«Money Drop»:Γιατί διχάζει τους υπεύθυνους του Mega;

0
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο Mega θεωρούν κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του.
Σε ό,τι αφορά το τηλεπαιχνίδι του 38χρονου παρουσιαστή «Money Drop» είναι πολύ πιθανό να το δούμε και την επόμενη σεζόν. Δεν πρόκειται όμως να γυριστούν καινούρια επεισόδια, καθώς η λύση θα δοθεί με την «τακτική στοκ» που εφαρμόζεται από τα κανάλια αυτή τη σεζόν.
Όπως στην περίπτωση των καθημερινών σίριαλ («Η Ζωή της Άλλης» και «Τα Μυστικά της Εδέμ»), όπου ένας μεγάλος αριθμός επεισοδίων μπαίνει στο συρτάρι για να προβληθούν την επόμενη σεζόν, το ίδιο ίσως να συμβεί και με το «Money Drop».
Εξάλλου, έχουν γυριστεί συνολικά 36 επεισόδια και το ερχόμενο Σάββατο θα μεταδοθεί το 19ο. Τα υπόλοιπα 17 επεισόδια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είτε θα μεταδοθούν όλα μέχρι το τέλος της σεζόν, είτε ένα μέρος από αυτά θα προβληθεί το φθινόπωρο....
Τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πότε θα αποφασίσει το Μega να ολοκληρώσει την τηλεοπτική του σεζόν. Μέχρι και πέρσι η τηλεοπτική περίοδος σε όλα τα κανάλια έληγε περίπου στα τέλη Ιουνίου, φέτος, ίσως η λήξη της σεζόν να σημάνει ένα μήνα νωρίτερα, δηλαδή στα τέλη Μαΐου.
Ωστόσο, τα 17 επεισόδια του «Money Drop» από άποψη χρόνου καλύπτουν περίοδο τεσσάρων μηνών. Με το συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων το «Money Drop» θα πρέπει να μεταδίδεται μέχρι και τις 2 Ιουλίου — η πρόταση αυτή όμως φαίνεται πως διχάζει του υπεύθυνους του σταθμού.

yupi

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !