Η Ελλάδα στον τελικό της Εurovision!Τι είδαμε στο live του TvNea

Χρηστος Γ
64
ΒREAKING NEWS:Η Eλλάδα κληρώθηκε να εμφανιστεί στον τελικό

Δείτε τι έγινε στη live κάλυψη 'λεπτό προς λεπτό' απ'τις 21.00-24.15!
Ο ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ!
21.00 Dusseldorf calling?Καλησπέρα!
Σε 1 ώρα ακριβώς ανοίγει η 'αυλαία' του πλέον διάσημου τηλεοπτικού event της Ευρώπης,
του 56ου διαγωνισμού της  Εurovision!H Γερμανία 'φορά τα γιορτινά της' και εμείς είμαστε εδώ για να σχολιάσουμε τα πάντα!
Κι επειδή οι καιροί είναι...χαλεποί,
συντονιστείτε μαζί μας και  απολαύστε χαλαρά ένα 3ωρο υπερθέαμα λάμψης και μουσικής.


Τα εισιτήρια του ημιτελικού έχουν εξαντληθεί!Μην ξεχνάτε,μαζί μας συμμετέχει η Τουρκία των 3 εκατομ.μεταναστών!Οι διοργανωτές κάνουν λόγο για ένα στάδιο ασφυκτικά γεμάτο με 17.500 θεατές!Για να δούμε...Αν είστε 'ματσό' ή τρελοί fans υπάρχουν εναπομείναντα εισιτήρια για τον τελικό!Των 90-190 ευρώ....
21.10 Πανικός προκλήθηκε από δήθεν διαρροή εγγράφου,το οποίο απεκάλυπτε τον τρόπο ψηφοφορίας των επιτροπών,στη χθεσινή πρόβα.Η οργανωτική ομάδα της EBU δεν μπήκε καν στον κόπο να διαψεύσει.Σε ιδιωτικές κουβέντες στο press centre (στις οποίες ήταν παρών ο Jon Ola Sand,executive supervisor) τα σχόλια ήταν αρκούντως ειρωνικά...

21.20 Με βάση τη στατιστική υπηρεσία του show,o μ.o των βαθμών που χάρισαν στην Ελλάδα οι 18 'αντίπαλοι'
τις 4 φορές που κληθήκαμε να δώσουμε ημιτελικό ήταν:
93 βαθμοί!Τι σημαίνει αυτό?Στάνταρ,μια θέση στην 6άδα του televoting!Judges are another story.... 
21.25 Δείτε την γενική πρόβα του Λούκα κάνοντας 'κλικ' εδώ 


21.40 Δεν έχουμε μείνει ποτέ εκτός 10άδας,και ποτέ κάτω απ'την 4η θέση του ημιτελικού! Θυμηθείτε την περσινή μας συμμετοχή.Το Οpa του Γ.Αλκαίου πέρασε ως 2ο στον τελικό!Με ένα 'κλικ' εδώ δείτε τη σπουδαία εμφάνιση.




21.52 H σχολιάστρια του τελικού Μαρία Κοζάκου είναι 34 ετών.Θητεύει εδώ και πολλά χρόνια στο 3ο πρόγραμμα της ΕΡΑ,ενώ έχει περάσει από πολλά ραδιόφωνα και περιοδικά!Η ΕΡΤ έκανε επιλογή,ξέρετε....του ποιοτικού!Τα κείμενα είναι δικά της,αλλά νομίζουμε πως δε θα έχει το κρυοκολέ υφάκι της κ.Αρώνη...
21.55 Σε 5' θα μας καλησπερίσουν 3 διάσημα ονόματα της Γερμανικής showbiz:Anke Engelke,Judith Rakers,Stefan Raab.
2 κωμικοί-performers ανάμεσα στην 'Ολγα Τρέμη'!

To σύνθημα της χρονιάς?'Feel your heartbeat!'


22.00 3..2...1 Πάμε!Το θρυλικό
σποτάκι έπεσε!Οι 3 οικοδεσπότες μας καλησπέρισαν,σε μια σκηνή εκπληκτική!Το στάδιο είναι όντως γεμάτο,από σημαίες και ζητοκραυγές. 
Aπαραίτητες πληροφορίες,αλλά και πειράγματα μεταξύ των 3 hosts! 
1)Πολωνία: Η Magdalena ανοίγει το show,με το 'Jestem'.Αρτιο σύνολο,αλλά μέτριο.Η χώρα δεν είναι φαβορί για πρόκριση ούτε φέτος,έχοντας μια πρόκριση σε 6 χρόνια.Πολύ Σέξυ οι χορεύτριες...
2)Νορβηγία:Ποια Σκανδιναβία?Η χαρούμενη Κενυάτισσα Stella γιορτάζει!Είναι γνωστή για τις μάχες της κατά του ρατσισμού.Οι Νορβηγοί μάλλον ξέμειναν μετά τον Rybak...
Ομως το τραγούδι είναι φαβορί για 10άδα
Το 'Whaka whaka' κλίμα πάντως το πήραμε!
Το κοινό γουστάρει τρελά! 
3)Αλβανία:8η φορά της γείτονος χώρας στο θεσμό,με τη φωνάρα αλλά και καρακιτσάτη Αurela.Λίγο κλέψιμο από Whitesnake,σε μια παρουσίαση που μπορείτε να δείτε και στο 'Ποσειδώνιο'.Εμείς νομίζουμε πως έχει ελπίδες...(info.5 φορές που προκρίθηκε ήταν στα αγγλικά ο στίχος) 
4)Αρμενία:H Emmy είναι το εθνικό fashion icon.Mε ελληνίδα χορογράφο παρακαλώ...Η boxer Emmy είναι καλύτερη φωνητικά απ'τη γενική πρόβα!Κιτσαριό,αλλά σίγουρα στους 10!Μην ξεχνάμε τη διασπορά...'Boom Boom και πυροτεχνήματα στο τέλος!
5)Toυρκία:Δεν έχει μείνει ποτέ εκτός τελικού,και δε θα μείνει ούτε φέτος!Εκπληκτική η sexy χορεύτρια που είναι μέσα στο θόλο,φτυστή η Gaga!Tυπική pop-ροκκιά,και πολύ δυναμική παρουσίαση!Οτι καλύτερο είδαμε μέχρι στιγμής!Η χορεύτρια βγαίνει με φτερά απ'το θόλο!
6)Σερβία: Καλώς το τρελοκόριτσο των 60's!Παλιακό,αλλά μας αρέσει!Γλυκύτατη η Nina και αν και τα στοιχήματα είναι εναντίον,εμείς λέμε ΝΑΙ!info:Πάντα η χώρα μας δίνει πιο πολλά ψηφαλάκια απ'ότι εμείς!
7)Ρωσία:Eνα μεγάλο φαβορί στη σκηνή!Χορογράφος,ο Φωκάς Ευαγγελινός!Ακριβή η παραγωγή,σίγουρη η πρόκριση.Leather jackets και μαλλάκι Εlvis!O ερμηνευτής του 'Get you' είναι παραγωγός της Lady Gaga!Γιατί 'γκαρίζει' στην αποφώνηση? 
8)Ελβετία:Kοζάκου calling?Mόνο για 7 τραγούδια πλήρωσε μετάδοση η ΕΡΤ του ΔΝΤ? Η Anna Rossinelli φέρει το βάρος της πρόκρισης για τη χώρα,που είναι εκτός 10άδας 4 σερί έτη!Λατρεύουμε το φεστιβαλικό σκηνικό,ρομαντική διάθεση,αλλά ο τελικός...χλωμός!Εμείς λέμε ναι! 
9)Γεωργία:Γκάζια απ'τη χώρα,με στυλάκι Rage Against the Machine(και καλά...)Ολα τα λεφτά τα 2 πιτσιρικάκια στο intro-video.Εκτός 10άδας στα στοιχήματα,αλλά...οι χώρες αυτού του ημιτελικού της δίνου,παραδοσιακά,μ.ο άνω των 7 βαθμών! 
10)Φινλανδία:Mε μια κρύα 'πάσα' της οικοδέσποινας,φθάνει η ώρα της χώρας με τις πιο πολλές τελευταίες θέσεις!Ο Paradise Oscar ερμηνεύει ένα τραγούδι περιβαλλοντικής ευαισθησίας.Υπέροχο το φόντο της γης που αναδύεται.
Γλυκιά εμφάνιση,σίγουρη 10άδα,αν και κάποιοι σίγουρα ψιλοροχαλίσατε... 
11)Μάλτα:Ξεπεράσαμε τα μισά,και φθάσαμε στο πλέον αδιάφορο κομμάτι του ημιτελικού.Η ...καψό-Μάλτα έχει μια 22η θέση σε 5 χρόνια.Κι εκεί θα μείνει με το μαλλί του 'Μπίλια'... 
12)Σαν Μαρίνο:Kαλοπιάστε το,μας έχει δώσει 12κάρι!Σίγουρα θα πάρει το maximum η Senit απ'την Ιταλία(που ψηφίζει σήμερα).Ωραίο τραγούδι,αλά San Remo.Mε μηδενικές συμμαχίες είναι σκούρα τα πράγματα,αλλά ποτέ δεν ξέρεις!Απλό σκηνικό,ερωτικό! 
13)Kροατία:H συμμετοχή είναι audition για το 'Εχεις Ταλέντο'.Ταχυδακτυλουργός αλλάζει τα ρούχα της Daria.(αν της τα έβγαζε συζητούσαμε την πρόκριση,τώρα...ΝΟ).Γενικά,αυτή η 10ετία δεν της 'παέι' της χώρας... 
14)Iσλανδία:Τραγική 'ειρωνεία' ο τίτλος 'Coming home'.Tα φιλαράκια του εκλιπόντος καλλιτέχνη,που επρόκειτο να είναι στο θεσμό,έφτιαξαν μια μπάντα και λένε το τραγούδι του κολλητού τους!Πολύ ωραία συμμετοχή,το σκηνικό θυμίζει jazz bar.  
 15)Oυγγαρία:To τραγούδι που λατρεύουν οι Eurofans.Η Κati είναι κλασσικό παιδί-θαύμα. Προέρχεται απ'το Χ Factor.Υπέροχη φωνή,αλλά το στήσιμο 'χαντακώνει' τη συμμετοχή.Το μαλλί ''απόψε δημοτική βραδιά στο χωριό σας'' all the money....
16)Πορτογαλία:Τα αδέρφια-Αλκαίοι της φετινής σεζόν.
Μηνυματάκι κατά της Τρόικας στην πιο τρελή μορφή!Μια κεφάτη street μπάντα,μπορεί να ανατρέψει τα προγνωστικά!
17)Λιθουανία:Eντάξει είπαμε όχι πολύ κιτς,αλλά όχι κι έτσι!Μακριές τουαλέτες,με τα..ελέη όμως έξω!Η καλλιτέχνης χρησιμοποιεί σε κάποιο σημείο τη νοηματική.Ονειρικό σκηνικό.Η χώρα είναι πολύ άτυχη,όλες οι 'δικές της χώρες' είναι στο β' ημιτελικό. 
18)Αζερμπαιτζάν:Πολύ μεγάλο φαβορί.Το ντουέτο βρήκε τη 'χημεία' που δεν είχε στις πρόβες.Καμία σχέση με τις υπερβολικές συμμετοχές της χώρας,των προηγούμενων ετών.Αν δεν πάμε Παρίσι το 2012,μπορεί στο Μπακού. Υπέροχη 'βροχή' πυροτεχνημάτων στο τέλος....
19)ΕΛΛΑΔΑ:Πραγματικά ιδιαίτερη η χώρα μας φέτος!Ωραία σκηνοθεσία,υπέροχη η φωνή του Λούκα!Το τελευταίο κομμάτι είναι εκπληκτικό.Απαράδεκτοι οι Γερμανοί,δεν είδαμε ούτε κοστούμια να βγαίνουν,ούτε το υψωμένο δάχτυλο 'στον ουρανό'.Εντυπωσιακές οι φωτιές στο τέλος! Το κοινό είναι θερμότατο! 

23.43 Οι γραμμές είναι ανοιχτές.Και η αγωνία στα ύψη.Ποιες είναι οι προβλέψεις σας? 
Eξαιρετική η Μαρία Κοζάκου!Ηρεμη,απαραίτητο χιούμορ,αναδρομή στην ιστορία του show και κυρίως...όχι σαρδάμ!(Και η διακοπή ήχου δεν οφείλοταν στην ΕΡΤ,παρεξηγήσαμε...)
23.48 Oi γραμμές έκλεισαν! 
Δείτε τις προβλέψεις που είχαμε κάνει,με ένα 'κλικ' εδώ 
Προλάβατε..λιγάκι απ'το ωραίο θέαμα των Gold steel drummers απ'την N.Καρολίνα.
00.00 Σύνδεση με το εκπληκτικό green room.Απίστευτη παραγωγή,αλλά ο ήχος κόπηκε...
00.01.1)Πρώτη η Σερβία στη 10άδα!2)Λιθουανία!Μεγάλη έκπληξη!3)ΕΛΛΑΔΑ!Μπήκαμε τελικό!4)Αζερμπαιτζάν,λογικό!5)Γεωργία!έκπληξη...6)Ελβετία!Ναι!7)Ουγγαρία.
8)Φινλανδία.Το κοινό σε ντελλίριο!9)Ρωσία,λογικό.10)Και...η Ισλανδία!

Μεγάλες εκπλήξεις,εκτός oι: Τουρκία(3ο φαβορί),Αρμενία (7ο),Νορβηγία(8ο).
Σε λίγη ώρα θα σας ενημερώσουμε για τη σειρά εμφάνισης της Ελλάδας στον τελικό! Ελπίζουμε να σας κρατήσαμε καλή συντροφιά.Καλό βράδυ και καλή μας επιτυχία στον τελικό!Μπράβο Λούκα!  
 
Με ένα 'κλικ' δείτε όλες τις εμφανίσεις της βραδιάς.Πριν απ'όλα την ελληνική:





 

Δημοσίευση σχολίου

64Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλη επυτιχια στην live μεταδοση σου Darwin....
    Νομίζω πως θα περάσουμε και σχετικα άνετα σημερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. re paidia sas aresei to galliko tragoudi? siga mhn bgei auto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. STA ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ 19ΗΘΕΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EGW NOMZIW PWS KAI STO TELIKO THA EIMASTE MESA STIN 10KADA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9:44 μ.μ.

    alitheia superrrrrrrrr louka skise

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σε λίγο ξεκινα παιδια, καλη επυτιχια Λουκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά το πρώτο είναι τόσο αδιάφορο.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά το πρώτο είναι τόσο αδιάφορο.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η αρμενια super Μου αρεσε πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. polu fwtia re paidia makari na mhn bgei fwtia kai sto diko mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 10:34 μ.μ.έχεις δικαιο πολυ φωτια ειδικα στην αλβανια δεν την εβλεπα σχεδον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη σας, αλλά η παρουσιάστρια Μαρία Κοζάκου, είναι εξαιρετική. Πολύ ωραία φωνή, και λιτή στα σχόλιά της. Ό,τι πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Tyler.Durden
    NAI EXEIS DIKAIO POLU KALH AN KI DNE THN KSERW TA PAEI POLU KALA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τωρα εμεις περιμεναμε να εντυπωσιασουμε με τον Λουκας ως φωνη ;4 ακουσα ως τωρα οι 3 εχουν φωναρες ...που πας ρε Καραμητρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ok treli patata tis tourkias...oute stin 10ada den mpainei..tis albanias mou arese poly!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΣΙΓΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΛΟΥΚΑΣ ΕΧΕΙ ΦΩΝΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. MPRABO RE darwin POU BAZEIS KAI VIDEO KATW KATW GIA NA TA BLEPOUME EUXARISTOUME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Darwin na dw ti 8a peis gia thn ellada... oti exeis pei einai me leksi kitsato...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μια χαρα τα λεει ο νταρουιν και η ελλαδα θα σκισει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. και εμενα δεν μου αρεσε η Ελβετια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρεζίλι οι Γερμανοί κατέρευσε το σύστημα ήχο τους από οτι μας είπαν στην Κύπρο ,και τώρα κάνουν σύνδεση με τηλεφωνικη γραμμη.
    Βουίζει πολύυυυυυυυυυυ όμως ...
    Γερμανοι λύστε το πρόβλημα.

    Μόνο της Νορβηγίας πολύ καλό ως τώρα .Τουρκία και Ρωσία που είναι φαβορί αυτού του ημιτελικού τίποτα ιδιαίτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. polwnia bb,armenia metrio,albania m'arese,norvhgia pernaei,tourkia oute teleytaio den vgainei,serbia karakits,rwssia ouden sxolio apla apaisio,elbetia barethika,georgia oti kalitero exw akousei fetos...finlandia glykanalato alla kalo mhnyma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "Αν δεν με ακούτε πάρτε το μηδέν". Έγραψε....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πάντως, μέχρι τώρα, παρέλαση μετριότητας. Βαρεμάρα, πλήξη και ανία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τουλαχιστον οι πορτογαλλοι διαμαρτυρηθηκαν και φανηκε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Έχω κοιμηθεί όρθιος στον καναπέ βλέποντας ίσως έναν από τους πιο ανιαρούς και αδιάφορους ημιτελικούς Eurovision.

    Μέχρι τώρα τουλάχιστον...

    Σημ. Πορτογαλία - Τσίρκο με Τράνο : 1-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. paidia emena mou aresei para ma para polu i albania..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. kala auti i sxoliastria..deixe mwre ligo neuro fwnakse ligo..gia tin xwra sou milouses..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ο πιο αδιαφορος ημιτελικος ever!
    δεν υπαρχουν ασχημα τραγουδια αλλα ουτε και καλα!
    εξαιρετικη σκηνοθεσια-παραγωγη απο τους Γερμανους
    απιστευτο που εχουν τεχνικα προβληματα οι Γερμανοι..μυριζομαι σαμποταζ απο ελληνα χακερ
    αποψε παιρνουμε το αιμα μας πισω απο τους κυριως δανειστες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. xaxaxa poios s ipe oti stin germania ine ola telia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. aftes pistevo einai i 10 xores pou pernoun :

    1) Polwnia
    2) Norvigia
    3) Armenia
    4) Tourkia
    6) Rwssia
    7) Elvetia i Gewrgia
    8) Finlandia
    9) Azerbaijan
    10) Ellada

    I seira pou tis egrapsa exei na kanei me tin seira emfanisis !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. naiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. οσοι ειπατε οτι ο λουκας ειναι χαλια,τωρα το κλεισατε???φωναρα και κουκλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλησπέρα παιδιά,
    - η εμφάνιση της Ελλάδος με intro+outro σχολιασμού:
    http://www.youtube.com/watch?v=BDwQnI0B5o8

    - η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων
    http://www.youtube.com/watch?v=BEsMwOPpQmk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. kala den perase oute norvigia oute armenia oute alvania..oti na'nai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ε ,χαλια ηταν και αφωνος .Μαλλον περασαμε λογω διαφορετικοτητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 12.10..lathos..an kai genika to tragoudi den mou poluaresei i fwni kai to stisimo itan polu kalo..stin skinothesia ta xalasan ligo alla den ftaime emeis gi'auto..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 12:06
    Ακόμα θυμάμαι τα σχόλια από την στιγμή που ακούστηκε το τραγούδι του Λούκα. Μας πρήξανε τα @@@@@@ με τη Πόντε. Και το φοβερό είναι ότι τώρα θα το παίζουνε και υποστηρικτές του τραγουδιού. Το πλεονέκτημα του να γράφεις ως "ανώνυμος".
    Συγχαρητήρια στο Λούκας που τα κατάφερε και χωρίς καμμία προώθηση από ΕΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. teleia! ola ta favori ap exo!! loukas paei poli psila!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. to stisimo pragmati itan panemorfo ,galazia aspra i kiones ,ta palikaria apo piso .Bevea mas exoun toso kero min po ti i germani ipan na mas kanoun kalo fonto gia na min tous exoume stin mpouka :P protimo na min mas ... ke as min exoume kalo fonto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καταρχήν μπράβο στον Λούκα..!!!

    Δεν είδα την διοργάνωση παρά μόνο την ψηφοφορία και 1 μόνο τραγούδι και αυτό τυχαία... ήταν αυτό το άθλιο ξεπερασμένο βλαχό-ροκ της Τουρκίας που ο darwin το βάπτισε και ως ότι καλύτερο είδε (ας φανταστώ δηλαδή τα υπόλοιπα..) !!!

    Μακάρι στον τελικό να πάμε όσο ψηλότερα μπορούμε γιατί δεν ξέρω αν το τραγούδι αξίζει αλλά το παιδί ο Λούκας (και η παρέα του) ΝΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. koita tyler as pigename me tin ponte i tin antigoni ke as min pernousame .olo ayto to greek musaka ke ta loipa exi kourasi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μπράβο Λούκα!Μας έκανες περίφανους!Το κεφάλι ψηλά και με την νίκη!Άσχετο αλλά είναι δυνατόν να πέρασε η Σερβία και η Ισλανδία και όχι η Αρμενία ή η Νορβηγία έστω η Αλβανία;Αδικία!!!Πάντως,Γεωργία,Ρωσία,Αζερμπαιτζάν,Ουγγαρία,Φιλανδία,Ελβετία,πολύ ωραία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ZHΤΩ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ!!!

    HABA HABA POUTSΑ STA KYMATA!!! XAXAXXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. perase oti pio asxeto ipirxe plin exaireseon kai tis elladas pou eskise!! auto simainei oti tin dekada tin exoume!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΛΟΥΚΑς ΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ.ΕΙΧΑΜΕ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΛΕΓΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΡΙΣΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΣΤΑΖΕΤΕ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ)ΟΤΙ Ο ΛΟΥΚΑς ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕς.ΑΝΤΕ ΝΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΠΡΟΦΑΝΩς ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 12.19 an se exei kourasei to "greek mousaka" na pas na ziseis stin Elvetia na akoumpiseis ta fragka sou kai na trefesau me xaviari kai ase mas tous ypoloipous edw na to grapsoume kai sto koutelo giati apla to goustaroume! Ante pia..mia mas ftaine oi kolwnes, mia o "mousakas"...Kai meta leme "eyrwpaioi"...Nai me ti diafora oti den akouw kanenan na diamartyretai gia to Pyrgo tou Aifel, to Big Ben kai ta sxetika...edw exoume fagwthei...
    Mpravo sto Loukas ka sta paidia!!!! Xilia mpravo!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ine ligo paleako to greek musaka ,to thema ine na parousiazoume kati kenourio ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. εμείς που επεκρίναμε το τραγούδι μάλλον διαψεύστηκαμε πανηγυρικά ωστόσο δεν γνωρίζαμε ο τι θα έχει αυτή την προοδό δεν είχε ουδεμία σχέση με την πρώτη παρουσίαση προσωπικα με αιφνιδίασε εξαιρετικό κι κατανυκτικό συγχαρητήρια άλλη φορα δεν θα σπεύδω σε συμπέρασματα γιατί αποδεικνύονται ανεδαφικα ιδού το δίδαγμα κρίνουμε εκ του αποτελέσματος τάσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 1. Μπράβο στον Λούκα (ο Mike μου βγάζει κάτι το ψεύτικο, sorry) και την Ελλάδα!!
    2. Γαμάτη η Γεωργία με το αλλά amy winehouse-ροκ-γκοθ-κυριλέ πρασινόμαυρο λουκ. Φωνάρα αβίαστη!
    3. Έξω το άλλο πρασινόμαυρο, η Τουρκιά, που πήρε αυτό που είχε στο κλουβί της. Το πουλί!. Yes!!
    4. Η Ισλανδία μέσα λόγω του ανθρώπινου δράματος. Λογικό.
    5. Η Φιλανδία μέσα μάλλον λόγω φόντου. Αυτή η Γη σε 3d tv θα έδειχνε σούπερ. Κατά τα άλλα ο ξανθομπάμουρας με την κιθαρίτσα τρομερά ξεπερασμένο, κάτι που μας πάει στο
    6. Την Λιθουανία. Χωρίς συμμάχους στην ψηφοφορία τα κατάφερε. Και το τραγούδι αν το ακούς είναι πολύ καλό, μιουζικαλικό. αν το βλέπεις, είναι σαν σιτεμένη τσατσά πολυτελείας...
    7. Το ίδιο και για το Αζερμπαιτζάν. Όχι για την τσατσά, για το τραγούδι. Καλύτερα μόνο να το ακούς. Όταν το βλέπεις είναι σαν να τους έχουν περισσέψει ένα μάτσο χέρια και τα πηγαίνουν πέρα δώθε!
    8. Χάμπα χάμπα, Μπουμ μπουμ και άλλα συναφή ούγκα ούγκα απ' έξω. Και η Ντάνα ένα παρόμοιο έχει. Για να δούμε...
    9. Η Σερβία ήταν η χαρά της επιληψίας. Απορώ! lsd πήραν αυτοί οι ρετρομάνιακ που την ψήφισαν;!
    10. Κρίμα για την Πολωνία και τα πόδια της. Ειλικρινά κρίμα...
    11. Η χαμένη κόρη της Σελίν Ντιόν βρέθηκε στην Ουγγαρία. Το ίδιο και το χαμένο χτένισμα της Άντζελας Δημητρίου!
    και φάιναλι...
    12. Ελβετία. Θα το ξαναπώ. Η γκόμενα της Πολωνίας ήταν πολύ καλύτερη! Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. χαιρομαι tyler durten γιατι παντα εισαι σωστος και τυχαινει να συμφωνω μαζι σου,ειμαι η 12:06
    Εγω ανατριχιασα,διαβασα στο τουιτερ σε καποιο σαιτ (τα σχολια καποιον επωνυμων) και δεν ημουν η μονη.Εδω η ταμτα που ειναι ξενη αναρωτιεται αν πειραζει λεει που ανατριχιασε????
    Καλη επιτυχια στο λουκα.
    Καλο βραδυ παιδακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Bravo ton Louka!!!! Petyxe kai xoris diafimisi!!! Vlepe Rouvades kai Vissi!!!! Poios egrapse pio pano oti o Loukas den exei foni kai oi alloi eixan fonares??? Ola ta tragoudia ektos to Azerbaidjan kai tou Louka itan xalia. Oloi oi pardaloi ekei itan. O Loukas itan omorfos, oraio palikari me dynati foni kai aisthima kai o Stereo Mike mia xara itane. Genika to stisimo itan teleio. Opoios leei kati allo den exei gousto. Oxi da kai i Norwigia na pernouse. Apo pou kai os pou itan auto tragoudi jia Eurovision??? An stelname emeis tetoio tragoudi tha jinotane xamos stin Ellada. Pantos sti Germaniki efimerida egrafe jia ton Louka o omorfos tragoudistis apo tin Ellada me tin oraia foni. Oso jia to tourkiko oute oi idioi oi Tourkoi to ypostiriksan, ma den katalavainoun kai autoi opos kai stin Ellada oti se tetoies diorganoseis prepei na steileis kati pou na thimizei ti xora kai oxi kati kseno. Posoi Tourkoi kai posoi Ellines akoune Rock? Antiprosopeuei auti i mousiki ti xora???? Sto eksoteriko otan akoune Ellada kseroun, nisia, mousaka, tzatziki, gyro, sirtaki. Oso kai na min theloun na to akousoun auto oi Ellines tis Elladas. Auto exoun diafimisei oi ellines tis diasporas kai jiauto erxontai oi touristes stin Ellada. An theloun kati allo, p.x. tiria, kaseria tha pane stin Ollandia, an theloun Spaghetti, Cappuccino ktl. tha pane stin Italia. An theloun paella ktl. tha pane stin Ispania.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΒREAKING NEWS:Η ελληνική συμμετοχή (θα) κληρώθηκε να εμφανιστεί 9Η

    Οχι 9η ρε παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. i tourkia persi me rok vgike deyteri?i itan kati alo ke den thimame kl

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. 2:02 π.μ.
    Δίκιο έχεις!

    http://www.youtube.com/watch?v=9XwlTisbPdw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. 2:02 π.μ.
    Μα το περσινό ροκ τη Τουρκίας τέλειο ήταν!Όχι σαν αυτό το μάπα φέτος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. E den jinetai kathe xrono na pigaineis me rok.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μην ξεχναμε οτι οι γραμμες θα ειναι ανοιχτες κατα την διαρκεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Σκίσ τους όλους ρε Λούκας να καταλάβουν τι θα πει Ελλάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !