Σήμερα στο DANCING WITH THE STARS DAILY στις 19:00

11
Η Ευγενία Μανωλίδου μας υποδέχεται στα παρασκήνια του DANCING WITH THE STARS και μας αποκαλύπτει τα πάντα για το αγαπημένο μας show, καθημερινά στις 19:00.
Την Τετάρτη 23 Μαρτίου, η λαμπερή ντίβα του θεάτρου Μιμή Ντενίση σχολιάζει τις χορευτικές επιδόσεις των διάσημων ‘χορευτών’ του ΑΝΤ1. Ακόμη, ο ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου αφήνει για λίγο τις πρόβες, για να πει τις πρώτες του εντυπώσεις στην Ευγενία Μανωλίδου. Παράλληλα, θα δούμε κάποια ζευγάρια την ώρα που κάνουν πρόβα, σε ζωντανή σύνδεση.
Όλα τα αστέρια, όλες οι εξελίξεις και όλα τα παραλειπόμενα από το πιο λαμπερό show, αποκλειστικά στο DANCING WITH STARS DAILY, καθημερινά στις 19:00 στον ANT1.

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. einai xalia!
    ektos oti den iparxei logis iparksis autis tis ekpompis i eugenia oli tin ora diakoptei tous kalesmenous kai milaei moni tis kai otan afisei tous kalesmenous na milane den tous akouei ti tis lene, alla akouei to kontrol me apotelesma na alazei 8ema xoris na exei oloklirosei o kalesmenos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EGW THN EIDA XTHES THN EKPOMPH KAI MOU ARESE, APLA PAIZEI APENANTI APO ENA THIRIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to thirio mega 3o xthes sto enaniko koino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. skefthkes polu wra n to peis afto vlaka 3.56??to mega paidaki einai to megalutero kanali ths xwras,den exei anagkh apo mia mera...k sto katw katw to mega einai 2o otan paizei epanalhpseis,alla kanalia einai 3a k me new program(pempth,paraskevh,savvato)...moko loipon...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντωμεταξυ μοπυ αρεσει που λετε μονο για την εδεμ λες και τα αλλα καναλια παιζουν μαυρο εκεινη την ωρα!
    το οτι το δελτιο του αλφα κανει κοντα στο 20%?γιατι δεν το λεει κανεις?το δελτιο του alpha δεν παιζει αραγε απεναντι απο τα μυστικα της εδεμ???γιατι δεν πατωνει?
    Προφανεστατα ο αντ1 δεν νομιζω οτι ειχε ελπιδα να κλεψει το εδρεωμενο εδω και 3 χρονια κοινο της εδεμ αλκα να παρει απ΄'ολους τους αλλους και προτιστως απο το δελτιο του αλφα πραγμα το οποιο δεν εγινε!
    τες.πα.η αναλυση της αναλυσης απο εχθες καποιοι δεν καταλαβαινετε καποια πραγματα και νομιζετε οτι δεν ειμαστε και αντικειμενικοι μετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Logo ton gegonoton tou polemou kai tis iapwnias einai auta ta noumera sto deltio tou alpha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3:13 μ.μ.
    εσυ ειδικα δεν εισαι μιας και παντα σχολιαζεις κατα του ΑΝΤ1 περαστικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. για ΟΛΑ εψετε μια διακιολογια ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΙΑ!!!Δειτε καταματα την αληθεια!!!ελεος!η εκπομπη της Μανωλιδου απλα δεν ειναι καλη!εαν ηταν καλη θα μπορουσε να κλεψει νουμερα και απο την εδεμ και απο το δελτιο του αλ΄φα και απο παντου!
    παραδειγματα υπαρχουν πολλα!
    ας πιουμε το πλακα κανεις παιζει απεναντι απο ενα πολυ δυαντο σηριαλ του μεγκα αλλα παρολάυτα σκιζει και σκιζει επειδη ειναι ακλη εκπομπη,ε της Ευγενειας πως να το κανουμε δεν ειναι καλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και πριν τα γεγονοτα της Ιαπωνιας το δλετιο του αλφα εκανε καλα νουμερα ειδικα στα νεανικα!επαιρνε και καλο λιντ ιν βεβαια που παιζει τον ρολο του!και το daily παιρνει δυνατο λιντ ιν αλλα...δεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην μας πριζεις αλλο, ελεος ηθελα να ηξερα τον σκοπο που το κανεις αυτο, ελεος αν θελουμε να το δουμε θα το δουμε, δεν μας νοιαζει τι νουμερα κανει, εκτος κι αν σε ενδιαφερει τοσο πολυ εσενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !