Στα πάνω τους οι «Οικογενειακές Ιστορίες»

14
Τσίμπησαν 30άρι
Ανέλπιστα θετικά ανταποκρίνεται το τηλεοπτικό κοινό στις «Οικογενειακές Ιστορίες». Μάλιστα η εκπομπή την Πέμπτη με την ιστορία γύρω από τον έρωτα ανάμεσα στην φοιτήτρια Νάντια και τον αλβανό φίλο της Γιάννη σημείωσε ιστορικό ρεκόρ στην πεντάμηνη παρουσία του. Συγκεκριμένα στο εμπορικό κοινό η εκπομπή τσίμπησε μέχρι και 40% σε τέταρτο με τον μέσο όρο στο 15-44 να κλειδώνει τελικά στο 31.2%.

Αξιοσημείωτο είναι πως το κανάλι της Κάντζας δεν έχει ξαναδεί αντίστοιχα ποσοστά στην απογευματινή του ζώνη, ενώ η εκπομπή σημειώνει διπλάσιο ποσοστό στο 15-44 σε σχέση με τον μέσο όρο ημέρας που αγγίζουν οι δέκτες μετρήσεων για το κανάλι. Λογικό λοιπόν οι κάμερες και οι υπολογιστές των σεναριογράφων να γράφουν σε εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να βγει σύντομα στις οθόνες αντίστοιχη εκπομπή με θέμα τα εγκλήματα. 

Πρόβλημα ωστόσο, παρουσιάζει η εκπομπή στην ζώνη rerun που έχει εδραιωθεί εδώ και λίγες εβδομάδες με το scripted-reality να κάνει χαμηλά ποσοστά στην γνωστή ως Prime Eleven. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η εκπομπή μπορεί να έχει σταθερά διψήφια ποσοστά, δεν δείχνει ωστόσο να διαφοροποιείται έντονα από τα ποσοστά που σημείωνε η σειρά «Το Αγιάζι του Έρωτα» που κόπηκε αιφνιδιαστικά σκορπώντας κύμα αντιδράσεων σε εκατοντάδες τηλεθεατές.

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. itan kati diaforetiko gia ta ellinika dedomena kai petyxe.noumera me mikro kostos kai ligi diafimisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai eleipsh seirial... stous monof8almous....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pairnoun kai kalo lead in apo to deste tous eidika sto neaniko koino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου αρέσουν οι Οικογενειακές ιστορίες!Το επεισόδιο της Πέμπτης δεν το είδα αλλά θα το δω στην σελίδα του alpha!Όσο για το Αγιάζι του Έρωτα που κόπηκε αιφνιδιαστικά σκορπώντας κύμα αντιδράσεων σε εκατοντάδες τηλεθεατές,ακόμα & αν το ξαναπροβάλει ο alpha δεν πρόκειται να το δω από την στιγμή που το αγοράζω σε dvd από τον τηλεθεατή!Εντυπωσιακά ποσοστά για τις Οικογενειακές ιστορίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 6:10 μ.μ.
    Συμφωνώ!Παίρνουν καλό lead in από τους Δέστε τους & το δετίο στις 7 παίρνει εξίσου καλό lead in απο τις Οικογενειακές ιστορίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mrsandman αν δεν κανω λαθος οι Οικογενειακες ιστοριες κανουν πολύ μεγαλύτερη τηλεθέαση απο το Τούρκικο. Ειδικα στο νεναικα...Αν κάνω λάος...Sorry!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. twra teleutaia to deltio tou alpha kanei para poly kala noumera akoma kai sto neaniko koino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Γιάννη, ναι αλλά η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη ώστε να πεις ουάου! 13,8% έκανε Δευτέρα-Πέμπτη τις τελευταίες εβδομάδες Φεβρουαρίου και αρχές Μαρτίου στις 23.00 κατά μέσο όρο με τις Πέμπτες να σημειώνονται τα υψηλότερα ποσοστά για ευνόητους λόγους. Επί Αγιάζι τα νούμερα ήταν στο 11,5%. Στο σύνολο βέβαια τα πράγματα είναι πιο ... αδιάφορα. Εκεί το Αγιάζι με 17 προβολές είναι 0,7 μονάδες μπροστά (!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι αλλα οι Οικογενειακες Ιστοριες τους συμφέρουν οικονομικά. Σου λέει...γυρίζω 10-15 επεισόδιο, με μηδαμινό κόστος, τα προβάλω το απόγευμα ως καινούργια, σου κοτσάρω και το βράδυ τις επαναλήψεις και είμαι απο 2 πλευρές κερδισμένος.
    Και τα νουμερα είναι λιγάκι μεγαλύτερα, και το κόστος είναι μικρότερο.
    I know πως τα τουρκικα δεν ειναι και τοσο ακριβα...αλλα πάλι ακριβότερα...

    Τι να πεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. mr sandman
    φιλε το βραδυ ειναι επαναληψη,πως να κανει νουμερα?μονο πεμπτη παρασκευη κανει που ειναι μηδαμινος ο ανταγωνισμος!λογικο ειναι!
    εαν αβλουν αυτο με τα εγκληματα βραδυ νομιζω θα παει καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παιδιά, υπάρχει πρόβλημα στο slot 23.00-24.00 και δεν είναι μόνο πρόβλημα ALPHA ;). Ένα 13αρι σου ρίχνει τον μέσο όρο, κυρίως όταν με προηγούμενες εκπομπές κάνεις 17-21% δεν είναι και the best thing.

    @Γιάννη: Μακροπρόσθεσμα ενδεχομένως η υπερέκταση να τους βγει σε κακό. Θα συμφωνήσω πως οικονομικά τους βγαίνει, ουδείς το αμφισβητεί. Τις πρώτες εβδομάδες πειραματίστηκαν με νέα επεισόδια στο 23.00-00.00 αλλά δεν είδαν φως κι έτσι μετέφεραν αρχές Μαρτίου όλες τις επαναλήψεις σε αυτό το timeslot. Δεν θα το κρατήσουν για καιρό, προσωπική εκτίμηση.

    @7.29
    Ένα διάστημα πειραματίστηκαν και με νέο στο 2300-2400 με τα ίδια αποτελέσματα. Παρασκευή γενικά είναι off παίζουν Αλ Τσαντίρι + ξένη ταινία, τις Πέμπτες σκίζει στην επανάληψη.

    Σωστά, νομίζω θα τραβήξει το νέο scripted-reality, επειδή αν κρατηθούν στο πρωτότυπο -όπως κρατήθηκαν και στις Οικογενειακές- θα σοκαριστούν αρκετές ψυχές... lol.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. to atimos omos einai exartisi...ama katseis kai to deis 1 lepto meta dn xekolas....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πιστεύω πως αν το αστυνομικό το βάλουνε βράδυ και το κάνουνε και λίγο σκοτεινό αλά 10η εντολή θα σκίσει!!!μόνο να μην είναι τύπου csi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !