Μεγάλη κρίση στο προιόν του Ch.League

Χρηστος Γ
1
Champions League, τέλος εποχής; Η κατακόρυφη πτώση της διαφημιστικής δαπάνης (μόνο το πρώτο δίμηνο του 2011 μειώθηκε περαιτέρω 14,95%...), σε συνάρτηση με το «πανάκριβον» των δικαιωμάτων της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης έχει καταφέρει να...
...προβληματίσει ακόμη και ένα κανάλι με τη δυναμική του Mega. Εν γένει όμως, και στην παρούσα εξαιρετικά επώδυνη οικονομική συγκυρία το σύνολο των καναλιών που έχουν αποκτήσει τηλεοπτικά δικαιώματα διοργανώσεων τέτοιου βεληνεκούς, «μπαίνουν μέσα» κατά το κοινώς λεγόμενον.
Για παράδειγμα,
ο κορυφαίος αγώνας του Champions League που μεταδόθηκε πριν από λίγες μέρες (Άρσεναλ - Μπαρτσελόνα), κατά πληροφορίες έφερε στο ταμείο ελάχιστα έσοδα -και σε σύγκριση πάντα με άλλα χρόνια-  σε σημείο που από το Mega να επανεξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τον Μάιο – και ενώ το κανάλι έχει τα δικαιώματα για έναν ακόμη χρόνο – αναμένεται να υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση των ποσών με την εταιρεία διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
Μάλιστα, βάσει κύκλων, μοιάζει πιο συμφέρον το κανάλι (και σε περίπτωση που δεν υπάρξει αναπροσαρμογή των ποσών) να σπάσει τις σχετικές ρήτρες καταβάλλοντας τα σχετικά ποσά, παρά να διατηρήσει τα δικαιώματα.(Golema.gr)

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Λογικό μου φαίνεται πόσες βδομάδες έχω δει τo mega να παίζει αγώνες και να έχει χαμηλότερα νουμερα από άλλες που έχει χιλιοπαιγμένες επαναλήψεις. Απλά θα πρέπει να μην ενδιαφερθεί κανένα κανάλι πλέον και να αναγκαστουν να ρίξουν τις τιμές κατακόρυφα για τα δικαιώματα, άλλωστε πλέον είναι ρίσκο αν δε περάσουν ελληνικές ομάδες σε επόμενες φάσεις η χασούρα πιστεύω είναι τεράστια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !