Τρεις νέες,καθημερινές σειρές στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Alpha

21
Αυτό το καλοκαίρι, ο Alpha θα μείνει κοντά στους τηλεθεατές με τρεις νέες καθημερινές σειρές. Ιστορίες έρωτα, προδοσίας, μίσους και αγάπης, δολοπλοκίες και μηχανορραφίες, έντονα πάθη, συγκινήσεις, ανατροπές και κρυμμένα μυστικά, συνθέτουν τρεις συναρπαστικές σειρές που από τις 27 Ιουνίου και κάθε μέρα θα βρίσκονται στη συχνότητα του Alpha από τις 18:00 μέχρι τις 23:30!
Το Αγιάζι του Έρωτα
Την αρχή του νέου καλοκαιρινού προγράμματος κάνει στις 18:00, Το Αγιάζι του Έρωτα, το οποίο θα προβάλλεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή.
Πρόκειται για μια δραματική - αισθηματική σειρά, τουρκικής παραγωγής που πρωτοπροβλήθηκε το Δεκέμβριο του 2005 από τον σταθμό Show TV, σημειώνοντας ιδιαίτερα υψηλή τηλεθέαση.Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκεται μια μεγάλη αγάπη που δοκιμάζεται από τα εμπόδια που συναντά στο δρόμο της. Οι δυσκολίες ανατρέπουν τη ζωή του Μεχμέτ και της Νερμίν και τους φέρνουν αντιμέτωπους με βασανιστικά διλήμματα στα οποία καλούνται να απαντήσουν. Η απρόσμενη εισβολή του γοητευτικού playboy Εντέρ στη ζωή της Νερμίν απειλεί την ευτυχία του ζευγαριού και πυροδοτεί μία σειρά από εξελίξεις που θα αλλάξουν τις ζωές όλων.
Μενεξέ  συνέχεια ανάρτησης...


Στις 20:00, αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων, θα προβάλλεται η τουρκική δραματική - αισθηματική σειρά, Μενεξέ, η οποία θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Πέμπτη. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στον τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό Kanal D τον Σεπτέμβριο του 2007, ενώ προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία και σε πολλές άλλες χώρες. Η σειρά περιλαμβάνει πολλά εξωτερικά γυρίσματα στο Βερολίνο και την Κωνσταντινούπολη.
Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι Κιβάντς Τατλιτούγ, γνωστός και από τη σειρά Ασημένια Φεγγάρια, και η πρώην Μις Τουρκία, Σεντέφ Αβτσί. Πρόκειται για μια ιστορία πραγματικής αγάπης που είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι το τέλος. Η Μενεξέ, μετανάστρια από την Τουρκία, ζει με την οικογένειά της στο Βερολίνο. Εκεί γνωρίζει τον Χαλίλ, έναν μετανάστη από τη Βοσνία. Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται, όμως ο πατέρας της Μενεξέ έχει άλλα σχέδια. Ετοιμάζει το γάμο της κόρης του με έναν πλούσιο συμπατριώτη τους, φίλο του γιου του. Προκειμένου να ζήσουν τον έρωτά τους, η Μενεξέ και ο Χαλίλ θα βρεθούν κυνηγημένοι στην Κωνσταντινούπολη. Ο αδερφός, ο άντρας και ο πατέρας της απειλούν τη ζωή της ενώ ο Χαλίλ καταδιώκεται από μυστικά του παρελθόντος. Ενώ ο κλοιός γύρω τους σφίγγει, διαφαίνεται ότι όλα μπορούν να ανατραπούν, αρκεί να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση. Και πρέπει να την βρουν σύντομα…
Γυάλινος Κόσμος
Αμέσως μετά τη σειρά Μενεξέ, στις 22:00, από Δευτέρα έως και Πέμπτη θα προβάλλεται μεταγλωττισμένη η δραματική σειρά βουλγαρικής παραγωγής, Γυάλινος Κόσμος.
Πρόκειται για την πιο επιτυχημένη σειρά που έχει προβληθεί ποτέ στη βουλγαρική τηλεόραση. Η σειρά έκανε πρεμιέρα το 2010 στο κανάλι bTV, όπου και προβάλλεται ακόμα, σημειώνοντας τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης της τελευταίας δεκαετίας. Στους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς συγκαταλέγεται και ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στη Σόφια, ο οποίος μάλιστα δέχθηκε να κάνει και μία γκεστ εμφάνιση, υποδυόμενος τον εαυτό του. Πρωταγωνιστούν οι γνωστότεροι ηθοποιοί της χώρας, μεταξύ των οποίων ο Καλίν Βραχάνσκι (Κάμεν), η Έλενα Πέτροβα (Μποριάνα), ο Στέφαν Νταναΐλοφ (Ντίμιταρ) και η Γιάννα Μαρίνοβα (Έλενα), ενώ για τα γυρίσματα αξιοποιείται ψηφιακή τεχνολογία που συνήθως χρησιμοποιείται σε κινηματογραφικές παραγωγές. Πάθη, ίντριγκες, έρωτες και εγκλήματα στήνονται γύρω από τον γυάλινο κόσμο του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου της Σόφιας. Πίσω από τις γυάλινες επιφάνειες του κτηρίου τα αντικρουόμενα συμφέροντα, οι παράνομοι έρωτες και πολιτικές συνωμοσίες κλυδωνίζουν τα θεμέλια της επιχείρησης και απειλούν τις εύθραυστες ζωές των ηρώων. Η επιστροφή του μαύρου πρόβατου της οικογένειας την ημέρα των γενεθλίων του πατέρα του και ιδρυτή του εμπορικού κέντρου, πυροδοτεί αλυσιδωτές αντιδράσεις και απειλεί να βγάλει στην επιφάνεια μυστικά που για χρόνια ήταν πολύ καλά κρυμμένα. Τώρα όμως τα απροσδόκητα γεγονότα θα δοκιμάσουν τις σχέσεις μεταξύ τους και θα ανατρέψουν όλα όσα θεωρούνταν δεδομένα. Θα καταφέρουν οι ήρωες να αντέξουν την πίεση που θα ασκήσει στη ζωή τους η δίψα για πλούτο και εξουσία;
Τρεις νέες, συναρπαστικές, καθημερινές σειρές στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Alpha, από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου.
Συντονιστείτε!

Δημοσίευση σχολίου

21Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. απο αυτα μονο το ΜΕΝΕΞΕ θα δω μιας και ειναι το μονο αξιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ki egw MENEKSE KAI EZEL APO TOURKIKA KAI TO THE SECRET LIFE OF THE AMER.TEEN. STIS 6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΑΓΙΑΖΙ ΑΦΟΥ ΠΑΤΩΣΕ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΕΝΕΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ALPHA ΘΑ ΒΛΕΠΩ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΙΔΗΣΕΙΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΝΕΚΣΕ ΕΖΕΛ ΤΗΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΧΑΖΕΨΕ Ο ΑLPHA ΤΟ ΕΖΕΛ ΘΑ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μετταγλωττισμενο βουλγαρικο???? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. den ekane kalo programamtismo se agiazi kai menekse, to menekse sigoura mporei na kanei noumera alla h mia wra apenanti sto ezel tha ta brei skoura mias kai to programmatous tah kskeinhsei polu argotera apo tou ant1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 4:35 μ.μ.
    Πάτωσε σε νούμερα;Μέχρι 20% στο σύνολο έκανε!Για την ώρα που έπαιζε (23:00, 23:30, 24:00) και με τον ανταγωνισμό που είχε, θεωρώ πως είναι μια χαρά, τα νούμερα που έκανε!Λοιπόν, εγώ θα βλέπω Μενεξέ και Εζέλ.Όσο για το Αγιάζι του έρωτα;Βλέπω την σειρά σε dvd από τον τηλεθεατή!Το βουλγάρικο, μεταγλωτισμένο;Ξενέρωσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. nai sta oneira sou ekane 20 h kalutera otan phge stis 1 lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Asxeto alla i prwtagwnistria tou menekse kai o prwtagenisths apo to agiazi,opws kai o cemil apo to kismet paizoun sto ezel...ligo na ta deis mathaineis tin Tourkiki sowbiz..!:-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Etsi ki allios to Menekse kai to Ezel aksizoun. To Agiazi den mou polyarese.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. to ezel ksiina apo 15/6 kai to menekse apo 27 tha ginei sunitheia to ezel etsi ki alliws

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 5:14 μ.μ.
    Τώρα που το Αγιάζι του έρωτα επιστρέφει και δείς ότι δεν κάνει καλά νούμερα, τότε θα ευθυνεται, στο ότι ο κόσμος, δεν έχει αναγκη τον Alpha και το βλέπει από τον τηλεθεατή και από το youtube!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Jiati to ksekinaei toso arga o Alpha to Menekse? Kalitera tha itan na arxize apo tin epomeni ebdomada. Telospanton den tous kovei mou fainetai ston Alpha.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. h η πρωταγωνιστρια του Μενεξε ειναι και μια απο τις βασικες πρωταγωνιστριες του EZEL.. Ο αλφα δεν παει καλα. ας το κανει 8-9 το μενεξε γιατι πραγματικα αξιζει αυτη η σειρα και ειναι κριμα να πατωσει εξαιτιας κακου προγραμματισμου.. Ειναι εξαιρετικη σειρα με πρωτοτυπο σεναριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 7:13 μ.μ.
    Το Αγιάζι του έρωτα δηλαδή πως το έδειχνε και θα το δείχνει μια ώρα;Το Μενεξέ φαίνεται πολύ καλή σειρά!21:00 με 22:00 θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα!Μενεξέ ή Εζέλ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 7:20 μ.μ.
    DEN THELEI ERWTHMA TO EZEL EINAI H TOP TOURKIKH SEIRA EXEI PERASEI SE PWLHSEIS KAOMA KAI TIS 1001 NUXTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Aλλα φετος τα νουμρα του ΕΖΕΛ στην Τουρκια δεν ειναι τοσο καλα. Τη δευτερα ηταν στη 10η θεση της τηλλεθεασης με ποσοστο 13%...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ta exete paiksei....asxoleiste me ta noumera ths tourkias??edw einai ELLADA...den einai to idio koino....ase pou epeidh h vlakeia tou aplha ksekina mia wra nwritera mporei na kanei megalitera noumera....tespa...8a phksoume sta tourkia.....xa8hkan alles seires/???tsss

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. TO EZEL EINAI SEIRARA AN TO PAME ETSI TO MENEKSE DEN UPARXEI KAN STA NOUEMRA PLAKA MAS KANEIS?MALLON ETSOUKSE POU TO PAIZEI O ANT1 E?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Mipos to Ezel to paizei stin Tourkia se epanalipsi? Jiati exei teleiosei pro pollou stin Tourkia. Epeidi exo dei kai tis dyo seires kai to Menekse kai to Ezel. Einai telios diaforetikes. Menekse einai erotiki seira, me poly agonia omos, opou prokeitai jia tin timi mias oikogeneias metanaston sti Germania. Eno to Ezel den einai erotiki. Einai kapoios pou pairnei ekdikisi kai kanei to pan na trelanei i na mperdepsei autous tous opoious thelei na ekdikithei, mias kai exei allaksei prosopo.

    Ontos i Menekse, paizei kai sto Ezel. Alla den paizei mexri to telos. Meta apo kapoio simeio stamataei. Epeisis o Tzemil tou Kismet, paizei ton trito rollo sto Ezel, opou fainetai pragmati poso kalos ithopoios einai. O Ezel, einai enas apo tous kaliterous ithopoious tis Tourkias. Ego pisteuo oti den tha exoun to idio koino to Ezel kai i Menekse. H Menekse einai perissotero jia gynaikes eno o Ezel einai kai jia antres endiaferousa seira. Prepei na po oti kai i dyo seires einai kaliteres apo to Kismet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 10:12 π.μ.
    Συμφωνώ μαζί σου!!!
    Ezel πάει να πεί, αιωνιόητα.Ο ηθοποιός του Ezel, ονομάζεται Kenan Imirzalioglu και έχει πρωταγωνιστήσει στο Αγιάζι του έρωτα!Είναι πολύ καλός ηθοποιός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !