Δεν κόπηκαν (ακόμα) τα «Μυστικά της Εδέμ» στην Τουρκία

16
Σε ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής «Πρωινή Μελέτη» παρουσιάστηκε ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η σειρά «Cennetin Sirlari» που βασίζεται στο δικό μας «Τα Μυστικά της Εδέμ» κατέβασε ρολά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η σειρά συγκέντρωσε χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Σε ερώτηση του TVNEA, το δίκτυο STAR TV της Τουρκίας διέψευσε κατηγορηματικά την είδηση. Σύμφωνα με το αγγλόφωνο γραφείο τύπου  η σειρά διακόπηκε προσωρινά για λίγες μέρες, προκειμένου να μεταδοθεί η έκτακτη εκπομπή της Ζουχάλ Τοπάλ (Zuhal Topal'la İzdivaç – (Στην Ζουχάλ Τοπάλ παντρεύεσαι) που όπως αναφέρει το γραφείο τύπου είχε προαγγελθεί από τα τέλη Δεκεμβρίου. Οι τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν νέα επεισόδια της σειράς «Τα μυστικά του παραδείσου» στις 9 το πρωί για το επόμενο διάστημα, γεγονός που ήδη έχει συζητηθεί ποικιλότροπος στην γείτονα χώρα.

Στην ίδια εκπομπή 

αναφέρθηκε πως η σειρά «σκίζει» στην Βουλγαρία. Η σειρά λοιπόν διακόπηκε την περασμένη εβδομάδα στο δίκτυο NOVA μετά από μετακόμιση της σειράς από την απογευματινή… στην πρωινή ζώνη όπου προβλήθηκε για δύο μήνες με διπλό επεισόδιο, ενώ στην χώρα είχε πειραματιστεί κι άλλος τηλεοπτικός σταθμός με μεταδόσεις στην υψηλή ζώνη. Αξίζει να πούμε πως η σειρά στην Βουλγαρία μεταδόθηκε με την κλασική για την περιοχή μεταγλώττιση: μία φωνή για όλους τους χαρακτήρες. 

Αναλυτικά για τα «Μυστικά της Εδέμ» αλά Τούρκα εδώ κι εδώ κι εδώ.

Δείτε και το Trailer που επιβεβαιώνει πως η σειρά... ακόμα παίζεται στην Τουρκία:

Δημοσίευση σχολίου

16Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ma giati tosh kakia? prepei na xairomasaste otan pane kala ta pramata gia ellhnikes douleies. Ayto to (akomh) einai san na theletena panigyrisete alla den sas ekanan th xarh (akomh)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. paei gia kopsimo giati ontos ta noumera einai xalia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. diladi den paei kala stin roumania i voylgaria tvnea?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρεζίλι γίναμε πάλι.Δεν κόπηκαν (ακόμα) γιατί δεν τέλειωσαν τα ήδη γυρισμένα επεισόδια.Μόλις τελειώσουν..Επίσης έχουν κοπεί και στη Ρωσία (ή κάποια άλη χώρα,δεν παίρνω και όρκο).Στην Βουλγαρία (αν όντως,δεν έχουν κοπεί,γιατί κάτι τέτοιο έχω ακούσει),το να παίζουν τα χαράματα,απλά για να γεμίσει μια τρύπα,δεν το λες και επιτυχία.Sorry... αλλά δεν είναι κακία,είναι η πικρή για κάποιους αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sthn boulgaria paizei to diko mas me upotitlous apo katw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. einai diaforetiko na metafereis eidhseis kai diaforetiko na epixereis me tis eidhseis gia thn apotyxia kapoiou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To problima poio einai? To "den kopikan (akoma)" ston titlo h oti tsouzei h patagwdis apotuxia twn Mustikwn opoudipote kai an proballontai ektos Elladas? Mexri kai stin Kupro pou oi ellinikes seires skizoun auti me to zori mpainei pou kai pou sta 25 prwta programmata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 6:23 Σιγά μην τους λυπηθούμε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Den nomizo to mega na to noiazei idiaitera an paei kala stis ksenes xores. Ftanei pou skizei stin ellada. A kai stin kypro kanei poly kala noumera ( kapou sto 25% ) alla paizei apenanti apo kypriaki seira megalou kanaliou stin kipro pou kanei 45aria kathe mera !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η αλήθεια είναι ότι μόνο εδώ πάνε καλά,στο εξωτερικό δεν κάνουν τίποτα,δεν τραβάει πουθενά η σειρά.Δεν είναι ότι δεν πάει καλά σε μία χώρα,δεν πάει καλά πουθενά.Να σας πω την αλήθεια εγώ λυπάμαι για αυτό.Πρόκειται για μια ελληνική παραγωγή,αν πήγαινε καλά θα μπορούσαμε να πουλήσουμε και άλλα-θα μου πείτε τί?εε δεν ξέρω,το Μεγκα έχει κάποιεσ καλές παραγωγές,ας είναι και παλιές-,αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω.Θέλω να δω τί θα συμβεί με το Νησί γιατί άκουσα ότι αγόραν και το νησί,νομίζω οι Τούρκοι.Αν δεν πάει καλά ούτε το νησί,σκούρα τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα, φίλοι δεν ξέρω τι φταίει , το σενάριο (που για αυτούς είναι κάπως "ξένο") ή παράγωγη (η τουρκική),οι ηθοποιοί που επιλέχτηκαν(νομίζω ότι δεν έχουν χημεία) και μιλάω μόνο για την τουρκική εκδοχή των μυστικόν , έτυχε να δω 1-2 επεισόδια της τουρκικής βερσιόν, η παραγωγή κατά την γνώμη μου δεν προσέχθηκε όπως θα έπρεπε πολύ χαμηλή , οι ηθοποιοί άνευροι , και ο ρυθμός πολύ αργός, για να πετύχει κάτι(κατά την άποψη μου)δεν παίζει ρόλο μόνο το σενάριο αλλά και όλο το σύνολο.. και εδώ δεν δυστυχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Stin Tourkia yparxoun toses polles seires, kathe mera kai alli. Evdomadiaies seires oxi kathimerines. Tha itan kalitera na poulousane seires opos Tis agapis Maxairia i H agapi irthe apo makria i to allo den thimame ton titlo me ton Murat pou epaize stin Komotini. Tetoies seires sigoura tha pane kala stin Tourkia kai se ola ta Balkania.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνετε η ρήση "Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της...". Αντί να επικροτούμε όποια προσπάθεια ανάδειξης Ελληνικού προϊόντος στο εξωτερικό (ασχέτως αποτελέσματος), και να ευχόμαστε από την καρδιά μας να έχει επιτυχία, προσπαθούμε να βρούμε (και πολλές φορές να δημιουργήσουμε) λόγους να την βγάλουμε αποτυχημένη. Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε να προσπαθούμε να βγάλουμε τον "άλλο" αποτυχημένο για να φαινόμαστε εμείς επιτυχημένοι. Ένα μεγάλο μπράβο στους υπευθύνους αυτής της προσπάθειας που για εμένα προσωπικά είναι μεγάλη επιτυχία, μην ξεχνάμε ότι βρίσκεται ακόμη σε βρεφικό στάδιο (μην πω εμβρυακό) και είμαι σίγουρος πως σύντομα θα ακούσουμε και άλλες Ελληνικές σειρές να μεταδίδονται στο εξωτερικό, και σιγά σιγά θα έρθουν και τα μεγάλα νούμερα. Έχουμε πολλές Ελληνικές σειρές (παλιές και νέες) που είναι μακράν ανώτερες σε όλου τους τομείς από σειρές του εξωτερικού που έχουν επιτυχία σε πολλές χώρες του κόσμου συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας. (βλ. Βραζιλιάνικες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. στην τουρκια εχουν εργαρες, που τις βλεπουν απο ολο τον κοσμο στο youtube μεσω αγγλικων υποτιτλων. επιπλεον, το σταρ τβ δεν ειναι μεγάλο καναλι. μεγάλα καναλια ειναι το Kanal d, to atv kai to show tv... ta alla einai poly poly pisw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 8:55 θα συμφωνήσω μαζί σου, μην μιζεριάζουμε κ μην τα βλέπουμε όλα από την κακή τους πλευρά, είναι καλό που η Ελλάδα άρχιζε να βγαίνει στο εξωτερικό με δίκες της δουλείες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !