritatos evale tin tafoplaka tis ekpompis me tis diloseis pou ekane gia to zeugari... kai dn xreiazetai na akous alles ekpompes...otan vlepeis ton karamero na leei ironika "" otan feroun tin patty tha milisoun gia tin egkimosini"" kai na ironeuontai asistolos tote autoi ftaine....kai episis eixe pei o karameros pos pote dn tha kana fototgrafisi me tin ginaika mou ,kai ekane!! ara lipon moni tous evala ta xeria tous kai evgalan ta matia tous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΑ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΓΕΛΟΥΝ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ, Ο ΧΑΡΙΤΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΜΟΝΟ;ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΕΚΡΑΖΑΝ ΓΡΗΓΟΡΗ,ΠΕΡΣΙ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΦΕΤΟΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΧΑΡΙΤΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΡΟ. ΑΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΙΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΑΜΑΣΗΤΑ.
    -ΦΑΡΜΑΚΟΓΛΩΣΣΑ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 11.39 τι λες???η μενεγακη τι εκανε???το μονο λαθος που εκανε ειναι οτι χωρισε.Στο κατω κατω εμας τι μας νοιαζει,προβλημα δικο της.Στο γυαλι δεν προσβαλε κανενα τοσα χρονια,να λεμε τα πραματα με το ονομα τους.Αλλοι εχουν πει και λενε τα τρεισχειροτερα, οι 10-1 ειπαν τα λιγοτερα.Μην τρωτε κουτοχορτο,μολις πεσουν τα νουμερα κραζουν τους παντες,Μολις πεσουν και του ζευγους δεν θα τους σωσει κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. to idio kai h menegakh
    23 Ιουνίου 2011 11:39 μ.μ.

    Τελείως άκυρο το σχόλιο σου.Ο Σπύρος και ο Γιώργος δείχνουν και έδειξαν από πέρυσι πως δεν σέβονται το κανάλι που τους φιλοξενεί και αυτό χτυπάει άσχημα.Οι σπόντες και τα σχόλια φανέρωσαν ένα χαρακτήρα που ο κόσμος αποδοκίμασε.Θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !