Το "Μες στην καλή χαρά" τωρα και μεσημεριανό!

6

Το πρωινό μαγκαζίνο του Alpha "Μες στην καλή χαρά" θα μεταδοθεί το μεσημέρι και όχι το πρωί όπως το έχουμε συνηθίσει. H αλλαγή αυτή γίνεται λόγω του πρωταθλήματος Formula 1 σε συνδυασμό με την απεργία στα ΜΜΕ που υπάρχει. Θα μεταδοθεί λοιπόν η F1 και αμέσως  μετά (2 με 6)θα μεταδοθεί και η μαγνητοσκοπημένη εκπομπή "Μες στην καλή χαρά".

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η απεργία δεν αγγίζει τους Γερμανούς; Και καλά αυτοί ειναι ξένοι, δεν καταλαβαίνουν. Οι δικοί μας; Πήγαν και δούλεψαν ξέροντας πως υπάρχει απεργία; Αν - λέω αν και μακάρι να μην συμβεί κάτι κακό- από που θα ζητήσουν συμπαράσταση; Από τους Γερμανούς ή τους Ελληνες συνδικαλιστές, Ενώσεις κλπ; Φυσικά και εννοούμε οσους ξύπνησαν πρωϊ-πρωϊ φτιαγμένοι και πήγαν να σπηκάρουν. Οι άλλοι συνάδελφοι, άλλων σταθμών που δεν έκαναν μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, ή οτιδήποτε άλλο είναι βλάκες; Οι ιδιοκτήτες άλλων καναλιών δεν έχουν την ίδια πρεμούρα μην χάσουν διαφήμιση; Απλά ρωτάω και απάντηση δεν περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MA DEN EINAI LIVE H EKPOMPH EXEI GINEI, ALLWSTE OI DHMOSIOGRAFOI APERGOUN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οταν λες οτι κανεις απεργια,και απαγορευεις τα παντα πως ειναι δυνατον τα κυριακατικα φυλλα να κυκλοφορουν την πεμπτη????οταν απεργεις να απεργεις παντου,οχι οπου σε συμφερει.Ο αλφα μαγνητοσκοπησε την μενεγακη και το κους κους την τεταρτη και επαιξαν μαγνητοσκοπημενη μονο την πεμπτη και την παρασκευη τα best off.Το μεσ την καλη χαρα μαγνητοσκοπησε και τις δυο μερες να ναι καλα λοιπον.Τα αλλα καναλια δεν πουλησαν διαφημισεις μηπως????και περιοδικα ποικιλης ειδα και εφημεριδες με cd ειδα αυτα τι ειναι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν ειναι η 1η φορα που γινετε αυτο,εχει ξαναγινει και αλλες φορες λογω φορμουλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. LES GIA TOYS GERMANOYS ????GIATI DEN LES GIA TON KWSTOPOYLO POY APELYSE SYNDIKALISTES APO THN IMAKO TOYS AFHSE ANERGOYS TOYS EDIWJE ME THN ASTYNOMIA KAI ZEI APO THN ERGASIA AYTWN POY TOY DOYLEYOYN XLIDATA KAI MALISTA O KYRIOS EKTOS APO MEGALOEKDOTHS TA PERNEI KAI APO THN TB WS PAROYSIASTHS????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μες την καλή χαρά μαγνητοσκοπήθηκε Τρίτη και Τετάρτη με τους τεχνικούς του Δέστε τους. η φορμουλα βγηκε με τον σχολιαστη απο την κυπρο το ετρεχαν και σε κειμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !