Πήρε το "πράσινο φως" για του χρόνου το "Δέστε τους"!

26

Μετά την άνοδο της τηλεθέασης των τελευταίων μηνών, το "Δέστε τους" πήρε το "πράσινο φως" για να συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά. Μπορεί ακόμη να μην έχουν πέσει οι υπογραφές, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι η ομάδα της χιουμοριστικής εκπομπής θα ανανεώσει το συμβόλαιό της, ενώ αναμένεται να βγαίνει στον "αέρα" μέχρι και τις 15 Ιουλίου. Σύμφωνα με το Hello, ο Νίκος Μουτσινάς θα συνεχίσει να έχει στο πλευρό του τη Μαρία Ηλιάκη, τον Νότη Χριστοδούλου και την Κατερίνα Καινούργιου καθώς η χημείας τους έχει δέσει. Μάλιστα η εκπομπή έχει ιδιαίτερη απήχηση στο νεανικό κοινό γεγονός που ευχαριστεί τους ιθύνοντες του καναλιού.

Δημοσίευση σχολίου

26Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τα παιδιά το αξίζουν!Αναμενόμενο να συνεχιστεί και του χρόνου η εκπομπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μπραβο!!!Ειναι καταπληκτικη εκπομπη,ειδικα εχθες τα σπασανε!Αυτο με την Καινουριου και τον Δαραβιγκα εγραψε!!!
    Εντωμεταξυ και πλαι ηταν 1οι στην ζωνη 4-6 σε σχεση με ολα τα αλλα καναλια στο νεανικο κοινο με ποσοστο που ξεπερασε το 23%!!!

    Αφροξυλανθη η γυνικα με το γενι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nai nai nai nai nai nai nai nai nai...mou eftiakses ti mera...euxaristwwwwwwww..1.49.ennoeitai oti to aksizoun..to xairrontai kai auto fenetai..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. yesssssssssssss
    auto eleipe n mn sinexeicoun kiolac....
    tnnea 3ereic an h ekpomph tous 9 einai tn idia wra h 9 pane vradu????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Trashadoura kai 3h sezon! Ksernao...Pos paei kala mia ekpompi me enan pou katestrepse ton Proino kafe , mia travli kai mia defterantza den to katalavaino..Giafto i tv paei apo to kako sto xeirotero.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 3erna kai parata mas... ante me olous esas tous kai kala "poiotikous"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. symfwne me 3.16 trash kai agios o theos.. i xeiroteri tv twn teleytaion etwn.. pragmatika savoures. lypamai poly gia tin katantia mas. ayta mas aksizoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πραγματικά τρασαδούρα ενώ όλες οι υπόλοιπες εκπομπές είναι μέσα στην ποιότητα και σας πείραξε μια εκπομπή που αν μη τι άλλο αυτοσαρκάζεται και γελάς και μαζί τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 3.20 Αμα ξεράσω πάνω σου θα δεις!Μάθατε όλοι απο τηλεόραση και μιλάτε! Αυτηή η γελία εκπομπή δεν αυτοσαρκάζεται αλλα κοροιδεύει και ειρωνεύεται! Ο Μουτσινάς ειναι μια κακιά α...η που μόνο κακίες βγάζει και ειρωνία! Η δε Ηλιάκη πιο τσόκαρο δεν υπάρχει. Και το γεγονός οτι support παρουσιαστές κρατούν εκπομπή μόνοι τους καταλαβαίνετε την ποιότητα! Και γιατί να μην υπάρχει ποιότητα?Σας αρέσει δηλαδή η τρασαδούρα???Φάτε τη τότε να δείτε τη γλύκα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 3.58..ok mas epeises...se opoious den aresei apla mporoun na min tin vlepoun..gi'auto allwste upiarxei kai to zapping kai gi'auto uparxoun kai polla kanalia gia na uparxoun diaforetikes epiloges..kai an sou pw oti mou aresei to trash(pou den einai trash to deste tous)..etsi ki alliws auto poulaei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ana9ema cac poiotikh p 9 vreicete eceic tn maria k t niko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το αστειο ειναι οτι αυτοι και καλα που δεν γουσταρουν και δεν βλεπουν ξερουν τα παντα απ'εξω και ανακατωτα!
    βρε αι στο κορακα!!!!

    p.s.
    Αν δε γουσταρετε κουκλιτσες μου ποιοτικιες υπαρχει και η Μπιλιω εκεινη την ωρα...

    Αφροξυλανθη η γυναικα με το γενι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με Ελληνικούς χαρακτήρες μπορείται να γράφεται; Πολλά δεν μπορούν να διαβαστούν. Τα προσπερνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τέλεια!!!!!!Το βλέπω συνλχεια τώρα στις εξετάσεις για διάλειμμα...έχς και θερινά μέχρι τις 22 Ιουλίου οπότε μια χαρά τα μεσημέρια!!!!:D :D :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προφανως ο Μουτσινας και η Ηλιακη δεν ειναι support ,ειναι βασικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ειναι σαν να λες οτι ο Κανακης στους ραδιοαρβυλα ειναι support γιατι εχει και αλλους διπλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 3:58 μ.μ.
    Αατε μωρη!Τσοκαρια του κερατα!μπες στο λαγουμι σου!!!!!!Που θα μιλησεις για το δεστε τους!!!!!!!!!!!!ειναι τελεια τα παιδια!βαλε λιγο το χιουμορ στην ανυπαρκτη ζωουλα σου!Και προσκυνα την βασιλλισα του ιντερνετ"Αφροξυλανθη η γυναικα με το γενι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ;;
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΗ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;;
    ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ Η' ΤΗΝ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ.. ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ''ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ'' ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΡΤ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΣΟΝΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ..
    ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλα ρε παιδια δεν ειναι και εκιμπομπη της ερτ περι των ζωγραφων στην Γαλλια την εποχη του διαφωτισμου αλλα μια χαρουλα ειναι η εκπομπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. βρε κακιασμενα λετε τον μουτσινα κακιασμενο εσεις τι ειστε????τουλαχιστον ο μουτσινας αυτοσαρκαζεται ομορφα εσεις τι ζορι τραβατε.ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΙΛΙΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 3:58 μ.μ.
    Ενω εσυ που βριζεις αυτοματος γινεσε ποιοτικος???Κατα τ'αλλα σε πηραζει η ...ειρωνια και η κοροιδια των Μουτσινα και Ηλιακη!
    Βρε δεν πας να δεις αν ερχομαι λεω εγω?
    Επισης τι σε κανει να πιστευεις οτι ξερεις εσυ ας πουμε απο Ελληνικη τηλεοραση και μαλιστα καλη?Το λεξιλογιο σου?Σε κοβω φαν του Στεφανου Χιου στο κοντρα...
    Οποτε τα περι ποιοτητας και αλλες αρλουμπες καλυτερα να τις αφησεις!
    Και στην τελικη αν δεν σου αρεσει υπαρχει και η Μπιλιω η ποιοτικια που λεει και η Αφροξυλανθη!Αμ πως...Κατσε και δες αυτην!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 7:50 μ.μ.
    Αμ ελα μου ντε!Ποσο δικιο εχεις!!!
    Ασε που βριζουν κιολας...
    κατα τ'αλλα η "κακια" του Μουτσινα τους μαρανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. vsk o moytsinas einai h ekpobh..oi alloi einai aples glastres k adiafores parousies..parola ayta 8ewrw oti h maria thn exei pswnisei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 9.46..oxi etsi einai to stul tis..apo palia..oloi einai foveroi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 9:46 μ.μ.
    Πλεον ΟΛΟΙ τους εχουν κατι να πουν,σιγουρα ο Μουτσινας ειναι το 1ο βιολι αλλα οκ,καμια σχεση με την αρχη της σεζον και ποσο μαλλον με περυσι!Απλα τα σπανε,ειναι μια χαρουμενη παρε απου φτιαχνει τα απογευματα μας χωρια που σατιρζουν ολα αυτα που και εμας δεν μας αρεσουν βλ.τον Λιασγκα καθε πρωι να αισχρολογει με υφος και τουπε 1000 καρδιναλιων,αλλα βλεπω εκεινο τους..."ποιοτικους" εδω μεσα δεν τους πειραζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. teleiaaaa!!! to kalitero neo!!!! kai oso gia autous pou vrizoun se kati pou dn tous aresei ta akouo tzampa kai verese...thapste oso thelete ta paidia einai teleiaaa!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !