Junior Masterchef:Χωρίς ευτράπελα το πρώτο γύρισμα

2
Tο Σαββατοκύριακο ακούστηκε το πρώτο "πάμε" του σκηνοθέτη Πάνου Γεωργίου για την πολυαναμενόμενη πρώτη μαγνητοσκόπηση του «Junior Masterchef» του Μega.
Σαράντα λιλιπούτειοι μάγειρες συνοδευόμενοι από τις μητέρες τους θα βρέθηκαν στο στούντιο Καραμάνος, για να αξιολογηθούν από τους έμπειρους σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο, Λευτέρη Λαζάρου και Γιάννη Λουκάκο, με την Μαρία Μπεκατώρου να τους εμψυχώνει.Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και θα γίνονται  Σαββατοκύριακα μέχρι τη στιγμή που θα κλείσουν τα σχολεία.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. paidia me thn apanthsh tou stelexous to ant1 se esas h nikolaidou ta gurna gia to ellada exeis talento shmera. sugkekrimena grafei Μετά το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" που πιθανότατα "παγώνει" και θα βγει στον αέρα στο β΄μισό της σεζόν κι ας μην υπάρχουν ακόμα επίσημες δηλώσεις...
    h prohgoumenh tis anarthsh milouse gia apofash kai oti paizei k an tha bgei thn epomenh xronia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η συγκεκριμένη "συντάκτης" έχω παρατηρήσει πως γράφει με τη μέθοδο του "ανέμου".Όπου φυσάει πάμε.Δεύτερη προσφιλής της τακτική είναι "το κουβέντα να γίνεται" μήπως και συζητηθεί το όνομά μας.Έχει πλάκα πάντως, νομίζω πως στην πραγματικότητα θέλει να γίνει σεναριογράφος όμως τώρα λόγω κρίσης δεν βρίσκεται κανάλι να επενδύσει στο ταλέντο της.Για σινεμά ούτε λόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !