"Gossip 2go!" ... και φύγαμε! (16.03.2011)

2
 Tετάρτη 16 Μαρτίου και το "Gossip 2go!" είναι και αυτή την εβδομάδα κοντά σας. Νέα, αποκαλύψεις και εξελίξεις που θα συζητηθούν. Ειδησεις που θα κάνουν αίσθηση. Και όλα αυτά, μόνο με ένα κλίκ. Τι λες, πάμε;
Για να τα δείς, κάνε κλικ παρακάτω....
.: Ο C. Brown όπως τον γέννησε η μάνα του...

Μία σου και μία μου! Αυτό πρέπει να σκέφτηκε η Rihanna όταν πληροφορήθηκε πως ο γυμνές φωτογραφίες του πρώην αγαπημένου της κάνουν το γύρω του κόσμου. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που ο ίδιος έκανε στη γνωστή τραγουδίστρια. Συγκεκριμένα, εδώ και λίγες μέρες, δημοσιευτηκαν φωτογραφίες, με τον Chris Brown να φιγουράρει μπροστά σε έναν μεγάλο καθρέφτη και με ένα κινητό στο χέρι να φωτογραφίζει τον εαυτό του... γυμνό. Και όταν λέμε γυμνό... Εννωούμε, ολόγυμνο. Σύμφωνε με τις φήμες των ημερών οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είχαν αποδέκτη την πρώην φίλη του τραγουδιστή (όχι τη Rihanna, την τελευταί πρώην του) η οποία θύμωσε μαζί του (το γιατί παραμένει ακόμη άγνωστο) και για να το εκδικηθεί δημοσιευσε στο διαδίκτυο τις πρωσοπικές φωτογραφίες του τραγουδιστή. Αυτά έχει η ζωή Chris. Ο λαός ξέρει και λέει... Θα γυρίσει ο τροχός, θα γ@&^%$! και ο φτωχός. Πως λέτε να αντέδρασε η Rihanna όταν το πληροφορήθηκε; Λέτε να έκανε Party;


.: Bee & Jay-Z μαζί!

Η εκρηκτική Beyonce και ο σύζυγος της Jay-Z θα ηχογραφήσουν ένα ντουέτο, το οποίο θα συμπελιληφθεί στο νέο δίσκο του Dr Dree.
To τραγούδι φέρει τον τίτλο “Detox” και σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει το γνωστό RnB ύφος
που έχουν όλα τα τραγούδια και των τριών καλλιτεχνών.
Η Beyonce έχει ξανασυνεργαστεί με το σ'υσυγο της πριν τέσσερα χρόνια. Σύμφωνα με τις φήμες των ημερών, ο Dr. Dree και ο Jay-Z έχουν ηχογραφήσει ήδη το δικό τους κομμάτι, ενώ για την τελέιοποίηση του τραγουδιού περιμένουν και τη Beyonce η οποία αναμένεται να ηχογραφήσει και το δικό της κομμάτι.

Λέτε το αποτέλεσμα να είναι εξίσου καλό; Είμαστε σίγουροι!!!


.: Η Rihanna στη Vogue!

Mιας και αναφερθήκαμε προηγουμένως στη Σέξυ Rihanna, έχουμε να σας πούμε ή καλύτερα να σας δείξουμε και κάτι άλλο. Η νεαρή τραγουδίστρια είπε το ΝΑΙ στην Αμερικάνικη Vogue και φωτογραφήθηκε για το τεύχος Απριλίου. Το συγκεκριμένο τεύχος, είναι αφιέρωμα στα πιο HOT και ποιό SEXY σώματα της Showbiz και σαφώς η Rihanna δε θα μπορούσε να λύπει.
Η sexy τραγουδίστρια με τα κατακόκκινα μακριά μαλλιά της και το ημιδιάφανές φόρεμα που φορούσε, πόζαρε μπροστά στον φωτογραφικό φακό του περιοδικού και το αποτέλεσμα δίχνει εκπληκτικό. Στη συνέχεια φωογραφήθηκε στην παραλία με ένα κόκκινο μαγιό καθώς και με ένα τύπου παρεό... (Το λες και για σεντόνι πάντως, ή κάνω λάθος;)


.: Ερωτικό σκάνδαλο για τον Usher

Ένας άγνωστος άντρας επισκέφτηκε τα γραφεία της γνωστής ιστοσελίδας tmz.com και τους πρότεινε αν θέλουν να αγοράσουν ένα καυτό Video με πρωταγωνιστή τον...Usher.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο συγκεκριμένο Video υπάρχουν ερωτικές στιγμές του γνωστού τραγουδιστή, με την πρώην συζυγο του Tameka Foster. Το Video είχε τραβηχτεί εν γνώση και των δύο...ωστόσο μετά την κλοπή του Υπολογιστή του τραγουδιστή, το ερωτικό Video έπεσε σε λάθος χέρια. Τώρα πως θα εξελιχθεί η ιστορία... Θα μάθουμε σύντομα! Εγώ μια απορία έχω, αφού ξέρουν οτι αργά η γρήγορα τέτοια βιντεάκια μπορεί να πέσουν σε λάθος χέρια, γιατί τα γυρίζουν;





  - - - - - - -    
Kαι κάπου εδώ, φτάσαμε στο τέλος του αποψινού Gossip 2go!
Μη ξεχνάτε, και την επόμεη Τετάρτη έχει Gossip!!
Να περνάτε όλοι καλά!


Μη χάσετε αύριο το "Γιά. Ταξί. Blog"


-Ταξίδης Γιάννης
Επικοινωνία: johnt@hotmail.de               

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !