Η παγκόσμια πρεμιέρα του “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”

0
Σύσσωμο το καστ της τέταρτης ταινίας των «Πειρατών της Καραϊβικής», αλλά και πολλοί άλλοι celebrities παραβρέθηκαν στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”, που πραγματοποιήθηκε στη Disneyland, στο Anaheim της Καλιφόρνια το Σάββατο 7 Μαΐου.
Η Penelope Cruz, λαμπερή όσο ποτέ, πόζαρε στο πλευρό του συμπρωταγωνιστή της Johnny Depp. Το παρών στην πρεμιέρα έδωσε και ο Keith Richards, που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον ρόλο του Depp στους «Πειρατές», τον Jack Sparrow, όπως και ο Jeoffrey Rush, ο οποίος υποδύεται τον Barbossa. Από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείψει ο σκηνοθέτης της ταινίας, Rob Marshall.
Επίσης, στην πρεμιέρα της ταινία παραβρέθηκαν και οι Ian McShane, Kevin McNally, Oscar Jaeneda, Yuki Matsuzaki, Astrid Berges-Frisbey, που επίσης πρωταγωνιστούν στην ταινία, αλλά και ο πίθηκος “Chiquita”, που έχει πάντα ξεχωριστό ρόλο στις ταινίες των «Πειρατών».
Στο κόκκινο χαλί της παγκόσμιας πρεμιέρας της τέταρτης ταινίας των «Πειρατών της Καραϊβικής» περπάτησε ακόμη η γοητευτική ηθοποιός Eva Longoria, η νεαρή ηθοποιός και ανιψιά της Julia Roberts Emma Roberts, η Vanessa Hudgens, η Ashley Tisdale, η Cheryl Burke και η δημοφιλής ηθοποιός Terry Hatcher με την κόρη της Emerson.
Ακόμη, από τις παρουσίες της πρεμιέρας ξεχώρισε ο Steven Tyler αλλά και πανέμορφες ηθοποιοί που στην ταινία υποδύονται τις γοργόνες.

ant1online

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !