Τραβάνε απο τα μαλλία το αδέξιο σενάριο του 50 50

5
Το Μega αποφάσισε να κρατήσει και για του χρόνου το ισχυρό "50-50" του σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ενώ όλοι περιμέναμε ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχαιρετήσουμε δια παντός την παρέα του Νικηφόρου, του Μίμη και του Παύλου, ήρθε αλλαγή πλεύσης από την Μεσογείων και η νέα απόφαση την θέλει να’ ναι δεμένη και την επόμενη σεζόν!
Κρίμα , μιας και οι σειρά ήταν απο τις top που έχουμε δει στην Ελληνική τηλεόραση και τώρα ας μην  πώ πως κατάντησε απο πλευράς σεναριου. Από την άλλη θετικό είναι πώς θα έχουμε μια σειρά στα τόσα σκουπίδια.....αν και το mega με τον προγραμματισμό που έχει κάνει θα βγει με 3 σειρές στο A μισό. 

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. πρωσοπικα μ αρεσει παρα πολλυ φετος κι ευτηχως θα συνρχισει κ τ χεονου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 50-50 ήταν τέλειο - τέλειο όμως τα πρώτα δύο χρόνια. Είχε το χιούμορ του και το πολύ καλό σενάριο και μου άρεσε όπως τελείωσε. Εγώ προσωπικά δεν συμφωνώ να συνεχιστεί και ούτε ήμουν σύμφωνος να γίνει και η τηλεταινία.... Το τραβάνε πάρα πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oi seires pou tha bgoun tou xronou sto a miso sto mega sumfwna me osa xeroume mexri twra tha einai h seira mpezou,me lene baggelh,spiti mou spitaki mou k twra to 50-50,k mazi me ta mustika k th zwh einai 6 sunolo!giati les oti einai 3 mono?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. na xe kalo senario pes paei sto kalo,tora pou einai oti na nai poso tha to travixoun? tha alliloskotothoun ta zeugaria?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !