Η Prime Time απόψε Τετάρτη 25/5

3

Κάνουμε "πλάκα", χορεύουμε με το "Steps" ή διασκεδάζουμε με την παρέα του "Πενήντα Πενήντα";

Το αποψινό μας μενού ξεκινάει με την ζώνη των 9 όπου όπως κάθε βράδυ έχουμε την ...σαρωτική "Ζωή της άλλης" λίγο πριν ρίξει αυλαία για την φετινή σεζόν στο Mega, το διασκεδαστικό "Πλάκα κάνεις" του Ant1 και το ...τραβηγμένο "Botrini's Project" στον Alpha. Την ίδια ώρα έχουμε επίσης την κινηματογραφική εκπομπή "Take 20" στο MTV. Μια ώρα μετά, την σκυτάλη παίρνουν η αντροπαρέα του "Πενήντα Πενήντα" (Mega), οι νεανικές ...ανυσηχίες του "Steps" (Ant1) και η επανάληψη του "Σπίρι από την αρχή" (Alpha). Το τηλεοπτικό μας βράδυ κλείνει στις 11 με το "Ουκ αν λάβοις" του Mega, το "Ράδιο Αρβύλα" του Ant1 και τις "Οικογενειακές Ιστορίες" του Alpha σε επανάληψη. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε την ταινία "Εκδοση κρατουμένου" (Star, 21:00) καθώς και το εξαιρετικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Σία Κοσιώνη στις 21:00, την ξένη σειρά "CSI Μαϊάμι" στις 22:00 και το ντοκιμαντέρ "Η Ζωή μετά" στις 23:00.

- Αλέξανδρος Κούρτης -

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. και το ...τραβηγμένο "Botrini's Project" στον Alpha.
    ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΛΕΣ!ΟΚΚ ΚΑΝΕΙ 8ΑΡΙΑ!ΑΝ ΕΚΑΝΕ 20ΑΡΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ;ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!ΤΡΕΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. se parakalw mhn mou cvhneis to suggekrumeno sxolio.einai polu shmantiko gia mea!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ale3andre mporeis na dhmosieuseis mia anarthsh gia thn gumus pou 3anaprovaletai sto tv makedonia 20:40-22:15?to kanali provalei epeisodia pou dn exei 3anaprovalei!dld deytera to 61,trith to 62 enw chmera 63.h seira eixe ctamathsei cto 60 kai h cynexia cton ant1.akoma mporeis na kaneia anarthsh gia to escape ths et1 http://www.youtube.com/watch?v=AhQb4GCslyQ%2Ch gia tis neanikes-kwmikes seires tou disney pou deixnei h et-1.zack and cody on deck(16:00)http://www.youtube.com/watch?v=ge_IiMIsxws%2Coi magoi tou goueverly(16:30)http://www.youtube.com/watch?v=T5NjbNPLXkQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !