Ποιοί θα είναι ντάλα καλοκαίρι εντός πλατό;

19
Μενεγάκη, Καραβάτου, Μουτσινάς αποχαιρετάνε τελευταίοι την σεζόν...
Αν και μέχρι πέρυσι, οι περισσότερες εκπομπές κατέβαζαν ρολά μέσα Ιουνίου τώρα θα συνεχίσουν για περισσότερο καιρό ενώ μάλιστα κάποιοι μπορεί να μας πουν «καλό καλοκαίρι» μέσα Ιουλίου. Στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη οι πρώτοι που αναμένεται να αποχωρήσουν είναι ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος. Το «10 με 1 Μαζί» θα ολοκληρώσει την παρουσία του και θα κατεβάσει ρολά την Παρασκευή 10 Ιουνίου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται (αν και μάλλον είναι χλωμό!) οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 να τους δώσουν μία βδομάδα παράτασης βλέποντας ότι οι αντίπαλοί τους θα παραμείνουν για πολλές ακόμα μέρες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit το «Πρωινό Mou» θα σταματήσει την Παρασκευή 24 Ιουνίου ώστε να έχει επιστρέψει στο πλατό και η Φαίη Σκορδά. Ο «Καφές με την Ελένη» όμως θα συνεχίσει μέχρι την Παρασκευή 1η Ιουλίου. Άλλωστε προβλέπεται την ίδια μέρα να κατεβάσουν ρολά όλες οι εκπομπές στον ALPHA, αν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες… εκπλήξεις.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι υπεύθυνοι στο κανάλι της Κάντζας σκέφτονται να κρατήσουν ακόμα περισσότερο καιρό on air τις παρέες των εκπομπών «Κους κους το μεσημέρι» και «Δέστε τους». Έτσι, τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί οριστικά αν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Νίκος Μουτσινάς με τους συνεργάτες τους θα μας πουν «καλό καλοκαίρι» την Παρασκευή 15 Ιουλίου. Πάντως, σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, οι συγκεκριμένες εκπομπές, εκτός από την παραμονή τους ντάλα καλοκαίρι εντός πλατό θα πάρουν το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν. 
(Newsit)

Δημοσίευση σχολίου

19Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ME TO LIAGGA K TH SKORDA TOU XRONOU TI 8A GINEI?8A MEINEI MONO H SKORDA STO PRWINO ISWS,OPWS EIPAN STH MELETH??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. proti fora ekpompes tou alpha tha teleiosoun pio arga....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AFOU PATWSAN TI HTHELES NA KANEI O ALPHA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pies??? to deste tous skizei to idio kai to kous kous opos kai i eleni pou paei mia xara...mono to pano stin ora dn kanei pl kala noumera...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KALA ETSI THELEIS NA TA BLEPEIS ESU ENAS ANTIKEIMENIKOS ALLA BLEPEI OMWS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kala to deste tous k to kous kous de les oti skizoun kiolas epeidh kanoun sympa8htika neanika..oi epanalhpseis apenanti kanoun megalytera noumera..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. lol enw h menegakh skizei e aaaaaaaaaaaxaxaxaxa kalo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1:00 mpa? kai to 20 pou kanei to deste tous ap to 10 pou ekane dld dn paei kala i ekpompi?? posoi papagaloi exoun mazeutei edo mesaaa???

    to kous kous dld dn einai proto sta mesimeriana?? oti peite....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχθες το δεστε τους ηταν 1ο στην ωρα του σε σχεση με ΟΛΑ τα καναλια στο 15-44 με πανω απο 22% το κους-κους εκανε πανω απο 18% στο ιδιο κοινο η Μενεγακη κανει 20+ καθε μερα στο νεανικο και λετε οτι δεν πανε καλα?
    Μαλλον αλλος δεν παει καλα εδω μεσα...
    περαστικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. επισης και κατι αλλο...
    να χειροκροτησουμε δηλαδη τα αλλα καναλια που παιζουν επαναληψεις σειρων που εχουν παιξει πανω απο 500 φορες η καθε μια απο αυτες?επειδη κανουν νουμερα?ε οχι!!!
    εγω δεν θα το κανω!
    εσεις αφου σας αρεσει να τρωτε οτι σας σερβιρουν και να σας εχουν γραμμενους τα καναλια ειστε αξιοι της μοιρα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. PERASTIKA STA MOUTRASOU, ANTE STO XAZO BLOG THS MENEGAKHS NA TA PEIS AYTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. kai perusi ioulio eixe kleisei i karavatou..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. h karabatou kai mantepse ton logo, eixe pawsei e fetos mias kai htan patomeno to programamtou eipe na teleiwsei argotera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Sosta an einai etsi o Antenna kai to Mega den deinoun douleia se kanenan vgazoun ta lefta tous me xilies fores paigmenes seires tis opoies anagouliazoume otan tis vlepoume. As dosoun douleia se allous!!! As kanoun ekpompes na doume pos tha pane.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 2:22 μ.μ.
    Ωραιο επιπεδο...
    επειχειρημα ΜΗΔΕΝ!
    Τα αλλα ας τα κρινουν αυτοι που μας διαβαζουν!Εγω μιλησα με αποδειξεις ενω εσυ???
    Καλο weekend!

    P.S
    H Μενεγακη και το μπλογκ της(το οποιο δεν ξερω κιολας)που κολλαει?Μαλλον εισαι ο γνωστος χουλιγκαν(με τα γνωστα γκρικλις) που επιτιθετε στους παντες εδω μεσα!
    Και πολυ ασχοληθηκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οτι και να λετε οσο και να χτυπιεστε η ελενη δινει δωρα χωρις sms τι σημαινει αυτο?????η εκπομπη εχει λεφτα απο χορηγους.Αρα βγαζουν χρηματα.Δεν ειναι μονο τα νουμερα αλλα και το ονομα που πουλαει.Οι γερμανοι δεν το ξερουν ετσι της ανανεωσαν το συμβολαιο????
    Καθε μερα το νεανικο της ειναι γυρω στο 20%,τωρα εσεις μπορειτε να λετε οτι θελετε.Α ξεχασα το πασχα εδωσε δωρο διαμονη σε ξενοδοχειο οταν ολες οι εκπομπες εκαναν το ιδιο με χιλιαδες sms τουλαχιστον η ελενη τα εδινε ετσι.Τι νομιζετε δεν μπορουσε να κανει οτι ολοι που παρακαλανε το κοσμο να "στειλει οσα πιο πολλα μπορει".Για αυτο την αγαπαει ο κοσμος, σεβεται τον τηλεθεατη.
    Χαιρομαι για τις εκπομπες του αλφα που θα συνεχισουν,μου κρατανε παρεουλα μεχρι το απογευμα,ο δε μουτσινας στο νεανικο σκιζει,ειναι πρωτος το απογευμα,η τατιανα τρωει την σκονη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 14 Μαΐου 2011 4:20 μ.μ.
    pesta rrrrrr!
    papagale mpes sto klouvi sou!
    karavatou & moutsinas-hliakh,kainourgiou,xristodoulou the best! R e s p e c t!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΜΕΓΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ /Ο ΑΛΦΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ /ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ Η ΤΒ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ ΜΕΣΟ/ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΧΙΛΙΟΠΑΙΓΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ/ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΣΣΙΠ ΚΑΙ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΤΥΠΙΣΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ /ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΨΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΕΣ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΒΡΑΒΕΙΟ /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. siga re file pairneis pososta apo ton alpha k kaneis etsi?to deste tous sympa8htikh ekpobh einai alla me 13-14 sto synolo de les oti skizei kiolas k as kanei neanika..oso gia to kous kous mia xamhlhs poiothtas kutsobolistikh ekbobh einai,mhn trelainesai ,fysika k kalytera epanalhpseis gia mena para tetoioy eidous programmata(kous kous,labirh)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !