Μικρά… αστέρια με πολλά εκατομμύρια!

3
Δεν ξέρουν τι έχουν…

Αυτοί οι νέοι δουλεύουν σκληρά για τα προς το ζειν: Τραγουδάνε, υποδύονται ρόλους, χορεύουν και κερδίζουν εκατομμύρια δολάρια.

Daniel Radcliffe

Ο «Happy Potter» έκανε τον Daniel Radcliffe έναν από τους πιο πλούσιους νέους στον κόσμο. Μόνο το 2010 ο πρωταγωνιστής της ταινίας εισέπραξε 25 εκατομμύρια δολάρια. O Daniel είναι μόλις 22 και σίγουρα έχει πολλά να δώσει ακόμα στο Χόλιγουντ.

Dakota Fanning

Η Dakota Fanning γνωστή κυρίως για τη δράση της πίσω από τις κάμερες βγάζει το χρόνο πάνω από 4 εκατομμύρια. Μάλιστα την περασμένη χρονιά ήταν στην κορυφή της λίστας του Forbes με τον τίτλο του «Πιο πολύτιμου νέου».


Kristen Stewart

Η Kristen Stewart, η πρωταγωνίστρια του Twilight μόνο για την ταινία εισέπραξε 12 εκατ. δολάρια. Όπως είναι γνωστό τα γυρίσματα των δύο επόμενων ταινιών συνεχίζονται οπότε η Kristen αναμένεται να αυξήσει κατά πολλά μηδενικά τον τραπεζικό της λογαριασμό.



Justin Bieber

Ο Justin Bieber ξεπούλησε στην συναυλία του στο Madison Square Garden την χρονιά που μας πέρασε και εισέπραξε 5,5 εκατ. δολάρια. Ο 16χρονος τραγουδιστής έγινε γνωστός από το YouTube και έχει εκατομμύρια νεαρές θαυμάστριες σε όλο τον κόσμο.

Selena Gomez

Το έτερον ήμισυ του Justin Bieber, Selena Gomez εισπράττει 25.000 δολάρια για κάθε επεισόδιο του «Wizards of Waverly Place».

Miley Cyrus
Κάτι παραπάνω από 48 εκατομμύρια έβαλε στο λογαριασμό της η Miley Cyrus. Η τραγουδίστρια που ξεκίνησε την καριέρα της από τη σειρά Hannah Montana ήταν στην 13η θέση του Forbes για το 2010.


Taylor Swift

H Taylor Swift έγινε γνωστή από το πουθενά. Μέσα σε ένα χρόνο από τον Ιούνιο του 2009 μέχρι τον Ιούνιο του 2010 έβγαλε 45 εκατομμύρια δολάρια και μπήκε στη λίστα του Forbes με τους ισχυρούς celebrity.

Πηγή: zimbio

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !