Koσμοσυρροή στην κηδεία του Νίκου Παπάζογλου

Χρηστος Γ
0
Το τελευταίο αντίο στον Νίκο Παπάζογλου είπαν το απόγευμα της Δευτέρας χιλιάδες θαυμαστές του γνωστού τραγουδιστή, που έφυγε την Κυριακή μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Στην εκκλησία του Αγίου Θεράποντα, στην παιδική γειτονιά του Νίκου, στην Τούμπα συνέρευσαν φίλοι, γνωστοί, συνεργάτες, αλλά και πολύ απλός κόσμος. Ανάμεσά τους πολλοί νεαροί με κόκκινο φουλάρι στο λαιμό, σαν αυτό που δεν αποχωριζόταν ποτέ ο αγαπημένος τους τραγουδιστής.

Συγκινητικές είναι οι στιγμές που οι νεαροί τραγουδούσαν τα τραγούδια του και μιλούσαν για τον Νίκο Παπάζογλου σαν να ήταν κάποιος συνομήλικος τους.  Ο κόσμος είχε κατακλύσει τον περιβάλλοντα χώρο της εκκλησίας, αλλά και τους γύρω δρόμους, για να πει στον δημοφιλή μουσικό το τελευταίο αντίο.

Από τους συναδέλφους και συνεργάτες του στη νεκρώσιμη ακολουθία,παρέστησαν οι
Διονύσης Σαββόπουλος, η Γλυκερία, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με την Ελένη Ράντου, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Βασίλης Καράς, η Μαριώ  και πολλοί άλλοι. Στεφάνια έστειλαν ο υπουργός ΠολιτισμούΠαύλος Γερουλάνος, ο Λάκης Λαζόπουλος, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Χάρις Αλεξίου και πολλοί άλλοι.

Συγκλονιστικές ήταν η στιγμές που η πομπή, μετά την νεκρώσιμη ακολουθία συνόδευσε τον Νίκο Παπάζογλου στο Κοιμητήριο της Θέρμης, όπου έγινε την ταφή του.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !