Υποψήφιοι σεφ σε... κρίση

0
Παρά τα ιδιαίτερα χαμηλά νούμερα τηλεθέασής του νέου ''Project" του, ο Εκτορας Μποτρίνι συνεχίζει να προσπαθεί να βάζει σε...τάξη τους νεόκοπους εστιάτορες. Στην αυριανή εκπομπή αποφασίζει να τους στείλει σε τρία διαφορετικά εστιατόρια της Αθήνας για πρακτική εξάσκηση. Το πείραμα κρύβει πολλές παγίδες αφού δεν είναι εύκολο για τους εκπαιδευόμενους να εγκλιματιστούν άμεσα στις συνθήκες πίεσης που επικρατούν στις πραγματικές κουζίνες. Το άγχος τους κυριεύει και η αποστολή τους δημιουργεί άγχος και νεύρα και τα προβλήματα δεν αργούν να εμφανιστούν.
Ο Σταμάτης -δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος στον κόσμο- δυσκολεύεται να συνεργαστεί με την Πίστη, η Μαργαρίτα αποκαλύπτει ολοένα και και περισσότερες αδυναμίες ενώ ο Παναγιώτης προβληματίζει καθώς δεν δείχνει τάσεις συνεργασίας. Όλα αυτά δεν περνούν απαρατήρητα από τον Μποτρίνι, τα προβλήματα στην συνεργασία αλλά και οι χτυπητές αδυναμίες τον προβληματίζουν ιδιαίτερα. Ο χρόνος τρέχει και οι λύσεις πρέπει να δοθούν σύντομα.
Μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής εξέτασης η σύσταση της ομάδας αλλάζει και πάλι αλλά η κακοδαιμονία συνεχίζεται αφού διάφορα προβλήματα προκύπτουν στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι.
Ευτυχώς όμως υπάρχουν και καλές ειδήσεις, ανταμοιβή για την σκληρή δουλειά του Έκτορα είναι η βραδιά της απονομής βραβείων των μαιτρ του είδους όπου ο δημοφιλής σεφ αναγνωρίζεται ως ένας από τους κορυφαίους σεφ της χώρας. Το επίσημο είναι μία δημιουργία του παγκοσμίου φήμης Βάσκου σεφ Μαρτίν Μπερασατένγκι, το εστιατόριο του έχει βραβευτεί πολλές φορές με αστέρια Μισελέν ενώ τυχαίνει να είναι και προσωπικός φίλος του Έκτορα με τον οποίο μοιράζονται στο ξεχωριστό δείπνο τις δημιουργικές συνταγές τους. Μάλιστα τρεις τυχεροί εκπαιδευόμενοι, εκείνοι που διακρίθηκαν στην πρακτική εξάσκηση, θα έχουν την δυνατότητα να βρεθούν εν ώρα δουλειάς στην κουζίνα των δύο σεφ και την τύχη να γνωρίσουν από κοντά αλλά και να συνεργαστούν με το διάσημο Βάσκο σεφ.

tvzapping

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !