Πρεμίερα σήμερα στις 20:00 για την σειρα Μενεξέ

0

Στις 20:00, αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων, θα προβάλλεται η τουρκική δραματική - αισθηματική σειρά, Μενεξέ, η οποία θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Πέμπτη.
Η σειρά έκανε πρεμιέρα στον τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό Kanal D τον Σεπτέμβριο του 2007, ενώ προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία και σε πολλές άλλες χώρες. Η σειρά περιλαμβάνει πολλά εξωτερικά γυρίσματα στο Βερολίνο και την Κωνσταντινούπολη.Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι Κιβάντς Τατλιτούγ, γνωστός και από τη σειρά Ασημένια Φεγγάρια, και η πρώην Μις Τουρκία, Σεντέφ Αβτσί.
Πρόκειται για μια ιστορία
πραγματικής αγάπης που είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι το τέλος. Η Μενεξέ, μετανάστρια από την Τουρκία, ζει με την οικογένειά της στο Βερολίνο. Εκεί γνωρίζει τον Χαλίλ, έναν μετανάστη από τη Βοσνία. Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται, όμως ο πατέρας της Μενεξέ έχει άλλα σχέδια. Ετοιμάζει το γάμο της κόρης του με έναν πλούσιο συμπατριώτη τους, φίλο του γιου του. Προκειμένου να ζήσουν τον έρωτά τους, η Μενεξέ και ο Χαλίλ θα βρεθούν κυνηγημένοι στην Κωνσταντινούπολη. Ο αδερφός, ο άντρας και ο πατέρας της απειλούν τη ζωή της ενώ ο Χαλίλ καταδιώκεται από μυστικά του παρελθόντος. Ενώ ο κλοιός γύρω τους σφίγγει, διαφαίνεται ότι όλα μπορούν να ανατραπούν, αρκεί να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση. Και πρέπει να την βρουν σύντομα…

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !