Ποιες είναι οι εξελίξεις για τα 2 καθημερινά σήριαλ στο Mega;

3
Μπορεί να έπεσε για φέτος οι αυλαία των «σαρωτικότατων» σειρών «Τα μυστικά της Εδέμ» και «Η ζωή της άλλης», έρχονται όμως κατά τον Οκτώβρη οι νέοι κύκλοι με ανατροπές και εκπλήξεις.Διαβάστε στη συνέχεια τις εξελίξεις των 2 πετυχημένων σήριαλ του Mega."ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ"
Η Νταίζη δεν πατά τη σκανδάλη, η Μαρίλια φεύγει από το σπίτι και η Μελίτα εκδικείται!
Από εκεί που μας άφησε η τηλεταινία - με κομμένη την ανάσα - θα σας το ξεκινήσω, χωρίς να «προδώσω» πολλά-πολλά, γιατί και νωρίς είναι, μιας και ο νέος κύκλος θα αρχίσει τον Οκτώβριο και δεν θέλω να μου κάνουν καμιά… πατητή καλοκαιριάτικα.
Ο Χρήστος τη γλιτώνει από την Νταίζη, που παίρνει ένα αποκαλυπτικό γράμμα
Η Νταίζη μπορεί να σημάδεψε με το όπλο τον Χρήστο στο φινάλε που είδαμε τη Δευτέρα το βράδυ, όμως δεν τραβάει τη σκανδάλη. Μείνατε όλοι με την αγωνία αν θα το κάνει ή όχι και για άλλη μια φορά ερχόμαστε εμείς να σας λύσουμε και αυτή την απορία. Ο Χρήστος τής λέει ότι για εκείνη τα έκανε όλα και ότι αν ήθελε μόνο τα διαμάντια θα τα είχε πάρει και θα είχε εξαφανιστεί μακριά της. Εκείνη δεν τον πυροβολεί μεν, δεν τον πιστεύει όμως και βλέπει τα πάντα να «γκρεμίζονται» γύρω της. Λίγο μετά θα έρθει αντιμέτωπη με μια ακόμα σκληρή αλήθεια, που θα τη… στείλει αδιάβαστη. Λάβετε θέσειιιις!....

Ένας περίεργος φάκελος θα... σκάσει στα χέρια της Νταίζης εκεί που δεν το περιμένει. Κι ενώ στο κεφάλι της υπάρχει μόνο η υπόθεση του Χρήστου, θα λάβει έναν φάκελο που θα περιέχει ένα γράμμα από τον… πατέρα της - τα, τα, τα, ταν! -, τον Λύτρα, το οποίο θα την ενημερώσει για δύο πολύ σοβαρά «σκηνικά». Το ένα έχει να κάνει με το ότι ο Λύτρας τής άφησε στον Πέτρο Ρούσσο, που εμπιστευόταν όσο κανέναν, πολύτιμους λίθους - τα, τα, τα, ταν και πάλι!!! - και το άλλο ότι προσπάθησε να βρεθεί κοντά της όταν ήταν μικρή, μα δεν του το επέτρεπε η Αντιγόνη - τα, τα, τα, ταν δεν λες τίποτα!
Η Νταίζη θα φουντώσει, θα… ανάψει, θα… κορώσει και θα τα κάνει ρημαδιό! Χοντρά την πληρώνει ο Χρήστος, που της είπε ψέματα, χοντρά την πληρώνει η Αντιγόνη, που δεν άφηνε τον πατέρα της να τη δει και να τη σφίξει στην αγκαλιά του, χοντρά την πληρώνει και ο Πέτρος - κι ας είναι στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Η Νταίζη έχει γίνει ταύρος σε υαλοπωλείο και δεν χαρίζεται πουθενάααα!

Η Μελίτα, βλέποντας τον πατέρα της με έμφραγμα, κάνει κίνηση ματ στην Εριέττα

Όχι, παιδιά, δεν πεθαίνει ο Πέτρος από το έμφραγμα που έχει πάθει. Περνάει δύσκολα, αλλά, όχι, δεν τα… φτύνει, αν και θα το ήθελαν πολύ. Βλέποντάς τον «κομμάτια» η Μελίτα θα πάρει την απόφαση να εκδικηθεί τον Στέφανο και κυρίως την Εριέττα. «Πατά» στο ότι βρέθηκαν εκεί όταν έπαθε αυτός έμφραγμα και τους κάνει τρελό χουνέρι, πηγαίνοντας στην Αστυνομία και παίρνοντας πίσω όσα είχε πει, ότι δηλαδή οι δυο τους ήταν στο σπίτι της Εριέττας όταν δολοφονήθηκε η Άννα. Παίρνει το άλλοθι πίσω κι έτσι η Εριέττα μπαίνει αμέσως σε κίνδυνο να συλληφθεί. Το τι γίνεται με Στέφανο-Μελίτα το φαντάζεστε...

Η Μαρίλια «σκοτώνεται» με τη μάνα της και εγκαταλείπει το σπίτι τους

Η Μαρίλια δεν θέλει να δει ούτε ζωγραφιστή τη μάνα της. Δεν ξέρει ότι εκείνη τα έκανε όλα για να τη βοηθήσει και πιστεύει ότι όντως «έπαιζε» με τον καλό της, πράγμα που δεν πρόκειται να της συγχωρήσει. Θα μαζέψει τα πράγματά της να φύγει και θα θελήσει να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της. Όταν όμως θα βρεθεί μούρη με μούρη μαζί της, θα της… κατεβάσει ό,τι της έρχεται στο νου. Κι αυτό το «σκηνικό» φυσικά δεν πρόκειται να τελειώσει εύκολα και αναίμακτα... Ετοιμαστείτε για τα πολύ χειρότερα!


"Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ"

Η Ξένια ετοιμάζει εκδίκηση και αλλάζει τους γαμπρούς σαν τα… πουκάμισα!

Όχι που θα καθόταν ήσυχη η νεαρά... Εχοντας πλέον καινούριο στόχο και ταυτόχρονα σύμμαχο, τον Σήφη, και αφήνοντας πίσω τον Σωτήρη σχεδιάζει εκδίκηση κανονικότατη στην οικογένεια Καλλιφατίδη. «Θα μου το πληρώσουν» είναι η φράση που ακούμε συχνά και που θα ακούμε ακόμα συχνότερα του χρόνου, όταν η Ξένια με τη βοήθεια του ερωτοχτυπημένου εφοπλιστή θα πάρει στα χέρια της το άλλοτε κραταιό catering Καλλιφατίδη και θα... εξοστρακίσει από αυτό όλα τα μέλη της οικογένειας. Αυτή όμως θα είναι μόνο προσωρινή νίκη για την κοπέλα, γιατί η οικογένεια Καλλιφατίδη... ξανά προς τη δόξα τραβά και θα πολεμήσει την Ξένια από άλλο «στρατόπεδο». Ετοιμαστείτε για σφοδρή μάχη, καθώς η Ξένια δεν θα διστάσει να φτάσει για ακόμα μια φορά στα άκρα και να πετάξει κυριολεκτικά στον δρόμο την Κάτια, τον Φάνη, τον Ηλία και όσους θεωρεί ότι την πίκραναν και την υποτίμησαν. Φυσικά, δεν θα μπορούσε από τα «βέλη» της να ξεφύγει η Ελπίδα, που πλέον έχει κάνει «κατάληψη» στην άλλοτε δική της εκπομπή. Τη βλέπει στην τηλεόραση και... παθαίνει κυριολεκτικά. Κι εκεί που... σκυλιάζει βέβαια είναι όταν διαπιστώνει ότι η Ελπίδα τα πηγαίνει περίφημα!

Ελπίδα-Αλέξης στην τελική ευθεία...

Η... τελική ευθεία για Ελπίδα και Αλέξη δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα τους βγάλει και κάπου καλά. Αφήσαμε τον Αλέξη να παθαίνει σοκ με την αποκάλυψη ότι ο μέλλων πεθερός του, Χριστόφορος, παθαίνει εγκεφαλικό. Στην ίδια κατάσταση θα τον βρούμε και τη νέα σεζόν, να αναρωτιέται αν θα συνεχίσει να διεκδικεί την Ελπίδα κι αν θα πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον του με τη Στέλλα. Ενα τρελό ερωτικό γαϊτανάκι μάς περιμένει από τον Οκτώβρη. Και εκεί, βέβαια, θα δούμε και πάλι την Ξένια να... παραμονεύει, καθώς θεωρεί ότι ο Αλέξης την πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο. Ποια θα είναι άραγε η εμπλοκή της στη σχέση Αλέξη και Ελπίδας; Υπομονή μέχρι τον Οκτώβρη και θα τα μάθετε όλα!


Ο Παύλος... ανάβει φωτιές σε Σωτήρη και Βάσω

Ο νεαρός γιατρός αναστατώνει τόσο τον υφιστάμενό του Σωτήρη όσο και τη Βάσω, η οποία μπαίνει στο νοσοκομείο προκειμένου να θεραπευτεί από τους ιλίγγους της αλλά και να ακολουθήσει ειδική αγωγή. Οσον αφορά τον Σωτήρη, ο Παύλος αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στο να ξεσκεπάσει τον ρόλο του στο νοσοκομείο. Οι μέρες ευδαιμονίας του «δαιμόνιου» γιατρού φαίνεται πως έχουν περάσει πια... Επίσης, ο καινούριος γιατρός θα συμβάλλει καθοριστικά στη διάλυση της σχέσης Βάσως-Ηλία, καθώς ανάμεσα σ' αυτόν και στη μητέρα της Ελπίδας θα αναπτυχθεί μια ιδιαίτερα τρυφερή σχέση. Η Βάσω, εν τω μεταξύ, θα έχει μάθει την απιστία του Ηλία και θα πέσει στα... πατώματα, αλλά όχι για πολύ, καθώς ο νέος έρωτας που θα έρθει στη ζωή της θα την κάνει να ξεχάσει τα παλιά...

tvzapping

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΚΑΛΛΑ ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΞΑΛΛΗ Η ΝΤΑΙΖΗ Η ΜΕΛΙΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ "ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟ" ΑΠΕΙΛΕΣ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΕΡΙΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΑ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ Ο ΑΛΛΛΟΣ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΝΙΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 50% ΩΡΑΙΑ ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΚΑΤΙΝΙΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟ BIG BROTHER ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sth zwh ths allhs oi prwtagwnistries ypoti8etai oti einai 20 xronwn??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αλλο πραγμα οι σειρες κι αλλο τα ριαλιτι. δυο ανομοια πραγματα δεν μπορουν να συγκριθουν.
    παναγιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !