Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε για Μενεγάκη, Καραμεροχαριτάτους και Περρή

j.smurfy
11
Ο Μάρκος Σεφερλής, ήταν καλεσμένος στο ''Πρωινό mou'' και μίλησε για πολλά στην Φαίη Σκορδά κ τον Γιώργο Λιάγκα. Ο ηθοποιός, ευδιάθετος όπως πάντα, δεν δίστασε μεταξύ άλλων να αναφερθεί στην παρεξήγηση που είχε υπάρξει μεταξύ του ίδιου και της Φαίης Σκορδά, σχετικά με το ότι είχε δηλώσει πως πλεον η Φαίη δεν τον καλεί στην εκπομπή της όπως παλαιότερα επειδή έχει αλλάξει συμπεριφορά λόγω της εργασίας της στο MEGA. Εξήγησε οτι αναφερόταν στην Ελένη Μενεγάκη και στην αλλαγή της συμπεριφοράς της και ότι γενικά το θέμα δεν έχει να κάνει με τα τηλεοπτικά κανάλια, αλλά με τους παρουσιαστές - δημοσιογράφους. Για να γίνει πιο κατανοητός, έδωσε ακόμα δυο παραδείγματα: το δίδυμο Καραμέρου - Χαριτάτου που κι αυτοί (βασιζόμενοι στην περυσινή τους επιτυχία) δεν τον καλούν για συνέντευξη όπως παλαιότερα, και στον Βαγγέλη Περρή που τον ''έκοψε'' απο μια εκπομπή που θα παρουσίαζε ο ηθοποιός, επειδή ως αρχισυντάκτης δεν τον ήθελε. Ενοχλημένος κυρίως απ αυτό, είπε και μια μικρή κακία, ότι εν τέλει ό,τι πάει να κάνει μόνος του ο κύριος Περρής, δεν έχει καλό τέλος, άλλα κόβονται, κ άλλα δεν έχουν επιτυχία. Σε γενικές πάντως γραμμές ο Μάρκος Σεφερλής σύμφωνα με δηλώσεις του στο ζεύγος Λιάγκα, φροντίζει να τα έχει πολύ καλά με τον εαυτό του, διότι ξέρει καλά ότι στην δουλειά αυτή και γενικά στην show-biz δεν γίνεται όλοι να τα έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους.

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. καταντησε γραφικος,οποτε μιλαει αναφερεται στην μενεγακη,με κουρασε.
    Καταντησε γελοιος κριμα.
    Το ζευγος τον καλεσε για να λυσουν στον αερα την διαφορα τους.
    Αυτο δειχνει το επιπεδο τους ολα πια για τα νουμερα.Και αλλοι παρουσιαστες εχουν διαφορες, καλουν καποιον αλλα δεν αναφερονται και δεν μιλανε για την κοντρα τους στον αερα.
    Τελικα δεν εχει σημασια ποιον καλεις αλλα τι τον ρωτας.!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμ δεν βλεπω να τα εχει καλα με τον εαυτο του,οποτε βγει καπου ολο θαβει τα συγκεκριμενα ατομα,Μενεγακη,Καραμερους κλπ.κλπ.!Για την δουλεια του εχει να πει κατι???Ποια δουλεια θα μου πεις...
    Εχει καταντησει ΚΑΡΑΓΡΑΦΙΚΟΣ!!!
    GO HOME Markos!!!Γκωσαμε!!!Εδω ο κοσμος καιγετε και ο Σεφερλης ζει τον δικο του "καημο",εκαστος στο ειδος του και αυτος στα ξεκατινιασματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 6:14 μ.μ.
    Τι ωραια που τα λες!!!
    Βεβαια το οτι καλεσαν οι Σκορδαλιαγκες τον Σεφερλη για να τα βρουν στον αερα της εκπομπης για λογους τηλεθεασης ενω ειχε προηγηθει το θαψιμο του Σεφερλη στην Σκορδα και ετσι κανανε ιντριγκα δεν φανηκε παραξενο σε κανενα μεσημεριανο...
    και ειδικα στο γραφειο τυπου της Σκορδα το ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ!Τυχαιο?Δεν νομιζω!!!
    Δεν τρωμε κουτοχορτο ομως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειμαι η 6.14,βρε καλα τα λες κανεις δεν ειπε τιποτα,ειδικα το μπλα μπλα,δεν το σκεφτηκα.Εχουν καταντησει γραφειο τυπου της σκορδας.Εδω την εισοδο που κανει καθε μερα και την χειροκροτουν το θεωρουν σωστο γιατι λεει ειναι κοριτσαρος,δυο μετρα και δυο σταθμα,αν το εκανε αλλος τι θα του σερνανε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα το ότι είστε αρρωστοι με τα κανάλια ειναι προφανές και η εμπάθεια όμως έχει ένα όριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. os to sxolio 10:09 o idios xristis kanei dialogo me ton eauto tou!! arrostiaa!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. την εκοψε τωρα την εισοδο,πρεπει να τους εβαλαν χερι απο το καναλι,αλλα μπαινει και παλι αργοτερα.οσο για τον Σεφερλη εχει ταλεντο αλλα πρεπει να ειναι καβαλημενο καλαμι και κακος γιαυτο και δεν συνεργαζεται μαζι του κανενας γνωστος ηθοποιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΩΡΑ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.
    εγω εγραψα δυο σχολια,αρρωστος εισαι εσυ που σκεφτεσαι κατι τετοιο,εγραψα το πρωτο και το 10.9
    οσο γιατον αλλο που λεει οτι υπαρχουν ατομα που συμπαθουν καναλια καμια σχεση επειδη λεμε αυτο που βλεπουμε,ειχα μια σκασιλα με τα καναλια τι να σου πω.Δεν ειμαι κανα 15χρονο καταλαβες.Στο κατω κατω απο που εβγαλες το συμπερασμα???Ειδες πουθενα να σχολιαζουν τον σεφερλη που πηγε στο πρωινοτους ενω ειχαν παρεξηγηθει και το ελυσαν στον αερα???ολοι το βρηκαν φυσιολογικο,αν το εκανε αλλος τωρα θα τον εκραζαν.Αν εσυ εχεις δυο μετρα και δυο σταθμα δεν εχουμε και ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Σεφερλής δεν ήταν στον πρωινό καφέ με την Μελέτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν θα σχολιάσω τα όσα είπε ο Mr Misery στο πρωινό του mega.Όμως δεν είναι δείγμα επαγγελματικού ήθους να είσαι σε μια ζώνη και να αφήνεις ή ακόμα και να προκαλείς τον καλεσμένο σου να καταφέρεται εναντίον των συναδέλφων σου που βρίσκονται στην ίδια ζώνη με εσένα και γενικότερα όσων δουλεύουν στον ίδιο χώρο.Είναι διαφορετικό όταν ένα σχόλιο γίνεται στο πλαίσιο της σάτιρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ.
    ΗΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ.ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ.ΤΟΝ ΑΝΤ1 ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ.
    12.04 ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ.Γι αυτο το σχολιασα και πιο πανω και με ειπανε οτι εχω κολλημα με καναλι και οτι ειναι ενας που γραφει τοσα μηνυματα.
    Λες και δεν βλεπουμε οτι ολο το συστημα σπρωχνει το ζευγος και ας κανει καφριλες.
    Θυμαμαι οταν καλεσε την μελετη η μενεγακη την εβριζαν μια βδομαδα,και ας μην μιλησαν για την υποτιθεμενη κοντρα τους.Αλλο αν η μελετη ηθελε να μιλησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !