Πρώτη φορά: Η Ελένη απαντά στο STAR

23
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ STAR ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ
 Για πρώτη φορά, η Ελένη Μενεγάκη άδειασε στην εκπομπή της το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για το ανακριβές ρεπορτάζ του σταθμού αναφορικά με δηλώσεις που η ίδια έκανε στην πρωινή της εκπομπή. Κι ενώ από όλα τα blogs και τις σελίδες ανακυκλώθηκε η σωστή δήλωση, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού έκρινε σωστό να παραποιήσει τις δηλώσεις, δίνοντας μάλιστα βήμα και στους συμμετέχοντες του Dancing with the Stars. Αξιοσημείωτο είναι πως στην σημερινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη υπήρξε αναφορά στις δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη, με την σωστή τους όμως διάσταση. Γεγονός που αποδεικνύει και εσωτερικό... πρόβλημα. Αφού άλλα αναφέρει το δελτίο και άλλα οι εκπομπές του σταθμού.
Η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε πάντως, πως δεν πιστεύει το κανάλι να έχει εμμονές μαζί της και έχει την πεποίθηση πως έγινε λάθος. Στο Πολύ Μπλα Μπλα ο δημοσιογράφος Νικόλας Νικητέας ανέφερε πως «Η ανάγκη έκανε την Ελένη να απαντήσει», δεδομένου ότι με αρκετούς συμμετέχοντες στο Dancing υπάρχουν έντονες φιλικές σχέσεις και θα υπήρχε πρόβλημα, αν το θέμα έπαιρνε διαστάσεις. Ο δημοσιογράφος δήλωσε πως δεν ήταν θυμωμένη, αλλά  αντιθέτως ιδιαίτερα μαλακή. Υποστήριξε μάλιστα πως η παρουσιάστρια δικαίως απάντησε στο κανάλι για τις ανακρίβειες που ακούστηκαν.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το δελτίο αναμένεται να απαντήσει απόψε, με την σίγουρη ελπίδα να ανέβουν λίγο τα νούμερα του ... εναλλακτικού δελτίου της ελληνικής τηλεόρασης που συνεχίζει να μην έχει την ένθερμη ανταπόκριση του κοινού και κυρίως του εμπορικού 15-44.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ 

Δημοσίευση σχολίου

23Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΙΕΣΤΡΑΒΛΩΝΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ /ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ(!!!) ΜΕ ΤΟ ΞΕΦΩΝΟΚΑΝΑΛΟ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλώ πολύ τα σχολια σας να μην ειναι υβριστικά ή προσβλητικά, ελεος δηλαδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. giati dne einai alitheia , ante elenakh perimenoume deltio tupou kai gia to gamo lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. apo thn mia kala ekane pou apanthse alla apo thn allh tous edwse a3ia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. jiati na min apantisei? Oi alloi oloi pos apantane diladi? Kai pali einai kaliteroi???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 3:38 μ.μ.
    κλ έκανε λέω αλλά τους έδωσε αξία!σήμερα πλ θα την αναπαράγουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Nai alla opos eipe mporei na dimiourgithoun pareksigiseis me anthropous tous opoious tin ektimane ktl. Diladi eleos pia to Star, den exoun douleia oi kaimenoi kai prospathoun me kathe tropo na apoktisoun ligi doulitsa kai na vgaloun lefta. Me psemmata? Mou aresei kai to sovaro ifos tou Liatsou san na leei as poume jia to seismo sti Iaponia. Ma einai sta kala tous???? Poly liga tous eipe i Menegaki kai poly eugenika, ego an imoun den tha imoun toso eugeniki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. katse sta auga to elenaki giati ta thelei kai esena o pisino sou ante poia se barethikame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 3.49 TΙ ΛΕΣ???
    την καννιβαλιζουν χρονια τωρα και αυτη δεν εχει δικαιωμα να βαλει τα πραματα στην θεση τους????.
    Εσενα θα σου αρεσε να διαστρεβλωνουν τα λεγομενα σου???
    Η υπομονη εχει και τα ορια της.
    Απαντησε επειδη θιχτηκαν ατομα που εχει φιλικη σχεση μαζι της.Αν την κραζανε για κατι δικο της σιγα μην τους απαντουσε.Ντραπηκε οπως ειπε για τους διαγωνιζομενους και τους ζητησε συγγνωμη αν την παρεξηγησαν.Μην ειστε αδικοι ακομη και αν δεν την θελετε να λετε την αληθεια,οταν εχει δικιο καποιος οχι η μενεγακη αλλα η καθε μενεγακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. mister sandman σε ευχαριστουμε και εσενα για την σωστη διασταση που εδωσες στην φαση.Ο νικητεας πρωτη φορα που μιλησε για την ελενη χωρις να την κρινει αρνητικα και μαλιστα της εδωσε δικιο.Τονιζοντας οτι η μενεγακη δεν λεει κακιες ποτε και για κανενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. MHN MAS PRIZETE SAS PARAKALW ME KAPOIES ADIAFORES PLEON ELEOS POIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 4:34 apla min diavazeis jia na min pristeis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΞΥΠΝΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ / ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ / /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. FILIA STO STAR LEEI AXAXAXAXAXA TO ESR HKSERES NA TO STEILEIS STO STAR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. mpa mpa mpa...to star ti egine dn kanei enimerotio deltio??? gt ta noumerakia EINAI STO PATO! kai i eleni kala ekane kai apantise...etsi to voulose to maleleiko....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ! ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΣΤΑΡ ΣΤΟ ΕΣΡ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΤΟ ΣΤΑΡ ΘΑ ΤΟ ΕΣΤΕΛΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΑΜΟ ΤΗΣ. ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΤΟ ΠΟΥ ΟΟΟΟΟΛΗ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΛΕΛΗΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ! ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΚΙ Η ΕΛΕΝΗ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΘΕΣΙΝΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝΑ ΧΑΖΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΚΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΑΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΤΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ANTE PIA EPITELOYS KAI PREPEI KAI ALLOI NA MILISOUN GIA TO AISXRO DELTIO TOU STAR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. το σταρ και ειδικα το δελτιο το χει παρακανει και οχι μονο με την ελενη.Οποιον περιλαβουν τον ξεφτιλιζουν.Ποσο χαμηλα πεφτουν πια για λιγα νουμερα.Ειχα καιρο να τους δω και επειδη ειχαν τρειλερ με την ελενη εκατσα να τους δω.Ειχα δει ομως οτι η ελενη μιλουσε για την αγγλια επειδη το ανεφερε η μανωλιδου οτι "ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΟΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΡΙΑ"ΑΥΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝΕ.Αλλα τι να πεις το σταρ ολους τους ειρωνευεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ Η ΕΛΕΝΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΑΚΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥΣ/ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΡΩΤΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΕΛΕΝΗ /ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΣΕΙΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΙΩΘΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΘΥΜΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ Η ΕΛΕΝΗ /ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΤΑΡ ΑΛΛΑΞΑΝ ΣΧΕΔΙΟ /ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ (ΦΙΛΟΥΣ?)ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΦΤΑΧΝΕΙ ΤΟ ΣΤΑΡ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. πολυ καλα εκανε, μπραβο της. το σταρ το σιχαινομαι ποταπο καναλι που γι αυτο το λογο δεν κανει πανω απο 10%
    τυχαιο που υποστηριζουν τους σκορδους? ομοιος ομοίω αεί πελάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Re edw se liges meres MEGA kai STAR pane gia sygxoneusi, logiko einai na allilostirizontai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. kala ekane kai milise kai kanonika eprepe na tous taxwsei htan para poly evgenikh! me to ''deltio'' kai tis vlakies pou lene ka8e mera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. φυσικα το σταρ το συνεχισε χθες... κ η βαμπιρω κ το δελτιο τους... για να μη νομιζει η ελενη οτι "καναν λαθος" κ μας το επαναλαμβαναν με τετοιο θρασος λες κ εμεις ειμαστε χαζοι που ειδαμε κ ακουσαμε τι ειπε η κοπελα κ επρεπε να μας ανοιξουν τα ματια. να λεει αλλα κ να σχολιαζουν αλλα κ να εχουν αλλο μπαννερ απο κατω... τετοια υποτιμηση της νοημοσυνης μας!!! πηγε ο μαλελης κ τους ετριξε τα δοντια κ αποφασισε η βαμπιρω να θαψει τους παντες απο χθες.. δεν θ ανεβασεις νουμερα μωρη με τετοιους τροπους. ηλιθια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !