Γιώργος Πολυχρονίου: ''Η Μενεγακη, η Μάγκυ, & οι οικονομικές μου δυσκολίες''

j.smurfy
4
Ο Γιώργος Πολυχρονίου, ο ραδιοφωνικός παραγωγός και ο τηλεπαρουσιαστής, που στα 90's έγινε πολύ γνωστός μέσω των τηλεπαιχνιδιών & των πρωινών ψυχαγωγικών προγραμμάτων που παρουσίασε στο MEGA (οπως ''MEGA BANCA'', ''ΡΙΣΚΟ'', ''ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ'') αλλα και στον ΑΝΤ1 (''Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ''), μίλησε σε συνέντευξη του, στο περιοδικό ''ΛΟΙΠΟΝ'', για την Ελένη Μενεγάκη, την Μάγκυ Χαραλαμπίδου , και τις οικονομικές του δυσκολίες τελευταία.
Συγκεκριμένα, μιλώντας για το ότι τα παλαιότερα χρόνια, βοήθησε πολλούς στο να γίνουν πιο αναγνωρίσιμοι, μα ελάχιστοι το εκτίμησαν και τον θυμούνται, έφερε στα λόγια του την Ελένη Μενεγάκη, με την οποία είχε συνεργαστεί στην παρουσίαση της ''MEGA BANCA'' και είπε: <<Η Ελένη Μενεγάκη, ήταν έξυπνη, είχε καλό support για την προώθηση και την ανάδειξή της, συνεπώς το άξιζε γιατί πήρε και πρωτοβουλία δική της μετά, μα οι Έλληνες τηλεθεατές πλέον είναι πιο σκεπτόμενοι και πιο υποψιασμένοι. Θέλουν καταρτισμένους, σοβαρούς, ενημερωμένους. Αυτό το “είμαι ακαλλιέργητος και πετυχαίνω” τελείωσε. Δεν πρόκειται να ανεχτούν άλλη Μενεγάκη στην τηλεόραση. Να είναι ακαλλιέργητη, να είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, όμορφη... Αυτό είναι ένα πρότυπο που για την εποχή του, είχε σωστό timing>>.
Στην συνέχεια μίλησε για την Μάγκυ Χαραλαμπίδου, την πρώην σύζυγο του, και συγκεκριμένα ανέφερε ότι έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους...μάλιστα, γιόρτασαν πέρυσι τα 10 χρόνια διαζυγίου τους! Επιπροσθέτως, είπε ότι με την Μάγκυ δεν έκανε παιδί, διότι είχε ήδη την κόρη του από προηγούμενο γάμο, που την λατρεύει τόσο και εκείνη δεν ήθελε άλλο αδελφάκι. Και πλέον αυτό δεν τον απασχολεί. Δήλωσε: <<Αν είχα παιδί με την Μάγκυ, ίσως και να μη χωρίζαμε, μα σεβάστηκα την επιθυμία της κόρης μου, να μη κάνω άλλο παιδί>>.

Οσο για τις οικονομικές του δυσκολίες, μίλησε ανοιχτά λέγοντας τα εξής:<<Πέρασα μια περίοδο αμηχανίας, δύσκολη, με εκκρεμότητες κυρίως οικονομικές από το ραδιόφωνο που είχα πάρει: μικρά ποσά, αλλά εγώ δεν ήξερα πού ήταν τα δικαστήρια και το έμαθα πριν από 6 χρόνια! Πέρασα διάστημα που στα επαγγελματικά μου ήμουν σαν ζαβλακωμένος, ζαλισμένος κι έκανα συνεχόμενα μικρο-λάθη. Ευτυχώς, σήμερα, δεν έχω οικονομικό πρόβλημα και τα αντιμετωπίζω όλα με ψυχραιμία και χαμόγελο>>.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΠΗ ΧΑΤΖΗΔΗΜΙΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑΥΤΟΝ Η ΕΛΕΝΗ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΗΣ /ΣΑΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαφώς και δεν την ξεπέρασε, γιατί το πρωινό μόνο αργόσχολοι το βλέπουν.Και αυτήν την έρμη την νυκοκοιρά αντί να την ξυπνήσουν, την υπνώτισαν οι δήθεν απλές Ελενίτσες με τις υπέρογκες αμοιβές. Καλά τα λέει ο Πολυχρονίου και καλά θα κάνουμε να δεχτούμε πλέον τις αλήθειες. Με τα παραμύθια είδατε που καταντήσαμε ως έθνος. Τέρμα η λαμογιά της ξανθιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12.59 ποσο δικιο εχεις... η ερμη η ξανθια φταιει για την καταντια μας ως χωρα....Ετσι δωστης ρολο και υποσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αρα αν δεν εβγαζε τοσα φραγκα,θα την κατηγορουσαν καποιοι ετσι???
    Ποσοι θα θελαν να ηταν στην θεση της,απο αυτους που την κατηγορουν???Μα να της προσαπτουν την καταντια της ελλαδας???Αξια της δινουν και που ασχολουνται.
    Αργοσχολοι της εδωσαν αξια???Απο ποτε οι αργοσχολοι εγιναν επικυνδινοι???αλλα τι περιμενεις???αφου μια ξανθια ειχε την τυχη να πετυχει και να κατηγορηθει για τα δινα της χωρας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !