Αυλαία ρίχνει η Patty

5
Αυλαία ρίχνει στις 27 Μαΐου η δημοφιλής σειρά  του Mega,"Patty". Το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος και που τρελαίνει τους fan της αλλά και τα μηχανάκια τηλεθέασης, θα ανανεώσει το τηλεοπτικό ραντεβού για την επόμενη σεζόν.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, οι υπεύθυνοι του Μεγάλου Καναλιού προγραμματίζουν να μας συντροφέψει μέχρι τον Δεκέμβριο η παρέα της χαριτωμένης Patty.
Ωστόσο, δεν αποκλείεται το κανάλι να προβάλει ξανά μέσα στο καλοκαίρι τα προηγούμενα επεισόδια, ευελπιστώντας ότι θα συνεχίσει να ξελογιάζει τους λιλιπούτειους τηλεθεατές.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ti ksetrelainei ta mixanakia tis AGb re, mas douleuete? Pio kato kai apo ta 18aria twn Oikogeneiakwn Istoriwn einai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στο νεανικο κοινο 15-44 βγαινει πρωτη ομως με 25αρια κι στο παιδικο κοινο κανει 60αρια!!αυτο ενοει οτι ξετρελενει τα μηχανακια της agb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και στα μωρά κάνει 80 χαχαχα τώρα πέρα από την πλάκα η σειρά είχε επιτυχία όχι μόνο στην τηλεόραση αλλά και στα προιόντα που κυκλοφόρησαν στις συναυλίες στα cd.ένταξει στο σύνολο δεν βγήκε πρώτη αλλά στα νεανικά τα πήγε αρκετά καλά και δεν είναι και η καλύτερη νεανική σειρά της Λατινικής Αμερικής υπάρχουν πολύ καλύτερες..εγώ πίστευα ότι θα τελείωνε το καλοκαίρι,δεν περίμενα ότι θα τη σταματήσουν και θα την αρχίσουν πάλι το Σεπτέμβριο..τί κάνει η κρίση και η μείωση των εσόδων..και δεν αναφέρομαι μόνο στο Mega γιατί το ίδιο κάνουν όλα τα κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11:57 π.μ.
    lol oneira kaneis e? sto kalo kai na mas grafei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 15,9% έκανε χθες!Δεν το λες και επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !