Σε τριπλό ταμπλό ο Γιώργος Λιανός

13
Και ενώ άλλοι παρουσιαστές ψάχνουν μια θέση στο τηλεοπτικό τοπίο ο πρώην παίκτης του Fame Story Γ. Λιανό παρουσιάζει 3 εκπομπές και μάλιστα σε διαφορετικά κανάλια.Το «Μπες στο κλίμα» στον Σκάι, ετοιμάζει το «Guiness World Record Show» στο Mega, ενώ έκλεισε συμφωνία και με τον Ant1 για το «Wipe Out 2»(αν και το Wipe Out 2 θα παξει την επόμενη χρονιά).
Άτιμοι κρίση.......άλλους τους κατεβάζει (λόγω κασέ)και άλλους τους ανεβάζει.... 

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γιατί έχω την εντύπωση ότι θα του πηγαίνει απόλυτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο φθηνό κασέ έχει που τον προτιμούν όλοι; Αποκλείεται να μην υπάρχουν και άλλοι στα λεφτά του. Μάλλον πολύ καλά κονέ έχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πιστεύω ότι τον προτιμάνε γιατί είναι αΛηθινός, και δεν έχει ψωνιστεί...... Ίσως να τον προτιμάνε και για το χιούμορ του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3:25, μα δεν τον θεωρώ αντιπαθητικό αλλά σίγουρα όχι τόσο ταλαντούχο όπως πλασάρεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλός είναι, και όποιος τον έχει δει από κοντά ξέρει ότι δεν είναι καθόλου καβαλημένος όπως αρκετοί "τηλεσταρ".

    Οι τρείς εκπομπές είναι όλες με συγκεκριμένα επεισόδια, που σημαίνει ότι ο παρουσιαστής δεν παίρνει μηνιάτικο αλλά συγκεκριμένο ποσό ανά επεισόδιο. Δεν ξέρω τα ποσά, αλλά σίγουρα το να δουλέψεις σε τρία διαφορετικά μικρά projects δεν είναι το ίδιο όπως να έχεις μόνιμη απασχόληση κάπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε παιδια δεν γινεται να ειναι παντου ομως...καποιο καλο κονε εχει...σκεφτειτε λιγο:
    καλομελετα κι ερχεται,xfactor,πρωινος καφες,guiness world records και τωρα wipeout 2???δεν θεωρω οτι ειναι και τοσο ταλαντουχος...
    προτιμω την καρποντινη στο wipeout!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΣΟ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑ PROJECT ΤΟΥΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΒΥΣΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. siga re paidia mia xara einai to paidi kai exei polu plaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χοντρό βύσμα θα έπαιζε αν ήταν σε ακριβές δουλειές. Στις μικρές παραγωγές όμως, που είναι και λιγότερα τα χρήματα, προφανώς τους κάνει και τον επιλέγουν, και αντίστοιχα αυτός δέχεται να κάνει πολλές μικρές δουλειές ταυτόχρονα για να μαζέψει τα χρήματα που κάποιο "βύσμα" θα έπαιρνε σε μιά μεγάλη δουλειά και μετά θα καθόταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 6,19 γνωρίζω πολλούς ανάλογου ταλέντου που θα έκαναν τις ίδιες δουλειές με τα ίδια λεφτά, μην τρελαθούμε. Εκτός αν προσφέρεται αφιλοκερδώς οπότε καταλαβαίνω την προτίμηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σωστά, το ίδιο λέμε, συμφωνούμε. Δεν λέω ούτε ότι είναι καλύτερος, ούτε και χειρότερος. Όπως σωστά λες, υπάρχουν κι άλλοι ανάλογου ταλέντου που θα έκαναν τις ίδιες δουλειές με τα ίδια λεφτά. Τον προτίμησαν σε κάποιες μικρές παραγωγές γιατί τους έκανε, στις επόμενες μπορεί να προτιμήσουν κάποιον άλλο. Δεν λέω κάτι άλλο, μόνο με τη θεωρία του "βύσματος" διαφωνώ, μέχρι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΚ, συγνώμη αν σε πείραξε η λέξη "βύσμα", ίσως διασυνδέσεις ή μέσον τότε, πάντως όπως και να έχει για να επιβιώσεις στην τηλεόραση όταν είσαι μετριότητα κάτι "άλλο" πρέπει να έχεις. Καλή συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !