Ο Dr. House λέει τέλος ...στην ιατρική

2
Θεωρείται ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός της τηλεόρασης. Για κάθε επεισόδιο του House Md, παίρνει 360.000 ευρώ ωστόσο, θέλει να αφήσει το μικροσκόπιο και να πιάσει...την ηλεκτρική κιθάρα.
Ο Χιου Λόρι μετά από 8 σεζόν στο ρόλο του «ντόκτορ Χάουζ» αποφάσισε να κυκλοφορήσει τον πρώτο του δίσκο blues όπου θα παίζει κιθάρα και πιάνο. Στο άλμπουμ που κυκλοφορεί μέσα στην εβδομάδα και θα λέγεται "Let Them Talk" συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Dr.John, η blues ντίβα Irma Thomas και ο Tom Jones. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του να ξεκουραστεί αναβάλλοντας επ' αόριστον την υποκριτική, έπαιξε και το ότι είναι μακριά από την οικογένειά του καθώς τo 2004 μετακόμισε στις Η.Π.Α αφήνοντας πίσω στη Βρετανία τη γυναίκα και τα τρία του παιδιά, για να μη διακόψουν τις σπουδές τους.
Όταν τα παιδιά μεγάλωσαν, η σύζυγός του τον επισκεπτόταν δυο εβδομάδες τον μήνα στην πολυτελέστατη κατοικία του στο Λος Άντζελες, όπου έμενε μόνος του: «Αυτή η δουλειά δεν έκανε τον γάμο μου ευκολότερο, αυτό είναι βέβαιο», λέει. «Αν τον έκανε καλύτερο; Ούτε αυτό το ξέρω.»


golema.gr

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γιατί παραπλανείτε τον κόσμο; Ο Hugh Lawrie ποτέ δεν ανακοίνωσε πως φεύφει απ' τη σειρά "House MD". Επίσης, δεν έχουν γίνει 8 αλλά 7 σεζόν της σειράς. Η 8η, μόλις πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε, όπου όλοι (προφανώς, και ο Dr. House) θα επιστρέψουν τη σεζόν 2011-2012 για τον 8ο κύκλο της σειράς. Το CD το έβγαλε παράλληλα. Παρακαλώ, διορθώστε άμεσα το άρθρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @1:43 μ.μ σε συνέντευξή του σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό είχε αφήσει να εννοηθεί πως η 8η σεζόν,η οποία έχει είδη αρχίσει να γυρίζεται θα είναι η τελευταία για την σειρά...τώρα ας ελπίσουμε πως το FOX θα κάνει μια αστρονομική προσφορά και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τον Dr.House!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !